Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Fi]
AG
Uit de oven
LE }
er
ch
vi
BEER
a
1)
En
||
|
Rl
Set
(FAS
RE Ÿ
2)
RN)
Ovenschotel van spruitjes,
Er
em
et
LT
Per
on
Er
WG
rode ui en kip piri piri
:
5
TU
no
%
|
Bd
hoofdgerecht - 4 personen
tgn
FE
MSTER
20 min. (+ 25 min. oventijd)
er
\
e
N
m 800 gr zoete aardappel
de
ef
-
8
RE] LU
|
m 500 gr kleine spruiten
|
u |
4°
LE
|
un
m 360 gr kipsaucijs piri piri
fn
Pe
=>
m6 rode uien
—
m8 el olijfolie
ke
m3 el pesto rosso
Pr à
7
À
m extra nodi
ovenschaal,
ke
N
bakpapier
-
Pr
1. Verwarm de oven voor op 20!
Schil de zoete aardappelen en snijd
Pl
1h
2
=
in plakken van 0,5 cm dik. Halveer
de spruitjes. Snijd de saucijsjes
pr
;
in vier gelijke stukken. Snijd
PE
zn
de uien aan de bovenkant
A
vier keer kruislings in,
F
if
'#
maar niet helemaal door.
Fe
2. Verdeel de aardappel,
7
spruitjes en worstjes in
Dur
bi
di
n met bakpapier beklede
ovenschaal. Zet de uien er
NF
ae
4
dr
chte bloemtortilla’s
* 20 g groene kruiden
met de snijkant naar boven
Vn
eren
(bv. peterselie, dragon
tussen en besprenkel alle groenten
si
le
I melk
en bieslook) naar keuze
met 5 el olijfolie, peper en zout
5
XIE
+ 8 plakken Beemster Belegen 48+
17
Rooster 25 minuten in de oven.
Schep halverwege alle groenten,
Hf
Eed de oven voor op 200 °C. Verwarm de tortilla's
behalve de uien om en duw de
| volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dit kan
blaadjes van de uien iets naar buiten
ook in de koekenpan in plaats van in de oven.
zodat een bloem ontstaat
‚fp Klop de eieren los met de melk en peper en zout naar
3. Meng ondertussen de pesto rosso
door de rest van de olijfolie. Neem
smaak. Snijd de kruiden fijn en meng door het ei.
El
Smelt de boter op laag vuur in de koekenpan en bak
de ovenschaal uit de oven en
TR
hierin het eimengsel op laag vuur. Roer regelmatig
&
besprenkel met de pesto rosso.
Maak met de
BEVAT PP. 2805 KJ/671 KCAL, 35 GVET
6E
en laat het ei niet kleuren. Het is klaar als het ei
À
WAARVAN 6 G VERZ
IGD, 59 G KOOLHY-
kaf
Old
Ed
a
a
rest van de
gestold is, maar nog wel vochtig.
CI
P
DRATEN WAARVAN 20 G SUIKERS, 23 G
de
ja
pesto rosso een
EMWIT, 2 6 ZOUT EN 13 G VOEDINGSVEZEL
Beleg de warme tortilla's met elk 2 plakken
vd
ne
pasta pesto.
kaas en verdeel het roerei erov&| i Vouw co Le
r
WIJNTIP Gran Comensal
en he
zijkanten van de tortilla's naar binnen-en
pas
| Tip van Dirk
Se 5
Ser Boch KAAS
Tempranillo
ur
rol zo strak mogelijk op. N" =
i
te
LEE
70
De.
if
24