Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

3

Herfstingrediënten

Geroosterde bietjes met

selderijpesto

Herfstlasagne van knolselderij en spek

tele CIC

hoofdgerecht - 4 personen - 30 min. (+ 35 min. oventijd)

30 min. (+ 30. min. oventijd)

2

m1 knolselderij (circa 750 gr)

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de

de bodem van de ovenschaal met een schepje

ee

de bietjes (rauw)

m2 tenen knoflook

knolselderij en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd

knolselderijsaus. Leg een derde van de lasag-

=

vastkokende aardappelen

JEE

= 125 gr spekblokjes gerookt

de knoflook fijn: Verhit een hapjespan zonder

nebladen erop, verdeel hierover een derde van

kl

A

SIE

m 300 gr kipgehakt

olie of boter en bak de spekblokjes 2 minuten.

de knolselderijsaus en bestrooi met een derde

ne

Ae

m1 el Italiaanse kruiden

Voeg het gehakt, de knolselderij, knoflook en

van de kaas. Maak zo nog 2 lagen. Eindig met

ela

de bechamelsaus. Bestrooi met de rest van de

m 400 gr tomatenblokjes

Italiaanse kruiden toe en bak 5 minuten. Voeg

=

FELSEN

m 150 gr boerenkool

de tomatenblokjes en boerenkool toe en breng

kaas en bak de lasagne in circa 35 minuten in

én knoflook

»4

= 50 gr besciamella sausmix

aan de kook. Laat 10 minuten met de deksel op

het midden van de oven goudbruin en gaar.

ww

gr wilde zalm (diepvries, ontdooid)

= 500 mi melk

de pan zachtjes koken. Breng op smaak met

BEVAT PP. 3670 KJB77 KCAL, 44 G VET WAARVAN 22 G VERZA-

En 1

LI

kplaat, bakpapier, rasp,

DIGD, 65 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 9 G SUIKERS, 47 G EIWIT,

m 250 gr lasagebladen

peper en zout.

36 ZOUT EN 14 VOEDINGSVEZEL

er

2. Bereid ondertussen de bechamelsaus vol-

dE

m 175 gr geraspte belegen kaas

En.

an

m extra nodi,

venschaal

gens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk

WIJNTIP Sensi Chianti

arm de o

op 200

Schil

7

30 x 40 cm

me

even

ijd in k

WENN CK.

2

ii

aardap

elen in wedges en leg met de

a

se

fi

bu,

biet op een met bakpapier beklede



4

À

eef

bakplaat. Besprenkel met 2 el olijf

olie, peper en zout en rooster in

De:

9

Fe

A

ED

30 minuten goudbruin en gaar.

ENA

2. Verhit ondertussen een koe-

kenpan zonder olie of boter en

+

a

er de hazelnoten in

;

3 minuten goudbruin. Laat

di

s afkoelen op een bord.

“4

R:

PAROLE

in

wir

F.

chil van de citroen en pers

Fe

elft van de vrucht uit.

-

Snijd de andere helft in kwar-

En

DPF

Doe hetssap en rasp van

itroen, bladselderij, hazelno-

teı

knoflook en 6 el olijfolie in

de

n hoge beker en pureer tot een

sto. Breng op smaak met peper

CENT

He

Tau

hit de rest van de olijfolie in een

lr

F

kenpan en bak de zalm in 5 minuten

Vervang de

pi

hie

ai

g

ruin en gaar. Keer halverwege.

Breng op smaak met pepereei

me

spekblokjes

pr)

door vega

Vervang

Neem de bakplaat uit de oven en schep

Pe

de bietjes en aardappelwedges om met

speckblokjes

Di

voor een

a

ALU

de helft van de pesto. Serveer met de

en het gehakt

vegetarische

door een

Î

variant de zalm

us

BET Nea ne eN ereen

parten

veget:

ische

%

door groente-

mn

variant.

balletjes.

in

ir

E VAT PP.

Il

VE

TE

OOLHYDI

EN

1

SU

=

ei

KE

36GEN

LE

ZOUT ENS G\

S

Tip van

Tip van Dirk

X:

53:3

WIJNTIP Yellow Tail Chardonnay

ei

a

f

j

\

+

fl

12

N

5

ne

13

>

5

ES

Par