Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.

Hier is pagina 13 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 13
EN F7 Stan voor stan a Rodekooltaart met appel Apnel-kaneelbroodjes [vegetarisch] EEN hoofdgerecht -4 pers. hapje - 12 stuks - 25 min. (+ 20 min. oventijd) (+45 min. wachttijd} 20 min. (+ 30 min. oventijd) m 450 gr broodmix wit rozijnen, de helft van de kaneel en 2 el suiker. = 500 gr rodekool met appeltjes (Bio+) m2el olijfolie 3. Druk het deeg plat en trek uit tot een lap. m1 appel m2 Jonagold appels Vouw de lap in drieën dicht en druk weer plat. Pa m7 plakjes hartig taartdeeg (diepvries, ontdooid) m75 gr rozijnen Verdeel in 12 gelijke stukken en rol hier bolle- m5 takjes tijm m1tlkaneel tjes van. Leg een bolletje in de palm van je m2 el paneermeel m3 el suiker hand en duw plat. Schep een twaalfde van de m3 eieren m2 el amandelschaafsel appelvulling in het midden en vouw het deeg wm 150 gr chavroux geitenkaas m extra nodig: bakplaat, bakpapier} handmixer eromheen. Maak er zo nog 11. Leg met de f m extra nodig: lage quichevorm 925 cm, vouwkant naar beneden op een met bakpapier appelboor, zeef 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de beklede bakplaat en laat afgedekt nog 45 minu- broodmix, 1 el olijfolie en 275 ml koud water in ten rijzen. 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de een kom en mix met een handmixer met deeg- 4. Meng ondertussen het amandelschaafsel rodekool uitlekken in een zeef. Verwijder met een haken in circa 4 minuten tot een soepel deeg. met de rest van de suiker en kaneel. Bestrijk appelboor het klokhuis uit de appel en snijd de Laat op kamertemperatuur afgedekt 10 minu- de bolletjes met de rest van de olijfolie, appel in dunne plakken. Bekleed de quichevorm ten rijzen. bestrooi met het amandelmengsel en bak in met het deeg en prik met een vork gaatjes in de 2. Schil ondertussen de appels, snijd in circa 20'minuten goudbruin en gaar. bodem. Ris de blaadjes van 3 takjes tijm. kwarten en verwijder de klokhuizen. Snijd het BEVAT P.P. 780 KJ/186 KCAL, 5 G VET WAARVAN 1 G VERZADIGD, 2. Strooi het paneermeel gelijkmatig over de vruchtvlees in kleine blokjes. Meng met de 30 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 11 G SUIKERS, 56 EIWIT, OG ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZER bodem en verdeel de rodekool erover. Klop de eieren los en meng de geitenkaas, tijmblaadjes, N ® peper en zout erdoor. Schenk over de rodekool | rei en dek af door de plakken appel er dakpansgewijs 1% op te leggen. Bak in 30 minuten goudbruin en mr Vi gaar in het midden van de oven. Garneer met de F3 {4 rest van de takjes tijm. BEVAT PP. 1752 KJ/419 KCAL, 14 G VET WAARVAN 5 G VERZADIGD, a 55 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 15 G SUIKERS, 15 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 6 G VOEDINGSVEZEL Le RAS fi & Ae WIJNTIP | am Pinot Noir en Da à gehakte » A noten voor extra crunch CA # sr Le ee ue Ce à > A a, 4 &r ak MP. 2 Tg A 4 Gebruik de rest Per Stuk 4 3) IN van de rozijnen Sy) en het amand Lg F schaafsel door dé) de a8 a 23 D persoon een Marokkaanse couscous. €, 39 à Fe Tip van Dirk L Ü r bl En 24 Dirk 25 a"
Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 13