Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

%

Di





Verfrissend en verrassend

eek

Royal Club Ginger Beer, dé ultieme

"

A

15

verfrissing met een uitgesproken

e

à

LE

L

gembersmaak. Voor als je net even

iets anders wil. Een heerlijk drankje,

ax

ROYAL

N

A

zonder alcohol, dat perfect past bij

à

En

jouw favoriete borrelmoment.

= ELuB

u

\

:

A

J

Ontbijtkoekcrostini

Gevulde champignon

Ÿ

BR.

met notenpaté

met vega chorizo

hapje - 12 stuks

15 min. (+ 15 min. oventijd)

hapje - 12 stuks

TSN

Pi

10 min. (+ 20 min. oventijd)

1

m6 plakjes ontbijtkoek

=

Dem.

ur

m 100 gr rode bieten (pot)

12 kastanjechampignons

m1 el rodewijnazijn

10 gr platte peterselie

m 120 gr crèmepaté

1 tl paprikapoeder pikant

2 50 gr notenmelange ongezouten

:

50 gr Spaanse worst (de

m1 bakje tuinkers

vegetarische slager)

Beër

*?

mextra nodig: ovenrooster

= Y witte pistolet

Ki

m extra nodig: bakplaat, bakpapier,

te

1. Verwarm de oven voor op

keukenmachine

a

ri

150 °C. Snijd de plakjes ontbijtkoek

schuin doormidden en leg op een

1. Verwarm de oven voor op

ovenrooster. Bak 15 minuten in de

180 °C. Verwijder de steeltjes van

oven. Laat buiten de oven helemaal

Ps

de champignons en leg met de

afkoelen.

bolle kant naar beneden op een

Fe

2. Snijd ondertussen de bieten in

met bakpapier beklede bakplaat

dunne plakjes. Meng de azijn door

Rooster 10 minuten in de oven.

5

N

de plakjes biet en breng op smaak

2. Snijd ondertussen voor de vulling

>

#

met peper en zout. Laat 10 minuten

het brood in stukjes. Snijd drie-

0

marineren. Hak de noten grof en

kwart van de peterselie grof. Snijd

LT

en

meng met de paté.

de Spaanse worst grof. Doe het

Ph

A

"

3. Bestrik de ontbijtkoekcrostini's

brood, gehakte peterselie, Spaanse

NS

Efe

met de notenpaté en garneer met

worst, olijfolie en het paprikapoeder

7

in de kom van de keukenmachine

#

de plakjes biet en de tuinkers.

BEVAT P.P. 406 KJ/97 KCAL, 6 G VET WAARVAN

en maal tot een grof kruim. Breng

1G VERZADIGD, 9 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

5G SUIKERS, 2 G EIWIT, OG ZOUT EN 1 G

op smaak met peper en zout.

m

} 3

d

VOEDINGSVEZEL

3. Neem de champignons uit de

en

Ce

']

oven, schenk eventueel vocht eruit

07

Deze

WIJNTIP Three Oaks Chardonnay

en vul met het broodkruim. Bak nog

10 minuten in de oven. Garneer

nt

Es

ontbijtkoekcrostint

met de rest van de peterselie.

UT krokai

m

ste

mb

&

maal Je in maar

BEVAT P.P. 183 KJ/44 KCAL, 2 G VET WAARVAN

"

0 G VERZADIGD, 4 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

0 G SUIKERS, 2 GEIWIT, 0 G ZOUTEN 0G

combinatie

ut met d

VOEDINGSVEZEL

tt

ile

Ye

m

u}

m

WIJNTIP First Cape Shiraz

38

139