Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Uit de oven
ie:
Per _
nschotel van witlof en
CT
mpignons
A
u
CU
mai
CCE EC
1
7 €
15 min. (+ 25 min. oventijd)
Serveer de rest
4
van de blauwe
m3 stronkjes witlof
kaas op een
RSE
knapperig stok-
CEE TC
broodje bij de
m 250 gr kastanjechampignons
borrel.
m 10 gr tijm
1
* 44
van Dirk
BREN eE
7 = |
CERCLE TEA
pa.
= 900 gr ovenaardappelen
De
A
(Poldergoud)
4
COTE OT
An,
RPR Rath
2
)
FR 6
Tl
K;
+
m extra nodig: ovenschaal, bakpapier
er
|
4
RE
ar;
Ji
RC CN CCR EUR
ir
Halveer de witlof in de lengte,
El
Verwijde:
UT CIO
x
Snijd de broccol
n roosjes van 4 cm
eg
4
Halveer de'champignons, laat de
kleine heel. Ris de blaadjes van de,
akjes tijm
Tip van
Meng de olijfolie met de balsamico-
DP .
azijn, peper en zout. Schep de witlof,
u
ee,
adijs
en broccol
in een met bakpapier
beklede over
haal om met de
Dirk!
7
ge
balsamico-olie
twee derde van de
En
=
mar
Houd je niet
SN
tijm. Rooster in 25 minuten goudbruin
van koriander?
ek
n gaar. Voeg halve
ege de champig-
Vervang deze
zi
5
CAE CA
Ovenschotel van kruidige aubergine en el
door platte
Pr
FE
E
z
ep om
peterselie.
EE
35
er
ondertussen voor de kaas-
hoofdgerecht -4 pers. - 15 min. (+
5 min. oventijd)
ug
SCC UNE COS
L
gorgonzola en ci
ème fraîche zachtjes
= 1 aubergine
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de
koud stromend water en laat uitlekken
aan de kook. Laat 3 minuten zachtjes
POLAR)
m2 paprika's (groen en geel)
aubergine in de lengte in kwarten en de
Neem de schaal uit de oven, voeg de kikker-
gladde saus. Breng op
m6 tomaten
kwarten in drie gelijke stukken. Halveer de
erwten toe en schep om. Breng op smaak
smaak met
je
Neem de oven-
m2 tenen knoflook
paprika's overlangs, verwijder de steelaanzet
met peper en zout. Maak met de bolle kant
schaal uit d
®
ven en schenk de kaas-
m5elolifolie
en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in
van een lepel 4 kuiltjes tussen de groenten
EE
ns
Cu
ver. Garneer met
m2 el baharatkruiden
repen. Snijd de tomaten in kwarten. Snijd de
en breek boven elk kuiltje een ei. Bak 5-10
Laan
der
t van de tijm.
nm
Pen
Pe
m 490 gr kikkererwten (blik)
knoflook fijn. Meng de aubergine, paprika's
minuten in de oven, zodat de dooier nog
&
AL, 2
RVA
ss
BEVATP.
t
HAN
(OOLHYDRATEN
ARVA
m4 eieren
en tomaten in de ovenschaal met de olijfolie,
mooi zacht is. Garneer met de koriander.
r
UT
BEVAT P.P. 178
L
GVET
GVERZA-
VOEDI
m 10 gr koriander
knoflook, baharatkruiden, peper en zout en
m extra nodig: ruime braadslee of
rooster 35 minuten in de oven. Schep halver-
DIGD, 3
G KOOLHYDRATEN W
N 9 G SUIKERS, 19G
[WIT, 3 G ZOUT EN 14,
VOEDINGS VEZEL
ovenschaal
wege om
WIJNTIP Colimore Montelpuciano
2. Spoel ondertussen de kikkererwten onder
WIJNTIP Tierra Real Red
D'Abruzzo
68 DI
DIR
k
69