Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.

Hier is pagina 20 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 20
5 % Di ” ” Verfrissend en verrassend eek Royal Club Ginger Beer, dé ultieme " A 15 verfrissing met een uitgesproken e à LE L gembersmaak. Voor als je net even iets anders wil. Een heerlijk drankje, ax ROYAL N A zonder alcohol, dat perfect past bij à En jouw favoriete borrelmoment. = ELuB u \ : A J Ontbijtkoekcrostini Gevulde champignon Ÿ BR. met notenpaté met vega chorizo hapje - 12 stuks 15 min. (+ 15 min. oventijd) hapje - 12 stuks TSN Pi 10 min. (+ 20 min. oventijd) 1 m6 plakjes ontbijtkoek = Dem. ur m 100 gr rode bieten (pot) 12 kastanjechampignons m1 el rodewijnazijn 10 gr platte peterselie m 120 gr crèmepaté 1 tl paprikapoeder pikant 2 50 gr notenmelange ongezouten : 50 gr Spaanse worst (de m1 bakje tuinkers vegetarische slager) Beër *? mextra nodig: ovenrooster = Y witte pistolet Ki m extra nodig: bakplaat, bakpapier, te 1. Verwarm de oven voor op keukenmachine a ri 150 °C. Snijd de plakjes ontbijtkoek schuin doormidden en leg op een 1. Verwarm de oven voor op ovenrooster. Bak 15 minuten in de 180 °C. Verwijder de steeltjes van oven. Laat buiten de oven helemaal Ps de champignons en leg met de afkoelen. bolle kant naar beneden op een Fe 2. Snijd ondertussen de bieten in met bakpapier beklede bakplaat dunne plakjes. Meng de azijn door Rooster 10 minuten in de oven. 5 N de plakjes biet en breng op smaak 2. Snijd ondertussen voor de vulling > # met peper en zout. Laat 10 minuten het brood in stukjes. Snijd drie- 0 marineren. Hak de noten grof en kwart van de peterselie grof. Snijd LT en meng met de paté. de Spaanse worst grof. Doe het Ph A " 3. Bestrik de ontbijtkoekcrostini's brood, gehakte peterselie, Spaanse NS Efe met de notenpaté en garneer met worst, olijfolie en het paprikapoeder 7 in de kom van de keukenmachine # de plakjes biet en de tuinkers. BEVAT P.P. 406 KJ/97 KCAL, 6 G VET WAARVAN en maal tot een grof kruim. Breng 1G VERZADIGD, 9 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 5G SUIKERS, 2 G EIWIT, OG ZOUT EN 1 G op smaak met peper en zout. m } 3 d VOEDINGSVEZEL 3. Neem de champignons uit de en Ce '] oven, schenk eventueel vocht eruit 07 Deze WIJNTIP Three Oaks Chardonnay en vul met het broodkruim. Bak nog 10 minuten in de oven. Garneer nt Es ontbijtkoekcrostint met de rest van de peterselie. UT krokai m ste mb & maal Je in maar BEVAT P.P. 183 KJ/44 KCAL, 2 G VET WAARVAN " 0 G VERZADIGD, 4 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 0 G SUIKERS, 2 GEIWIT, 0 G ZOUTEN 0G combinatie ut met d VOEDINGSVEZEL tt ile Ye m u} m WIJNTIP First Cape Shiraz 38 139
Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 20