Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IE
j
UE
Verspakket met een twist
WUIOHORRUI ING! LUN
45
>
A
É
y
Noedelsalade met kip
LE
(PA |
CE
Pal
hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min
F
5
#
1
1. Snipper de ui. Snijd de knoflook en
SA |
/
3
%
Le
D LEA
+
peper in dunne ringetjes. Rasp di
wortel. Halveer de paprika, verwijder
Lee
de
;
En
de zaadlijsten en snijd het vrucht-
ss
=
Fe
Ry
vlees in blokjes. Snijd de sperzie-
Wi
A
in
bonen in stukjes van 1 cm,
2
Ll
@
2. Verhit 2 el olie in een wok en
HAS Ef
roerbak de kip, ui, knoflook, sperzie-
1
bonen en kruidenmix 5 minuten
EN
Bereid de noedels volgens de
(4
we
B"
EN
aanwijzingen op de verpakking en
ES
|
|
spoel koud onder stromend water.
CN
Laat uitlekken
F3
Sd
3. Meng het kipmengsel, wortel,
A
x
x
prika, chilisaus, rasp en sap van de
limoen door de noedels en breng op
Deze noedelsalade:
Gr
it
N
Ss
=
smaak met peper en zout. Gameer,
rz
Le
m
met de rode peper.
maak je in maar
D”
BEVAT PP.2162 KJ/517 KCAL, 15 G VET Wi
5G VERZ
IGD, 59 G KOOLHYDRATEN U
20 min. !
14 G SUIKERS, 33 G EIWIT, 2 G ZOUT EN
4
VOEDINGSVEZEL
Curry madras met raita
let en Weten
WIJNTIP Mimi Cotes de Provence
+
7
Rosé
1. Halveer voor de raita de komkom-
me
n de lengte, verwijder de zaad-
is
ne
rasp het vruchtvlees op
een grove rasp. Laat in een zeef uit-
So
ekken
LE
5
PF,
k
Pi
2. Bereïd ondertussen de curry
fr
Ki
Ar,
».
madras volgens de aanwijzingen op.
De
de ve
pakking,
3. Du
met de bolle kant van een
4
lepel het vocht uit de komkommer
L°
en meng met de koriander, munt,
peper en zout door de yoghurt
St
veer de komkommerraita bij de
F7
CM ES
AL,
AR
AN
BEVAT PP.
RZADIGD,
KOOLHYDRATEN
Wi
RVAN
ik
uid
IKER
GE
QT
VOEDIN
EZEL
AF A
>
sn.
#5
Ti.
WIJNTIP The Collection Riesling
Le
1 verspakket voor nasi goreng (geen rijst, eieren en water toevoegen) m 2 kipfilets, in dunne reepjes
1 komkommer m 1 verspakket voor curry madras pakket (wel 300 gr rijst en 300 gr kip toevoegen) m 10 gr
gesneden m2 el olijfolie m1 limoen, rasp en sap m 250 gr woknoedels m4 el zoete chilisaus m Extra nodii
rasp, wok
koriander,
ingesneden m 5 gr munt, fi
gesneden m 150 gr Griekse yoghurt m Extra nodig: rasp, zeef
TR
FF
re
50
a
51
dar:
+