Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ger
5
5
Herfstsalade met geroosterde
Anpellollies
2
appel en tahinidressing
4
hapje - 16 stuks - 15 min.
hoofdgerecht - 4 personen - 15 min.
m 1 Royal Gala appel
„ER
=
{+ 30 min. oventid)
de
= 1 Granny Smith appel
A
= 100 gr chocoladepasta wit
ee
Es
m2 Elstar appels
m 100 gr hazelnootpasta
Ook lekker met
m 500 gr winterpeen
m1 strooibus chocofantasie en
ch
gehakte noten
m 500 gr pastinaak
regenboogfantasie
7
zZ
of geraspte
m5 el olijfolie
m extra nodig: lolliestokjes of
>
chocolade om in
m1 el baharatkruiden
x
Xr
satóprikkers
FX
Md
te dippen.
= 1 sinaasappel
m2 el sesamzaadpasta (Sebahat)
Snijd de appels met schil elk in
m5 gr munt
8 partjes en verwijder de klokhuizen.
m 80 gr rucola
Steek een stokje of prikker in de
m 100 gr feta
appelpartjes en doop 4 rode en
w extra nodig: bakplaat, bakpapier, rasp
4 groene appelstukjes voor de helft
in de witte chocoladepasta. Doop de
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
rest van de partjes voor de helft in
Snijd de appels met schil in kwarten en
de hazelnootpasta. Versier met de
[X
verwijder de klokhuizen. Schil de winter-
Y
1119299
chocofantasie en regenboogfantasie.
in
penen en pastinaken, snijd in plakken van
Mi
BEVAT PP. 426 K/102 KCAL, 7 G VET WAARVAN 1G
0,5 cm en schep samen met de appel
VERZADIGD, 8 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 G
RP
ek
SUIKERS, 1 G EIWIT, 0 G ZOUTEN 1 G
ij
14
om met 3 el olijfolie, baharatkruiden,
VOEDINGSVEZEL
Hi
&
>
peper en zout. Verdeel over een
met bakpapier beklede bakplaat
Ps
&
aa
En,
en rooster in 30 minuten goud-
bruin en gaar in de oven.
4
2. Boen de sinaasappel
Pr
er
\
schoon of was hem. Rasp
p
med
edt
ondertussen de oranje schil
LES
van de sinaasappel en pers
<<"
de vrucht uit.
A
+
2
1.
Klop van het sap en rasp van
de sinaasappel, sesamzaad-
Le
pasta, rest van de olijfolie,
=
x #
à
a7
peper en zout een dressing
“
3. Neem de appel en groenten uit
a
#4
h. ti
+
ej
de oven en schep in een schaal om
-
Cu
ar
4
met de dressing. Laat afkoelen tot
ES
lauwwarm.
taie
pu
4. Snijd ondertussen de munt in reepjes.
Schep de rucola en munt door de salade
en garneer met de feta. Lekker met
En
PS -
knapperig stokbrood.
11 JAaASD
BEVAT PP. 1774 KJ/424 KCAL, 25 G VET WAARVAN G
5
ie
#74 Deze appels \
à
{maak je in maar
VERZADIGD, 33 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 20 G SUI-
KERS, 10 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 14 G VOEDINGSVEZEL
4
CA
a
WIJNTIP Dominique Duclos Chardonnay
Ie
Versier de appels met
r
26
jouw favoriete sprinkles
27
EN