Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
3
Herfstingrediënten
Geroosterde bietjes met
selderijpesto
Herfstlasagne van knolselderij en spek
tele CIC
hoofdgerecht - 4 personen - 30 min. (+ 35 min. oventijd)
30 min. (+ 30. min. oventijd)
2
m1 knolselderij (circa 750 gr)
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de
de bodem van de ovenschaal met een schepje
ee
de bietjes (rauw)
m2 tenen knoflook
knolselderij en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd
knolselderijsaus. Leg een derde van de lasag-
=
vastkokende aardappelen
JEE
= 125 gr spekblokjes gerookt
de knoflook fijn: Verhit een hapjespan zonder
nebladen erop, verdeel hierover een derde van
kl
A
SIE
m 300 gr kipgehakt
olie of boter en bak de spekblokjes 2 minuten.
de knolselderijsaus en bestrooi met een derde
ne
Ae
m1 el Italiaanse kruiden
Voeg het gehakt, de knolselderij, knoflook en
van de kaas. Maak zo nog 2 lagen. Eindig met
ela
de bechamelsaus. Bestrooi met de rest van de
m 400 gr tomatenblokjes
Italiaanse kruiden toe en bak 5 minuten. Voeg
=
FELSEN
m 150 gr boerenkool
de tomatenblokjes en boerenkool toe en breng
kaas en bak de lasagne in circa 35 minuten in
én knoflook
»4
= 50 gr besciamella sausmix
aan de kook. Laat 10 minuten met de deksel op
het midden van de oven goudbruin en gaar.
ww
gr wilde zalm (diepvries, ontdooid)
= 500 mi melk
de pan zachtjes koken. Breng op smaak met
BEVAT PP. 3670 KJB77 KCAL, 44 G VET WAARVAN 22 G VERZA-
En 1
LI
kplaat, bakpapier, rasp,
DIGD, 65 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 9 G SUIKERS, 47 G EIWIT,
m 250 gr lasagebladen
peper en zout.
36 ZOUT EN 14 VOEDINGSVEZEL
er
2. Bereid ondertussen de bechamelsaus vol-
dE
m 175 gr geraspte belegen kaas
En.
an
m extra nodi,
venschaal
gens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk
WIJNTIP Sensi Chianti
arm de o
op 200
Schil
7
30 x 40 cm
me
even
ijd in k
WENN CK.
2
ii
aardap
elen in wedges en leg met de
a
se
fi
bu,
biet op een met bakpapier beklede
€
4
À
eef
bakplaat. Besprenkel met 2 el olijf
olie, peper en zout en rooster in
De:
9
Fe
A
ED
30 minuten goudbruin en gaar.
ENA
2. Verhit ondertussen een koe-
kenpan zonder olie of boter en
+
a
er de hazelnoten in
;
3 minuten goudbruin. Laat
di
s afkoelen op een bord.
“4
R:
PAROLE
in
wir
F.
chil van de citroen en pers
Fe
elft van de vrucht uit.
-
Snijd de andere helft in kwar-
En
DPF
Doe hetssap en rasp van
itroen, bladselderij, hazelno-
teı
knoflook en 6 el olijfolie in
de
n hoge beker en pureer tot een
sto. Breng op smaak met peper
CENT
He
Tau
hit de rest van de olijfolie in een
lr
F
kenpan en bak de zalm in 5 minuten
Vervang de
pi
hie
ai
g
ruin en gaar. Keer halverwege.
Breng op smaak met pepereei
me
spekblokjes
pr)
door vega
Vervang
Neem de bakplaat uit de oven en schep
Pe
de bietjes en aardappelwedges om met
speckblokjes
Di
voor een
a
ALU
de helft van de pesto. Serveer met de
en het gehakt
vegetarische
door een
Î
variant de zalm
us
BET Nea ne eN ereen
parten
veget:
ische
%
door groente-
mn
variant.
balletjes.
in
ir
E VAT PP.
Il
VE
TE
OOLHYDI
EN
1
SU
=
ei
KE
36GEN
LE
ZOUT ENS G\
S
Tip van
Tip van Dirk
X:
53:3
WIJNTIP Yellow Tail Chardonnay
ei
a
f
j
\
+
fl
12
N
5
ne
13
>
5
ES
Par