Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fi]

AG

Uit de oven

LE }

er

ch

vi

BEER

a

1)

En

||

|

Rl

Set

(FAS

RE Ÿ

2)

RN)

Ovenschotel van spruitjes,

Er

em

et

LT

Per

on

Er

WG

rode ui en kip piri piri

:

5

TU

no

%

|

Bd

hoofdgerecht - 4 personen

tgn

FE

MSTER

20 min. (+ 25 min. oventijd)

er

\

e

N

m 800 gr zoete aardappel

de

ef

-

8

RE] LU

|

m 500 gr kleine spruiten

|

u |



LE

|

un

m 360 gr kipsaucijs piri piri

fn

Pe

=>

m6 rode uien



m8 el olijfolie

ke

m3 el pesto rosso

Pr à

7

À

m extra nodi

ovenschaal,

ke

N

bakpapier

-

Pr

1. Verwarm de oven voor op 20!

Schil de zoete aardappelen en snijd

Pl

1h

2

=

in plakken van 0,5 cm dik. Halveer

de spruitjes. Snijd de saucijsjes

pr

;

in vier gelijke stukken. Snijd

PE

zn

de uien aan de bovenkant

A

vier keer kruislings in,

F

if

'#

maar niet helemaal door.

Fe

2. Verdeel de aardappel,

7

spruitjes en worstjes in

Dur

bi

di

n met bakpapier beklede

ovenschaal. Zet de uien er

NF

ae

4

dr

chte bloemtortilla’s

* 20 g groene kruiden

met de snijkant naar boven

Vn

eren

(bv. peterselie, dragon

tussen en besprenkel alle groenten

si

le

I melk

en bieslook) naar keuze

met 5 el olijfolie, peper en zout

5

XIE

+ 8 plakken Beemster Belegen 48+

17

Rooster 25 minuten in de oven.

Schep halverwege alle groenten,

Hf

Eed de oven voor op 200 °C. Verwarm de tortilla's

behalve de uien om en duw de

| volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dit kan

blaadjes van de uien iets naar buiten

ook in de koekenpan in plaats van in de oven.

zodat een bloem ontstaat

‚fp Klop de eieren los met de melk en peper en zout naar

3. Meng ondertussen de pesto rosso

door de rest van de olijfolie. Neem

smaak. Snijd de kruiden fijn en meng door het ei.

El

Smelt de boter op laag vuur in de koekenpan en bak

de ovenschaal uit de oven en

TR

hierin het eimengsel op laag vuur. Roer regelmatig

&

besprenkel met de pesto rosso.

Maak met de

BEVAT PP. 2805 KJ/671 KCAL, 35 GVET

6E

en laat het ei niet kleuren. Het is klaar als het ei

À

WAARVAN 6 G VERZ

IGD, 59 G KOOLHY-

kaf

Old

Ed

a

a

rest van de

gestold is, maar nog wel vochtig.

CI

P

DRATEN WAARVAN 20 G SUIKERS, 23 G

de

ja

pesto rosso een

EMWIT, 2 6 ZOUT EN 13 G VOEDINGSVEZEL

Beleg de warme tortilla's met elk 2 plakken

vd

ne

pasta pesto.

kaas en verdeel het roerei erov&| i Vouw co Le

r

WIJNTIP Gran Comensal

en he

zijkanten van de tortilla's naar binnen-en

pas

| Tip van Dirk

Se 5

Ser Boch KAAS

Tempranillo

ur

rol zo strak mogelijk op. N" =

i

te

LEE

70

De.

if

24