Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ger

5

5

Herfstsalade met geroosterde

Anpellollies

2

appel en tahinidressing

4

hapje - 16 stuks - 15 min.

hoofdgerecht - 4 personen - 15 min.

m 1 Royal Gala appel

„ER

=

{+ 30 min. oventid)

de

= 1 Granny Smith appel

A

= 100 gr chocoladepasta wit

ee

Es

m2 Elstar appels

m 100 gr hazelnootpasta

Ook lekker met

m 500 gr winterpeen

m1 strooibus chocofantasie en

ch

gehakte noten

m 500 gr pastinaak

regenboogfantasie

7

zZ

of geraspte

m5 el olijfolie

m extra nodig: lolliestokjes of

>

chocolade om in

m1 el baharatkruiden

x

Xr

satóprikkers

FX

Md

te dippen.

= 1 sinaasappel

m2 el sesamzaadpasta (Sebahat)

Snijd de appels met schil elk in

m5 gr munt

8 partjes en verwijder de klokhuizen.

m 80 gr rucola

Steek een stokje of prikker in de

m 100 gr feta

appelpartjes en doop 4 rode en

w extra nodig: bakplaat, bakpapier, rasp

4 groene appelstukjes voor de helft

in de witte chocoladepasta. Doop de

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

rest van de partjes voor de helft in

Snijd de appels met schil in kwarten en

de hazelnootpasta. Versier met de

[X

verwijder de klokhuizen. Schil de winter-

Y

1119299

chocofantasie en regenboogfantasie.

in

penen en pastinaken, snijd in plakken van

Mi

BEVAT PP. 426 K/102 KCAL, 7 G VET WAARVAN 1G

0,5 cm en schep samen met de appel

VERZADIGD, 8 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 G

RP

ek

SUIKERS, 1 G EIWIT, 0 G ZOUTEN 1 G

ij

14

om met 3 el olijfolie, baharatkruiden,

VOEDINGSVEZEL

Hi

&

>

peper en zout. Verdeel over een

met bakpapier beklede bakplaat

Ps

&

aa

En,

en rooster in 30 minuten goud-

bruin en gaar in de oven.

4

2. Boen de sinaasappel

Pr

er

\

schoon of was hem. Rasp

p

med

edt

ondertussen de oranje schil

LES

van de sinaasappel en pers

<<"

de vrucht uit.

A

+

2

1.

Klop van het sap en rasp van

de sinaasappel, sesamzaad-

Le

pasta, rest van de olijfolie,

=

x #

à

a7

peper en zout een dressing



3. Neem de appel en groenten uit

a

#4

h. ti

+

ej

de oven en schep in een schaal om

-

Cu

ar

4

met de dressing. Laat afkoelen tot

ES

lauwwarm.

taie

pu

4. Snijd ondertussen de munt in reepjes.

Schep de rucola en munt door de salade

en garneer met de feta. Lekker met

En

PS -

knapperig stokbrood.

11 JAaASD

BEVAT PP. 1774 KJ/424 KCAL, 25 G VET WAARVAN G

5

ie

#74 Deze appels \

à

{maak je in maar

VERZADIGD, 33 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 20 G SUI-

KERS, 10 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 14 G VOEDINGSVEZEL

4

CA

a

WIJNTIP Dominique Duclos Chardonnay

Ie

Versier de appels met

r

26

jouw favoriete sprinkles

27

EN