Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hi

Borreltijd

Gepoîte sjalotjes met

kaastapenade

Tip van

vegetarisch

he

hapje - 12 stuks

rer

15 min. (+ 20 min. oventijd)

Dirk

fe

m6 sjalotten

Voeg er ook eens

ded

m4 el olijfolie

8

Tip van

gedroogde worst

on

u

N

=

COTES

of vleeswaren

Ab



À

Le

= 50 gr walnoten

aan toe.

LS

Snel op tafel

m4 dadels

Of varieer met

In een handomdraai een

3 el balsamicoazijn

Dirk

verschillende

b

m

borrelplank op tafel zetten, dat

m3 el olijfolie

kazen.

doe je met deze voorgesneden

Voor de snelle

CETTE

variant vervang

borrelblokjes van Old Amsterdam.

m extra nodig: bakplaat, bakpapier,

Maak jouw borrel compleet met

je de zelfge-

keukenmachine



ME

+

fra

een glas fruitige rode wijn of

maakte tapena-

ee

blond abdij bier.

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

de door tapena-

ed

de oude kaas.

Halveer de ongepelde sjalotten en

P

|

PEES

e snijkanten met 2 el olijf-

olie. Leg met de snijkant naar benede

op een met bakpapier beklede bak-

+

Ri

PA

plaat en pof in 20 minuten gaar in de

oven

2. Doe ondertussen voor de tapenade

2

| |

EN

de walnoten, oude kaas, dadels, balsa-

En

Donker en krachtig

micoazin en olijfolie in de kom van de

| Pt

Voor deze Melvita Woudhoning

keukenmachine en maal tot een tape-

x

verzamelen bijen nectar van

nade. Breng op smaak met peper.

À ER 1227

bomen en bloemen in de

3. Neem de sjalotten uit de oven en

ELO goed

Samen

iR

Europese bossen. Het resultaat is

laat afkoelen. Verwijder de schil en leg

een donkere honing met een war-

met de bolle kant naar beneden op

AR

ED

me, krachtige smaak. Ideaal om

een schaal. Verdeel de oudekaas-

Ye

an

te gebruiken in een appeltaart, bij

tapenade over de sjalotten en garneer

er

ef

kaas en lekker in de thee.

met de rucola

sde

M

BEVAT PP. 585 K/140 KCAL, 126 VET

RVAN3 G

I’.

VERZADIGD, 5 G KOOLHYDRATEN U

RVAN 4 G SUI-

en

KERS, 3 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL

=

FE

WIJNTIP Route De

soleil Merlot pays d'Oc

f

For

je

FR

Kaasplateausniesje met gemberspread

vegetarisch

=

2

hapje - 12 stuks - 15 min

S/

== à

7

Uitstekend met kaas

Bd

DELETE

1. Snijd de brie, blauwe kaas en port salut elk in

Remia Salata Honing Mosterd is

me

133 gr Fourme d'ambert

12 stukjes en rijg aan de satéprikkers. Doe tussen elk

een romige dressing met

ik

21

(blauwe kaas)

stukje kaas een druif en een blaadje rucola

mosterdzaden en honing. Het

}

CRETE

2. Doe de Old Amsterdam blokjes in een bakje,

smaakt heerlijk over sla, rauwkost

en in combinatie met diverse

PRRP Nansen raare el ee

Snijd het stokbrood in plakjes en doe de jam in een

m 24 rode druiven

kommetje. Serveer met de kaasplateauspiesjes

kaassoorten.

Dit recept maak

= 12 blaadjes rucola

EU

5

NE

a

AARV

HA)

TIP Ook erg lekker met

je met Beemster

Kae)

AARVAN7 G

16

1GZOUTEN 1G

oude kaas

CARTE)

OEDI

EN

gerookte zalm

CRU ES EE CUS

22 Dirk =

de

m extra nodig: 12 sateprikkers

WINTIP Vega Libre tinto

Dirk 43