Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.

Hier is pagina 22 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 22
Hi Borreltijd Gepoîte sjalotjes met kaastapenade Tip van vegetarisch he hapje - 12 stuks rer 15 min. (+ 20 min. oventijd) Dirk fe m6 sjalotten Voeg er ook eens ded m4 el olijfolie 8 Tip van gedroogde worst on u N = COTES of vleeswaren Ab — À Le = 50 gr walnoten aan toe. LS Snel op tafel m4 dadels Of varieer met In een handomdraai een 3 el balsamicoazijn Dirk verschillende b m borrelplank op tafel zetten, dat m3 el olijfolie kazen. doe je met deze voorgesneden Voor de snelle CETTE variant vervang borrelblokjes van Old Amsterdam. m extra nodig: bakplaat, bakpapier, Maak jouw borrel compleet met je de zelfge- keukenmachine — ME + fra een glas fruitige rode wijn of maakte tapena- ee blond abdij bier. 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. de door tapena- ed de oude kaas. Halveer de ongepelde sjalotten en P | PEES e snijkanten met 2 el olijf- olie. Leg met de snijkant naar benede op een met bakpapier beklede bak- + Ri PA plaat en pof in 20 minuten gaar in de oven 2. Doe ondertussen voor de tapenade 2 | | EN de walnoten, oude kaas, dadels, balsa- En Donker en krachtig micoazin en olijfolie in de kom van de | Pt Voor deze Melvita Woudhoning keukenmachine en maal tot een tape- x verzamelen bijen nectar van nade. Breng op smaak met peper. À ER 1227 bomen en bloemen in de 3. Neem de sjalotten uit de oven en ELO goed Samen iR Europese bossen. Het resultaat is laat afkoelen. Verwijder de schil en leg een donkere honing met een war- met de bolle kant naar beneden op AR ED me, krachtige smaak. Ideaal om een schaal. Verdeel de oudekaas- Ye an te gebruiken in een appeltaart, bij tapenade over de sjalotten en garneer er ef kaas en lekker in de thee. met de rucola sde M BEVAT PP. 585 K/140 KCAL, 126 VET RVAN3 G I’. VERZADIGD, 5 G KOOLHYDRATEN U RVAN 4 G SUI- en KERS, 3 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL = FE WIJNTIP Route De soleil Merlot pays d'Oc f For je FR Kaasplateausniesje met gemberspread vegetarisch = 2 hapje - 12 stuks - 15 min S/ == à 7 Uitstekend met kaas Bd DELETE 1. Snijd de brie, blauwe kaas en port salut elk in Remia Salata Honing Mosterd is me 133 gr Fourme d'ambert 12 stukjes en rijg aan de satéprikkers. Doe tussen elk een romige dressing met ik 21 (blauwe kaas) stukje kaas een druif en een blaadje rucola mosterdzaden en honing. Het } CRETE 2. Doe de Old Amsterdam blokjes in een bakje, smaakt heerlijk over sla, rauwkost en in combinatie met diverse PRRP Nansen raare el ee Snijd het stokbrood in plakjes en doe de jam in een m 24 rode druiven kommetje. Serveer met de kaasplateauspiesjes kaassoorten. Dit recept maak = 12 blaadjes rucola EU 5 NE a AARV HA) TIP Ook erg lekker met je met Beemster Kae) AARVAN7 G 16 1GZOUTEN 1G oude kaas CARTE) OEDI EN gerookte zalm CRU ES EE CUS 22 Dirk = de m extra nodig: 12 sateprikkers WINTIP Vega Libre tinto Dirk 43
Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 22