Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.



Dirk Folder 28.09.2020

Hier is pagina 14 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 14

Ger 5 5 Herfstsalade met geroosterde Anpellollies 2 appel en tahinidressing 4 hapje - 16 stuks - 15 min. hoofdgerecht - 4 personen - 15 min. m 1 Royal Gala appel „ER = {+ 30 min. oventid) de = 1 Granny Smith appel A = 100 gr chocoladepasta wit ee Es m2 Elstar appels m 100 gr hazelnootpasta Ook lekker met m 500 gr winterpeen m1 strooibus chocofantasie en ch gehakte noten m 500 gr pastinaak regenboogfantasie 7 zZ of geraspte m5 el olijfolie m extra nodig: lolliestokjes of > chocolade om in m1 el baharatkruiden x Xr satóprikkers FX Md te dippen. = 1 sinaasappel m2 el sesamzaadpasta (Sebahat) Snijd de appels met schil elk in m5 gr munt 8 partjes en verwijder de klokhuizen. m 80 gr rucola Steek een stokje of prikker in de m 100 gr feta appelpartjes en doop 4 rode en w extra nodig: bakplaat, bakpapier, rasp 4 groene appelstukjes voor de helft in de witte chocoladepasta. Doop de 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. rest van de partjes voor de helft in Snijd de appels met schil in kwarten en de hazelnootpasta. Versier met de [X verwijder de klokhuizen. Schil de winter- Y 1119299 chocofantasie en regenboogfantasie. in penen en pastinaken, snijd in plakken van Mi BEVAT PP. 426 K/102 KCAL, 7 G VET WAARVAN 1G 0,5 cm en schep samen met de appel VERZADIGD, 8 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 G RP ek SUIKERS, 1 G EIWIT, 0 G ZOUTEN 1 G ij 14 om met 3 el olijfolie, baharatkruiden, VOEDINGSVEZEL Hi & > peper en zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat Ps & aa En, en rooster in 30 minuten goud- bruin en gaar in de oven. 4 2. Boen de sinaasappel Pr er \ schoon of was hem. Rasp p med edt ondertussen de oranje schil LES van de sinaasappel en pers <<" de vrucht uit. A + 2 1. Klop van het sap en rasp van de sinaasappel, sesamzaad- Le pasta, rest van de olijfolie, = x # à a7 peper en zout een dressing “ 3. Neem de appel en groenten uit a #4 h. ti + ej de oven en schep in een schaal om - Cu ar 4 met de dressing. Laat afkoelen tot ES lauwwarm. taie pu 4. Snijd ondertussen de munt in reepjes. Schep de rucola en munt door de salade en garneer met de feta. Lekker met En PS - knapperig stokbrood. 11 JAaASD BEVAT PP. 1774 KJ/424 KCAL, 25 G VET WAARVAN G 5 ie #74 Deze appels \ à {maak je in maar VERZADIGD, 33 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 20 G SUI- KERS, 10 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 14 G VOEDINGSVEZEL 4 CA a WIJNTIP Dominique Duclos Chardonnay Ie Versier de appels met r 26 jouw favoriete sprinkles 27 EN

Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 14