Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Hi
Borreltijd
Gepoîte sjalotjes met
kaastapenade
Tip van
vegetarisch
he
hapje - 12 stuks
rer
15 min. (+ 20 min. oventijd)
Dirk
fe
m6 sjalotten
Voeg er ook eens
ded
m4 el olijfolie
8
Tip van
gedroogde worst
on
u
N
=
COTES
of vleeswaren
Ab
—
À
Le
= 50 gr walnoten
aan toe.
LS
Snel op tafel
m4 dadels
Of varieer met
In een handomdraai een
3 el balsamicoazijn
Dirk
verschillende
b
m
borrelplank op tafel zetten, dat
m3 el olijfolie
kazen.
doe je met deze voorgesneden
Voor de snelle
CETTE
variant vervang
borrelblokjes van Old Amsterdam.
m extra nodig: bakplaat, bakpapier,
Maak jouw borrel compleet met
je de zelfge-
keukenmachine
—
ME
+
fra
een glas fruitige rode wijn of
maakte tapena-
ee
blond abdij bier.
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
de door tapena-
ed
de oude kaas.
Halveer de ongepelde sjalotten en
P
|
PEES
e snijkanten met 2 el olijf-
olie. Leg met de snijkant naar benede
op een met bakpapier beklede bak-
+
Ri
PA
plaat en pof in 20 minuten gaar in de
oven
2. Doe ondertussen voor de tapenade
2
| |
EN
de walnoten, oude kaas, dadels, balsa-
En
Donker en krachtig
micoazin en olijfolie in de kom van de
| Pt
Voor deze Melvita Woudhoning
keukenmachine en maal tot een tape-
x
verzamelen bijen nectar van
nade. Breng op smaak met peper.
À ER 1227
bomen en bloemen in de
3. Neem de sjalotten uit de oven en
ELO goed
Samen
iR
Europese bossen. Het resultaat is
laat afkoelen. Verwijder de schil en leg
een donkere honing met een war-
met de bolle kant naar beneden op
AR
ED
me, krachtige smaak. Ideaal om
een schaal. Verdeel de oudekaas-
Ye
an
te gebruiken in een appeltaart, bij
tapenade over de sjalotten en garneer
er
ef
kaas en lekker in de thee.
met de rucola
sde
M
BEVAT PP. 585 K/140 KCAL, 126 VET
RVAN3 G
I’.
VERZADIGD, 5 G KOOLHYDRATEN U
RVAN 4 G SUI-
en
KERS, 3 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL
=
FE
WIJNTIP Route De
soleil Merlot pays d'Oc
f
For
je
FR
Kaasplateausniesje met gemberspread
vegetarisch
=
2
hapje - 12 stuks - 15 min
S/
== à
7
Uitstekend met kaas
Bd
DELETE
1. Snijd de brie, blauwe kaas en port salut elk in
Remia Salata Honing Mosterd is
me
133 gr Fourme d'ambert
12 stukjes en rijg aan de satéprikkers. Doe tussen elk
een romige dressing met
ik
21
(blauwe kaas)
stukje kaas een druif en een blaadje rucola
mosterdzaden en honing. Het
}
CRETE
2. Doe de Old Amsterdam blokjes in een bakje,
smaakt heerlijk over sla, rauwkost
en in combinatie met diverse
PRRP Nansen raare el ee
Snijd het stokbrood in plakjes en doe de jam in een
m 24 rode druiven
kommetje. Serveer met de kaasplateauspiesjes
kaassoorten.
Dit recept maak
= 12 blaadjes rucola
EU
5
NE
a
AARV
HA)
TIP Ook erg lekker met
je met Beemster
Kae)
AARVAN7 G
16
1GZOUTEN 1G
oude kaas
CARTE)
OEDI
EN
gerookte zalm
CRU ES EE CUS
22 Dirk =
de
m extra nodig: 12 sateprikkers
WINTIP Vega Libre tinto
Dirk 43