Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 45 van 72 pagina's van de Dirk folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45
Hertenhiefstuk met Kaheljauw-preipakketje A h bramensaus | EE ‘€ - El HOOFDGERECHT -6 PERS. - 25 MIN. HOOFDGERECHT - 6 PERS. - 25 MIN. Al 4 # 1040 gr kabeljauwfilet x | # 6 hertenbiefstukken m 1 pot geroosterde paprika in m 25 gr boter knoflookmarinade eu e m 250 gr bramen (diepvries, m2 dikke preien En ontdooid) m2 el olijfolie m 60 ml port m 250 ml witte wijn m3 takjes verse tijm m 250 ml slagroom = 2 kippenbouillonblokje miel dragon 2 m3 el crème fraîche m extra nodig: 6 cocktailprikkers, 4 #2el fruitspread sinaasappel & aluminiumfolie gember 7 m extra nodig: aluminiumfolie 1. Verwijder de uiteinden van de prei en snijd in de lengte open, La \ 1. Bestrooi de biefstukken met maar niet geheel door. Was de prei. Te peper en zout. Verhit de boter in Haal van elke prei de zes buitenste een ruime koekenpan en bak de bladeren eraf en houd apart. Snijd biefstukken 5 minuten op hoog de rest van de prei fijn. vuur. Keer halverwege. Laat de 2. Verdeel de kabeljauwfilet in biefstukken op een warm bord 6 gelijke porties en bestrooi met onder aluminiumfolie 10 minuten zout en versgemalen peper. Leg de rusten. preibladeren twee om twee kruis- 2. Prak ondertussen de bramen lings neer. Leg hier een stuk kabel- met een vork tot een grove puree jauwfilet met een geroosterde A) Voeg samen met de port, tijm en paprika op en een handje prei. Zet het bouillonblokje toe aan het ach- vast met een cocktailprikker. tergebleven bakvet. Laat op middel- 3. Verhit een hapjespan met de olijf- | hoog vuur 5 minuten inkoken. olie en bak de preipakketjes op Verwijder de takjes tijm, meng de hoog vuur aan beide zijden aan tot crème fraîche en fruitspread de prei is geblakerd. Blus af met | } erdoor. Breng op smaak met peper witte wijn en draai het vuur laag. en eventueel zout. Serveer bij de Stoof de pakketjes met het deksel biefstukken. op de pan in 10 minuten gaar. BEVAT P.P. 939 KJ/225 KCAL, 9 GR VET WAARVAN 4. Neem de pakketjes uit de pan en 5 GR VERZADIGD, 7 GR KOOLHYDRATEN WAAR- houd warm op een bord onder alu- 8 VAN 7 GR SUIKERS, 25 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL miniumfolie. Voeg de slagroom en dragon toe en kook de saus in op WIJNTIP Antica „algoliecis Ripasso hoog vuur. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Serveer de preipakketjes met de MAAK JOUW FEESTDAGEN l4 dragonsaus. | ‚ERE BEVAT P.P. 1948 KJ/466 KCAL, 25 GR VET WAAR- VAN 12 GR VERZADIGD, 13 GR KOOLHYDRATEN N W/ WAARVAN 11 GR SUIKERS, 40 GR EIWIT, 4 GR ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL | WIJNTIP Touraine Sauvignon Blanc N NA \ EN N Dirk 45 — FE
Dirk - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 45