Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mdr

fl

54

EE.

pn



a

1

Neo

ri

Mini kalkoenrollades met

| Aubergineschnitzel met

\

KIPFILET

Fri

Isa verde

bp

QUES

se

tuttifrutti

| Sa

72

E

8

ir

1

Ê

EE

t

TE

EI

N‘

H

OOFDGERECHT- 6 PERS.

HOOFDGERECHT - 6 PERS.

Ya

25 MIN. (+ 15 MIN. OVENTIJD)

30 MIN. (15 MIN. OVENTIJD)

Fi:

x

E

À

Lo

m 250 gr tuttifrutti

m2 aubergines

;

&

m 500 ml sherry

sl

m 50 gr pijnboompitten

li

B

m1 citroen

m 15 gr verse dille

ne

m1 sinaasappel

m 15 gr platte peterselie

m1 tlkoek- en speculaaskruiden

m1tl fijne mosterd

DR D OURS

Ana

Ë

m 80 gr notenmix pistachio

m 350 ml extra vierge olijfolie

m 10 gr platte peterselie

m 30 gr panko

# 6 kalkoenfilets naturel

miei

OVENSCHOTEL

[USE

Ver

# 50 gr boter

m 40 gr feta

DD

m4 takjes tijm

m 40 gr biologische rucola

|

m extra nodig: vershoudfolie,

En

m extra nodig: staafmixer,

FR

citruspers, rolladetouw (of

keukenpapier

nn

Ar

L

8

6 cocktailprikkers)

1. Snijd van de aubergines in de leng-

SS

RE

1. Pers het sap uit de citroen en

ail

te in 6 lange dikke plakken en snijd

sinaasappel. Hak de tuttifrutti fijn en

deze in zodat een ruitpatroon ont-

PR

Ds

TE

EN

)

wel in een ruime kom in de sherry, het

a

staat. Bestrooi met zout.

er:

mr

sap van de citroen en de sinaasappel

2. Rooster in een droge koekenpan

en de koek- en speculaaskruiden.

de pijnboompitten goudbruin. Doe

en



u

2. Hak de noten grof. Snijd de peterse-

voor de salsa verde de dille met de

ger ws

7

lie fijn. Giet de tuttifrutti af, laat uitlek-

peterselie in een maatbeker. Voeg

hu]

ken en meng met de noten en de helft

mosterd en 300 ml olie toe en

Que

VARKENSHAAS

van de peterselie. Breng op smaak

pureer fijn. Breng op smaak met zout

EER nk,

ee

met zout en versgemalen peper.

en versgemalen peper.

RS

3. Leg de kalkoenfilets op een snij-

3. Dep de aubergines droog met keu-

N

En

plank tussen vershoudfolie. Sla voor-

kenpapier. Meng de panko op een

Ve

zichtig plat met een pan of deegroller.

bord met zout en versgemalen

Bestrooi het vlees met zout en vers-

peper. Klop in een diep bord het ei

AR

gemalen peper. Schep het tuttifrutti-

los. Haal de aubergineplakken ach-

mengsel in het midden van elk plakje

tereenvolgens door het ei en de pan-

kalkoen, rol op en knoop als kleine rol-

ko. Verhit een koekenpan met de olie

'

\E/

@

en

lade op met bindtouw (of zet vast met

en bak de aubergineschnitzels in

een prikker).

3 minuten per kant gaar en goud-

bruin.

E

4. Verhit een koekenpan met boter en

bak de kalkoenrollades met de takjes

4. Leg de aubergine op de borden,

tijm in ongeveer 15 minuten gaar.

verdeel de salsa verde erop en ver-

OVENSCHOTEL

it

kruimel de feta erover. Bestrooi met

VARKENSFILETROLLADE

dt

Regelmatig keren en de gesmolten

|

1

boter over de rollades scheppen.

u

piinboompitten en verse rucola.

PRINT

v

&

Ki

Bestrooi met de resterende peterselie

BEVAT P.P. 2698 KJ/645 KCAL, 65 GR VET WAARVAN

Din

10 GR VERZADIGD, 8 GR KOOLHYDI

N WAAR-

BEVAT P.P. 2109 KJ/504 KCAL, 16 GR VET WAARVAN

VAN 3 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 1 G

UT EN 3 GR

E

a

A1

|

6 GR VERZADIGD, 31 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN

VOEDINGSVEZEL

pe

4

26 GR SUIKERS, 35 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 7 GR

HE

VOEDINGSVEZEL

ai

WIJNTIP Pampas del Sur re

ele

a

WIJNTIP The Collection Rioj

=

rr

441

-