Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pe
I
Ri
rf
on
ae
I
mn
Fa
Herfstingrediënten
Ek
Tip van
Ei
Le
EL
0
ul
of
Ig
Ef
A
h
NE
5
Dirk
LE
BL
Fe
ra
Houd je van
ins ovent
4
pittig? Voeg een
El
fijngesneden
ET
rode peper toe
Ed Fes
„A
Rd
ogst
ne
D
aan de cl
con
>
carne.
EE
$
150: EEE Gend
2
elpaneermeel
Per
/
Pel
TU
à
a
Rad etend
%
a
HG péterselie
es
#0
mi citroen
E_
y Las
AN
Bene
50-grcherrytrostomaatjes
or
N
ri.
ENT ETE
er
ef
ke
IR
T
A
4. Verwarm de oven voor op
vr
200 °C. Verwijder het groene blad
+
[7
a
gj
LE”
Pr
van de bloemkool en snijd in
A
4 plakken. Halveer de kriel
|
#
L'
aardappelen. Verdeelmet.de
bloemkoolsteaks over een met
il
EEE EEE
fr
HS
OCT OO LAC
rs
F
BEE AR TE
CYCLE
TR
Gevulde pompoen met chili con carne
ANR TENS
5
hoofdgerecht - 4 personen - 30 min. (+ 30 min. oventijd)
de paneermeel en het paprika-
A
Le
poeder. Snijd.de peterselie fijn.
w
m1 grijze pompoen
Rooster in circa 30 minuten in de oven
Rasp de gele schil van de citroen
Li
m4 el olijfolie
gaar.
en snijd de vrucht in kwarten.
m2 tenen knoflook
4
2. Snijd ondertussen de knoflook fijn
Meng.de peterselie, rasp van de
é /
À
= 300 gr gehakt
Verhit de rest van de olie in een hapjespan
CCE LAN EC
hu
m2 el Mexicaanse kruiden chili con carne
en bak het gehakt in 3 minuten rul. Voeg
3.Neem de bakplaat uit de oven
m 400 gr fijne wokgroente
de M
icaanse kruiden, wokgroente, mais
en schep de aardappelen en
m 150 gr mais
en kidneybonen toe en bak 3 minuten
bloemkool om. Verdeel het
m 100 gr kidneybonen
Voeg de tomatenblokjes en kidneybonen
PM Ou CIO CC
m 400 gr tomatenblokjes
toe en breng aan de kook. Laat met de
bloemkoolsteaks. Leg de tros-
500 gr kidneybonen
deksel op de pan 15 minuten stoven.
tomaatjes op de bakplaat erbij en
Gebruik de rest
—
m 125 gr crème fraîche
Breng op smaak met peper en zout
rooster in 10 minuten goudbruin
van de peter-
m 20 gr koriander
3. Neem de pompoen uit de oven en vul
en gaar. Neem uit de oven en gar-
selie in een
m extra not
met de chili con came. Garneer met de
bakplaat, bakpapier
neer met het kappertjesmengsel
tomatensoep of
crème fraîche en koriander. Lekker met
en serveer met de partjes citroen
met de kapper-
1. Verwarm de oven voor op 20!
Halveer
tortillachips en een schijfje limoen
BEVAT PP. 1868 K.J/447 KCAL 2:
ET WAARVAN
tjes door een
de pompoen overlangs en verwijder de
BEVAT PP. 2
1637 KC)
356 VETV
N13,
HAE
Ron
ATEN WAAR
5
vi
DIGD, 40 6 KOOLHYDRATEN W/
RVAN 166 SUI-
VAN 9 G SUIKERS, 17
EIWIT, 2GZOUTEN9G
tonijnsalade.
pitten. Leg de twee helften op een met
KERS, 32 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 19 VOEDINGSVEZEL
VOEDINGSVEZEL
bakpapier beklede bakplaat en besprenkel
Tip van Dirk
met 2 el olijfolie, peper en zout
WIJNTIP Yellow Tail Shiraz
WIJNTIP Soleil Merlot
FU
Aan