Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.

Hier is pagina 35 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 35
Uit de oven ie: Per _ nschotel van witlof en CT mpignons A u CU mai CCE EC 1 7 € 15 min. (+ 25 min. oventijd) Serveer de rest 4 van de blauwe m3 stronkjes witlof kaas op een RSE knapperig stok- CEE TC broodje bij de m 250 gr kastanjechampignons borrel. m 10 gr tijm 1 * 44 van Dirk BREN eE 7 = | CERCLE TEA pa. = 900 gr ovenaardappelen De A (Poldergoud) 4 COTE OT An, RPR Rath 2 ) FR 6 Tl K; + m extra nodig: ovenschaal, bakpapier er | 4 RE ar; Ji RC CN CCR EUR ir Halveer de witlof in de lengte, El Verwijde: UT CIO x Snijd de broccol n roosjes van 4 cm eg 4 Halveer de'champignons, laat de kleine heel. Ris de blaadjes van de, akjes tijm Tip van Meng de olijfolie met de balsamico- DP . azijn, peper en zout. Schep de witlof, u ee, adijs en broccol in een met bakpapier beklede over haal om met de Dirk! 7 ge balsamico-olie twee derde van de En = mar Houd je niet SN tijm. Rooster in 25 minuten goudbruin van koriander? ek n gaar. Voeg halve ege de champig- Vervang deze zi 5 CAE CA Ovenschotel van kruidige aubergine en el door platte Pr FE E z ep om peterselie. EE 35 er ondertussen voor de kaas- hoofdgerecht -4 pers. - 15 min. (+ 5 min. oventijd) ug SCC UNE COS L gorgonzola en ci ème fraîche zachtjes = 1 aubergine 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de koud stromend water en laat uitlekken aan de kook. Laat 3 minuten zachtjes POLAR) m2 paprika's (groen en geel) aubergine in de lengte in kwarten en de Neem de schaal uit de oven, voeg de kikker- gladde saus. Breng op m6 tomaten kwarten in drie gelijke stukken. Halveer de erwten toe en schep om. Breng op smaak smaak met je Neem de oven- m2 tenen knoflook paprika's overlangs, verwijder de steelaanzet met peper en zout. Maak met de bolle kant schaal uit d ® ven en schenk de kaas- m5elolifolie en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in van een lepel 4 kuiltjes tussen de groenten EE ns Cu ver. Garneer met m2 el baharatkruiden repen. Snijd de tomaten in kwarten. Snijd de en breek boven elk kuiltje een ei. Bak 5-10 Laan der t van de tijm. nm Pen Pe m 490 gr kikkererwten (blik) knoflook fijn. Meng de aubergine, paprika's minuten in de oven, zodat de dooier nog & AL, 2 RVA ss BEVATP. t HAN (OOLHYDRATEN ARVA m4 eieren en tomaten in de ovenschaal met de olijfolie, mooi zacht is. Garneer met de koriander. r UT BEVAT P.P. 178 L GVET GVERZA- VOEDI m 10 gr koriander knoflook, baharatkruiden, peper en zout en m extra nodig: ruime braadslee of rooster 35 minuten in de oven. Schep halver- DIGD, 3 G KOOLHYDRATEN W N 9 G SUIKERS, 19G [WIT, 3 G ZOUT EN 14, VOEDINGS VEZEL ovenschaal wege om WIJNTIP Colimore Montelpuciano 2. Spoel ondertussen de kikkererwten onder WIJNTIP Tierra Real Red D'Abruzzo 68 DI DIR k 69
Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 35