Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
%
Di
”
”
Verfrissend en verrassend
eek
Royal Club Ginger Beer, dé ultieme
"
A
15
verfrissing met een uitgesproken
e
à
LE
L
gembersmaak. Voor als je net even
iets anders wil. Een heerlijk drankje,
ax
ROYAL
N
A
zonder alcohol, dat perfect past bij
à
En
jouw favoriete borrelmoment.
= ELuB
u
\
:
A
J
Ontbijtkoekcrostini
Gevulde champignon
Ÿ
BR.
met notenpaté
met vega chorizo
hapje - 12 stuks
15 min. (+ 15 min. oventijd)
hapje - 12 stuks
TSN
Pi
10 min. (+ 20 min. oventijd)
1
m6 plakjes ontbijtkoek
=
Dem.
ur
m 100 gr rode bieten (pot)
12 kastanjechampignons
m1 el rodewijnazijn
10 gr platte peterselie
m 120 gr crèmepaté
1 tl paprikapoeder pikant
2 50 gr notenmelange ongezouten
:
50 gr Spaanse worst (de
m1 bakje tuinkers
vegetarische slager)
Beër
*?
mextra nodig: ovenrooster
= Y witte pistolet
Ki
m extra nodig: bakplaat, bakpapier,
te
1. Verwarm de oven voor op
keukenmachine
a
ri
150 °C. Snijd de plakjes ontbijtkoek
schuin doormidden en leg op een
1. Verwarm de oven voor op
ovenrooster. Bak 15 minuten in de
180 °C. Verwijder de steeltjes van
oven. Laat buiten de oven helemaal
Ps
de champignons en leg met de
afkoelen.
bolle kant naar beneden op een
Fe
2. Snijd ondertussen de bieten in
met bakpapier beklede bakplaat
dunne plakjes. Meng de azijn door
Rooster 10 minuten in de oven.
5
N
de plakjes biet en breng op smaak
2. Snijd ondertussen voor de vulling
>
#
met peper en zout. Laat 10 minuten
het brood in stukjes. Snijd drie-
0
marineren. Hak de noten grof en
kwart van de peterselie grof. Snijd
LT
en
meng met de paté.
de Spaanse worst grof. Doe het
Ph
A
"
3. Bestrik de ontbijtkoekcrostini's
brood, gehakte peterselie, Spaanse
NS
Efe
met de notenpaté en garneer met
worst, olijfolie en het paprikapoeder
7
in de kom van de keukenmachine
#
de plakjes biet en de tuinkers.
BEVAT P.P. 406 KJ/97 KCAL, 6 G VET WAARVAN
en maal tot een grof kruim. Breng
1G VERZADIGD, 9 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
5G SUIKERS, 2 G EIWIT, OG ZOUT EN 1 G
op smaak met peper en zout.
m
} 3
d
VOEDINGSVEZEL
3. Neem de champignons uit de
en
Ce
']
oven, schenk eventueel vocht eruit
07
Deze
WIJNTIP Three Oaks Chardonnay
en vul met het broodkruim. Bak nog
10 minuten in de oven. Garneer
nt
Es
ontbijtkoekcrostint
met de rest van de peterselie.
UT krokai
m
ste
mb
&
maal Je in maar
BEVAT P.P. 183 KJ/44 KCAL, 2 G VET WAARVAN
"
0 G VERZADIGD, 4 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
0 G SUIKERS, 2 GEIWIT, 0 G ZOUTEN 0G
combinatie
ut met d
VOEDINGSVEZEL
tt
ile
Ye
m
u}
m
WIJNTIP First Cape Shiraz
38
139