Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EN
F7
Stan voor stan
a
Rodekooltaart met appel
Apnel-kaneelbroodjes
[vegetarisch]
EEN
hoofdgerecht -4 pers.
hapje - 12 stuks - 25 min. (+ 20 min. oventijd) (+45 min. wachttijd}
20 min. (+ 30 min. oventijd)
m 450 gr broodmix wit
rozijnen, de helft van de kaneel en 2 el suiker.
= 500 gr rodekool met appeltjes (Bio+)
m2el olijfolie
3. Druk het deeg plat en trek uit tot een lap.
m1 appel
m2 Jonagold appels
Vouw de lap in drieën dicht en druk weer plat.
Pa
m7 plakjes hartig taartdeeg (diepvries, ontdooid)
m75 gr rozijnen
Verdeel in 12 gelijke stukken en rol hier bolle-
m5 takjes tijm
m1tlkaneel
tjes van. Leg een bolletje in de palm van je
m2 el paneermeel
m3 el suiker
hand en duw plat. Schep een twaalfde van de
m3 eieren
m2 el amandelschaafsel
appelvulling in het midden en vouw het deeg
wm 150 gr chavroux geitenkaas
m extra nodig: bakplaat, bakpapier} handmixer
eromheen. Maak er zo nog 11. Leg met de
f
m extra nodig: lage quichevorm 925 cm,
vouwkant naar beneden op een met bakpapier
appelboor, zeef
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de
beklede bakplaat en laat afgedekt nog 45 minu-
broodmix, 1 el olijfolie en 275 ml koud water in
ten rijzen.
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de
een kom en mix met een handmixer met deeg-
4. Meng ondertussen het amandelschaafsel
rodekool uitlekken in een zeef. Verwijder met een
haken in circa 4 minuten tot een soepel deeg.
met de rest van de suiker en kaneel. Bestrijk
appelboor het klokhuis uit de appel en snijd de
Laat op kamertemperatuur afgedekt 10 minu-
de bolletjes met de rest van de olijfolie,
appel in dunne plakken. Bekleed de quichevorm
ten rijzen.
bestrooi met het amandelmengsel en bak in
met het deeg en prik met een vork gaatjes in de
2. Schil ondertussen de appels, snijd in
circa 20'minuten goudbruin en gaar.
bodem. Ris de blaadjes van 3 takjes tijm.
kwarten en verwijder de klokhuizen. Snijd het
BEVAT P.P. 780 KJ/186 KCAL, 5 G VET WAARVAN 1 G VERZADIGD,
2. Strooi het paneermeel gelijkmatig over de
vruchtvlees in kleine blokjes. Meng met de
30 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 11 G SUIKERS, 56 EIWIT, OG
ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZER
bodem en verdeel de rodekool erover. Klop de
eieren los en meng de geitenkaas, tijmblaadjes,
N
®
peper en zout erdoor. Schenk over de rodekool
| rei
en dek af door de plakken appel er dakpansgewijs
1%
op te leggen. Bak in 30 minuten goudbruin en
mr
Vi
gaar in het midden van de oven. Garneer met de
F3
{4
rest van de takjes tijm.
BEVAT PP. 1752 KJ/419 KCAL, 14 G VET WAARVAN 5 G VERZADIGD,
a
55 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 15 G SUIKERS, 15 G EIWIT, 2 G ZOUT
EN 6 G VOEDINGSVEZEL
Le
RAS
fi
&
Ae
WIJNTIP | am Pinot Noir
en
Da
à
gehakte
»
A
noten voor
extra crunch
CA
# sr
Le
ee
ue
Ce
à
>
A
a,
4
&r
ak
MP.
2
Tg
A
4
Gebruik de rest
Per Stuk
4
3)
IN
van de rozijnen
Sy)
en het amand
Lg
F
schaafsel door
dé) de
a8
a
23
D
persoon
een Marokkaanse
couscous.
€,
39
à
Fe
Tip van Dirk
L
Ü
r
bl
En
24 Dirk
25
a"