Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.

Hier is pagina 7 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 7
3 Herfstingrediënten Geroosterde bietjes met selderijpesto Herfstlasagne van knolselderij en spek tele CIC hoofdgerecht - 4 personen - 30 min. (+ 35 min. oventijd) 30 min. (+ 30. min. oventijd) 2 m1 knolselderij (circa 750 gr) 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de de bodem van de ovenschaal met een schepje ee de bietjes (rauw) m2 tenen knoflook knolselderij en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd knolselderijsaus. Leg een derde van de lasag- = vastkokende aardappelen JEE = 125 gr spekblokjes gerookt de knoflook fijn: Verhit een hapjespan zonder nebladen erop, verdeel hierover een derde van kl A SIE m 300 gr kipgehakt olie of boter en bak de spekblokjes 2 minuten. de knolselderijsaus en bestrooi met een derde ne Ae m1 el Italiaanse kruiden Voeg het gehakt, de knolselderij, knoflook en van de kaas. Maak zo nog 2 lagen. Eindig met ela de bechamelsaus. Bestrooi met de rest van de m 400 gr tomatenblokjes Italiaanse kruiden toe en bak 5 minuten. Voeg = FELSEN m 150 gr boerenkool de tomatenblokjes en boerenkool toe en breng kaas en bak de lasagne in circa 35 minuten in én knoflook »4 = 50 gr besciamella sausmix aan de kook. Laat 10 minuten met de deksel op het midden van de oven goudbruin en gaar. ww gr wilde zalm (diepvries, ontdooid) = 500 mi melk de pan zachtjes koken. Breng op smaak met BEVAT PP. 3670 KJB77 KCAL, 44 G VET WAARVAN 22 G VERZA- En 1 LI kplaat, bakpapier, rasp, DIGD, 65 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 9 G SUIKERS, 47 G EIWIT, m 250 gr lasagebladen peper en zout. 36 ZOUT EN 14 VOEDINGSVEZEL er 2. Bereid ondertussen de bechamelsaus vol- dE m 175 gr geraspte belegen kaas En. an m extra nodi, venschaal gens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk WIJNTIP Sensi Chianti arm de o op 200 Schil 7 30 x 40 cm me even ijd in k WENN CK. 2 ii aardap elen in wedges en leg met de a se fi bu, biet op een met bakpapier beklede € 4 À eef bakplaat. Besprenkel met 2 el olijf olie, peper en zout en rooster in De: 9 Fe A ED 30 minuten goudbruin en gaar. ENA 2. Verhit ondertussen een koe- kenpan zonder olie of boter en + a er de hazelnoten in ; 3 minuten goudbruin. Laat di s afkoelen op een bord. “4 R: PAROLE in wir F. chil van de citroen en pers Fe elft van de vrucht uit. - Snijd de andere helft in kwar- En DPF Doe hetssap en rasp van itroen, bladselderij, hazelno- teı knoflook en 6 el olijfolie in de n hoge beker en pureer tot een sto. Breng op smaak met peper CENT He Tau hit de rest van de olijfolie in een lr F kenpan en bak de zalm in 5 minuten Vervang de pi hie ai g ruin en gaar. Keer halverwege. Breng op smaak met pepereei me spekblokjes pr) door vega Vervang Neem de bakplaat uit de oven en schep Pe de bietjes en aardappelwedges om met speckblokjes Di voor een a ALU de helft van de pesto. Serveer met de en het gehakt vegetarische door een Î variant de zalm us BET Nea ne eN ereen parten veget: ische % door groente- mn variant. balletjes. in ir E VAT PP. Il VE TE OOLHYDI EN 1 SU = ei KE 36GEN LE ZOUT ENS G\ S Tip van Tip van Dirk X: 53:3 WIJNTIP Yellow Tail Chardonnay ei a f j \ + fl 12 N 5 ne 13 > 5 ES Par
Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 7