Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IE

j

UE

Verspakket met een twist

WUIOHORRUI ING! LUN

45

>

A

É

y

Noedelsalade met kip

LE

(PA |

CE

Pal

hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min

F

5

#

1

1. Snipper de ui. Snijd de knoflook en

SA |

/

3

%

Le

D LEA

+

peper in dunne ringetjes. Rasp di

wortel. Halveer de paprika, verwijder

Lee

de

;

En

de zaadlijsten en snijd het vrucht-

ss

=

Fe

Ry

vlees in blokjes. Snijd de sperzie-

Wi

A

in

bonen in stukjes van 1 cm,

2

Ll

@

2. Verhit 2 el olie in een wok en

HAS Ef

roerbak de kip, ui, knoflook, sperzie-

1

bonen en kruidenmix 5 minuten

EN

Bereid de noedels volgens de

(4

we

B"

EN

aanwijzingen op de verpakking en

ES

|

|

spoel koud onder stromend water.

CN

Laat uitlekken

F3

Sd

3. Meng het kipmengsel, wortel,

A

x

x

prika, chilisaus, rasp en sap van de

limoen door de noedels en breng op

Deze noedelsalade:

Gr

it

N

Ss

=

smaak met peper en zout. Gameer,

rz

Le

m

met de rode peper.

maak je in maar

D”

BEVAT PP.2162 KJ/517 KCAL, 15 G VET Wi

5G VERZ

IGD, 59 G KOOLHYDRATEN U

20 min. !

14 G SUIKERS, 33 G EIWIT, 2 G ZOUT EN

4

VOEDINGSVEZEL

Curry madras met raita

let en Weten

WIJNTIP Mimi Cotes de Provence

+

7

Rosé

1. Halveer voor de raita de komkom-

me

n de lengte, verwijder de zaad-

is

ne

rasp het vruchtvlees op

een grove rasp. Laat in een zeef uit-

So

ekken

LE

5

PF,

k

Pi

2. Bereïd ondertussen de curry

fr

Ki

Ar,

».

madras volgens de aanwijzingen op.

De

de ve

pakking,

3. Du

met de bolle kant van een

4

lepel het vocht uit de komkommer



en meng met de koriander, munt,

peper en zout door de yoghurt

St

veer de komkommerraita bij de

F7

CM ES

AL,

AR

AN

BEVAT PP.

RZADIGD,

KOOLHYDRATEN

Wi

RVAN

ik

uid

IKER

GE

QT

VOEDIN

EZEL

AF A

>

sn.

#5

Ti.

WIJNTIP The Collection Riesling

Le

1 verspakket voor nasi goreng (geen rijst, eieren en water toevoegen) m 2 kipfilets, in dunne reepjes

1 komkommer m 1 verspakket voor curry madras pakket (wel 300 gr rijst en 300 gr kip toevoegen) m 10 gr

gesneden m2 el olijfolie m1 limoen, rasp en sap m 250 gr woknoedels m4 el zoete chilisaus m Extra nodii

rasp, wok

koriander,

ingesneden m 5 gr munt, fi

gesneden m 150 gr Griekse yoghurt m Extra nodig: rasp, zeef

TR

FF

re

50

a

51

dar:

+