Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44
mdr fl 54 EE. pn — a 1 Neo ri Mini kalkoenrollades met | Aubergineschnitzel met \ KIPFILET Fri Isa verde bp QUES se tuttifrutti | Sa 72 E 8 ir 1 Ê EE t TE EI N‘ H OOFDGERECHT- 6 PERS. HOOFDGERECHT - 6 PERS. Ya 25 MIN. (+ 15 MIN. OVENTIJD) 30 MIN. (15 MIN. OVENTIJD) Fi: x E À Lo m 250 gr tuttifrutti m2 aubergines ; & m 500 ml sherry sl m 50 gr pijnboompitten li B m1 citroen m 15 gr verse dille ne m1 sinaasappel m 15 gr platte peterselie m1 tlkoek- en speculaaskruiden m1tl fijne mosterd DR D OURS Ana Ë m 80 gr notenmix pistachio m 350 ml extra vierge olijfolie m 10 gr platte peterselie m 30 gr panko # 6 kalkoenfilets naturel miei OVENSCHOTEL [USE Ver # 50 gr boter m 40 gr feta DD m4 takjes tijm m 40 gr biologische rucola | m extra nodig: vershoudfolie, En m extra nodig: staafmixer, FR citruspers, rolladetouw (of keukenpapier nn Ar L 8 6 cocktailprikkers) 1. Snijd van de aubergines in de leng- SS RE 1. Pers het sap uit de citroen en ail te in 6 lange dikke plakken en snijd sinaasappel. Hak de tuttifrutti fijn en deze in zodat een ruitpatroon ont- PR Ds TE EN ) wel in een ruime kom in de sherry, het a staat. Bestrooi met zout. er: mr sap van de citroen en de sinaasappel 2. Rooster in een droge koekenpan en de koek- en speculaaskruiden. de pijnboompitten goudbruin. Doe en — u 2. Hak de noten grof. Snijd de peterse- voor de salsa verde de dille met de ger ws 7 lie fijn. Giet de tuttifrutti af, laat uitlek- peterselie in een maatbeker. Voeg hu] ken en meng met de noten en de helft mosterd en 300 ml olie toe en Que VARKENSHAAS van de peterselie. Breng op smaak pureer fijn. Breng op smaak met zout EER nk, ee met zout en versgemalen peper. en versgemalen peper. RS 3. Leg de kalkoenfilets op een snij- 3. Dep de aubergines droog met keu- N En plank tussen vershoudfolie. Sla voor- kenpapier. Meng de panko op een Ve zichtig plat met een pan of deegroller. bord met zout en versgemalen Bestrooi het vlees met zout en vers- peper. Klop in een diep bord het ei AR gemalen peper. Schep het tuttifrutti- los. Haal de aubergineplakken ach- mengsel in het midden van elk plakje tereenvolgens door het ei en de pan- kalkoen, rol op en knoop als kleine rol- ko. Verhit een koekenpan met de olie ' \E/ @ en lade op met bindtouw (of zet vast met en bak de aubergineschnitzels in een prikker). 3 minuten per kant gaar en goud- bruin. E 4. Verhit een koekenpan met boter en bak de kalkoenrollades met de takjes 4. Leg de aubergine op de borden, tijm in ongeveer 15 minuten gaar. verdeel de salsa verde erop en ver- OVENSCHOTEL it kruimel de feta erover. Bestrooi met VARKENSFILETROLLADE dt Regelmatig keren en de gesmolten | 1 boter over de rollades scheppen. u piinboompitten en verse rucola. PRINT v & Ki Bestrooi met de resterende peterselie BEVAT P.P. 2698 KJ/645 KCAL, 65 GR VET WAARVAN Din 10 GR VERZADIGD, 8 GR KOOLHYDI N WAAR- BEVAT P.P. 2109 KJ/504 KCAL, 16 GR VET WAARVAN VAN 3 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 1 G UT EN 3 GR E a A1 | 6 GR VERZADIGD, 31 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN VOEDINGSVEZEL pe 4 26 GR SUIKERS, 35 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 7 GR HE VOEDINGSVEZEL ai WIJNTIP Pampas del Sur re ele a WIJNTIP The Collection Rioj = rr 441 -
Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44