Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.

Hier is pagina 36 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 36
Fi] AG Uit de oven LE } er ch vi BEER a 1) En || | Rl Set (FAS RE Ÿ 2) RN) Ovenschotel van spruitjes, Er em et LT Per on Er WG rode ui en kip piri piri : 5 TU no % | Bd hoofdgerecht - 4 personen tgn FE MSTER 20 min. (+ 25 min. oventijd) er \ e N m 800 gr zoete aardappel de ef - 8 RE] LU | m 500 gr kleine spruiten | u | 4° LE | un m 360 gr kipsaucijs piri piri fn Pe => m6 rode uien — m8 el olijfolie ke m3 el pesto rosso Pr à 7 À m extra nodi ovenschaal, ke N bakpapier - Pr 1. Verwarm de oven voor op 20! Schil de zoete aardappelen en snijd Pl 1h 2 = in plakken van 0,5 cm dik. Halveer de spruitjes. Snijd de saucijsjes pr ; in vier gelijke stukken. Snijd PE zn de uien aan de bovenkant A vier keer kruislings in, F if '# maar niet helemaal door. Fe 2. Verdeel de aardappel, 7 spruitjes en worstjes in Dur bi di n met bakpapier beklede ovenschaal. Zet de uien er NF ae 4 dr chte bloemtortilla’s * 20 g groene kruiden met de snijkant naar boven Vn eren (bv. peterselie, dragon tussen en besprenkel alle groenten si le I melk en bieslook) naar keuze met 5 el olijfolie, peper en zout 5 XIE + 8 plakken Beemster Belegen 48+ 17 Rooster 25 minuten in de oven. Schep halverwege alle groenten, Hf Eed de oven voor op 200 °C. Verwarm de tortilla's behalve de uien om en duw de | volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dit kan blaadjes van de uien iets naar buiten ook in de koekenpan in plaats van in de oven. zodat een bloem ontstaat ‚fp Klop de eieren los met de melk en peper en zout naar 3. Meng ondertussen de pesto rosso door de rest van de olijfolie. Neem smaak. Snijd de kruiden fijn en meng door het ei. El Smelt de boter op laag vuur in de koekenpan en bak de ovenschaal uit de oven en TR hierin het eimengsel op laag vuur. Roer regelmatig & besprenkel met de pesto rosso. Maak met de BEVAT PP. 2805 KJ/671 KCAL, 35 GVET 6E en laat het ei niet kleuren. Het is klaar als het ei À WAARVAN 6 G VERZ IGD, 59 G KOOLHY- kaf Old Ed a a rest van de gestold is, maar nog wel vochtig. CI P DRATEN WAARVAN 20 G SUIKERS, 23 G de ja pesto rosso een EMWIT, 2 6 ZOUT EN 13 G VOEDINGSVEZEL Beleg de warme tortilla's met elk 2 plakken vd ne pasta pesto. kaas en verdeel het roerei erov&| i Vouw co Le r WIJNTIP Gran Comensal en he zijkanten van de tortilla's naar binnen-en pas | Tip van Dirk Se 5 Ser Boch KAAS Tempranillo ur rol zo strak mogelijk op. N" = i te LEE 70 De. if 24
Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 36