Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mdr
fl
54
EE.
pn
—
a
1
Neo
ri
Mini kalkoenrollades met
| Aubergineschnitzel met
\
KIPFILET
Fri
Isa verde
bp
QUES
se
tuttifrutti
| Sa
72
E
8
ir
1
Ê
EE
t
TE
EI
N‘
H
OOFDGERECHT- 6 PERS.
HOOFDGERECHT - 6 PERS.
Ya
25 MIN. (+ 15 MIN. OVENTIJD)
30 MIN. (15 MIN. OVENTIJD)
Fi:
x
E
À
Lo
m 250 gr tuttifrutti
m2 aubergines
;
&
m 500 ml sherry
sl
m 50 gr pijnboompitten
li
B
m1 citroen
m 15 gr verse dille
ne
m1 sinaasappel
m 15 gr platte peterselie
m1 tlkoek- en speculaaskruiden
m1tl fijne mosterd
DR D OURS
Ana
Ë
m 80 gr notenmix pistachio
m 350 ml extra vierge olijfolie
m 10 gr platte peterselie
m 30 gr panko
# 6 kalkoenfilets naturel
miei
OVENSCHOTEL
[USE
Ver
# 50 gr boter
m 40 gr feta
DD
m4 takjes tijm
m 40 gr biologische rucola
|
m extra nodig: vershoudfolie,
En
m extra nodig: staafmixer,
FR
citruspers, rolladetouw (of
keukenpapier
nn
Ar
L
8
6 cocktailprikkers)
1. Snijd van de aubergines in de leng-
SS
RE
1. Pers het sap uit de citroen en
ail
te in 6 lange dikke plakken en snijd
sinaasappel. Hak de tuttifrutti fijn en
deze in zodat een ruitpatroon ont-
PR
Ds
TE
EN
)
wel in een ruime kom in de sherry, het
a
staat. Bestrooi met zout.
er:
mr
sap van de citroen en de sinaasappel
2. Rooster in een droge koekenpan
en de koek- en speculaaskruiden.
de pijnboompitten goudbruin. Doe
en
—
u
2. Hak de noten grof. Snijd de peterse-
voor de salsa verde de dille met de
ger ws
7
lie fijn. Giet de tuttifrutti af, laat uitlek-
peterselie in een maatbeker. Voeg
hu]
ken en meng met de noten en de helft
mosterd en 300 ml olie toe en
Que
VARKENSHAAS
van de peterselie. Breng op smaak
pureer fijn. Breng op smaak met zout
EER nk,
ee
met zout en versgemalen peper.
en versgemalen peper.
RS
3. Leg de kalkoenfilets op een snij-
3. Dep de aubergines droog met keu-
N
En
plank tussen vershoudfolie. Sla voor-
kenpapier. Meng de panko op een
Ve
zichtig plat met een pan of deegroller.
bord met zout en versgemalen
Bestrooi het vlees met zout en vers-
peper. Klop in een diep bord het ei
AR
gemalen peper. Schep het tuttifrutti-
los. Haal de aubergineplakken ach-
mengsel in het midden van elk plakje
tereenvolgens door het ei en de pan-
kalkoen, rol op en knoop als kleine rol-
ko. Verhit een koekenpan met de olie
'
\E/
@
en
lade op met bindtouw (of zet vast met
en bak de aubergineschnitzels in
een prikker).
3 minuten per kant gaar en goud-
bruin.
E
4. Verhit een koekenpan met boter en
bak de kalkoenrollades met de takjes
4. Leg de aubergine op de borden,
tijm in ongeveer 15 minuten gaar.
verdeel de salsa verde erop en ver-
OVENSCHOTEL
it
kruimel de feta erover. Bestrooi met
VARKENSFILETROLLADE
dt
Regelmatig keren en de gesmolten
|
1
boter over de rollades scheppen.
u
piinboompitten en verse rucola.
PRINT
v
&
Ki
Bestrooi met de resterende peterselie
BEVAT P.P. 2698 KJ/645 KCAL, 65 GR VET WAARVAN
Din
10 GR VERZADIGD, 8 GR KOOLHYDI
N WAAR-
BEVAT P.P. 2109 KJ/504 KCAL, 16 GR VET WAARVAN
VAN 3 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 1 G
UT EN 3 GR
E
a
A1
|
6 GR VERZADIGD, 31 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN
VOEDINGSVEZEL
pe
4
26 GR SUIKERS, 35 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 7 GR
HE
VOEDINGSVEZEL
ai
WIJNTIP Pampas del Sur re
ele
a
WIJNTIP The Collection Rioj
=
rr
441
-