Dirk - Folder van 28.09.2020 tot 01.11.2020 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 41 pagina's van de Dirk folder, geldig van 28.09.2020 tot 01.11.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Uit de oven

ie:

Per _

nschotel van witlof en

CT

mpignons

A

u

CU

mai

CCE EC

1

7 €

15 min. (+ 25 min. oventijd)

Serveer de rest

4

van de blauwe

m3 stronkjes witlof

kaas op een

RSE

knapperig stok-

CEE TC

broodje bij de

m 250 gr kastanjechampignons

borrel.

m 10 gr tijm

1

* 44

van Dirk

BREN eE

7 = |

CERCLE TEA

pa.

= 900 gr ovenaardappelen

De

A

(Poldergoud)

4

COTE OT

An,

RPR Rath

2

)

FR 6

Tl

K;

+

m extra nodig: ovenschaal, bakpapier

er

|

4

RE

ar;

Ji

RC CN CCR EUR

ir

Halveer de witlof in de lengte,

El

Verwijde:

UT CIO

x

Snijd de broccol

n roosjes van 4 cm

eg

4

Halveer de'champignons, laat de

kleine heel. Ris de blaadjes van de,

akjes tijm

Tip van

Meng de olijfolie met de balsamico-

DP .

azijn, peper en zout. Schep de witlof,

u

ee,

adijs

en broccol

in een met bakpapier

beklede over

haal om met de

Dirk!

7

ge

balsamico-olie

twee derde van de

En

=

mar

Houd je niet

SN

tijm. Rooster in 25 minuten goudbruin

van koriander?

ek

n gaar. Voeg halve

ege de champig-

Vervang deze

zi

5

CAE CA

Ovenschotel van kruidige aubergine en el

door platte

Pr

FE

E

z

ep om

peterselie.

EE

35

er

ondertussen voor de kaas-

hoofdgerecht -4 pers. - 15 min. (+

5 min. oventijd)

ug

SCC UNE COS

L

gorgonzola en ci

ème fraîche zachtjes

= 1 aubergine

1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de

koud stromend water en laat uitlekken

aan de kook. Laat 3 minuten zachtjes

POLAR)

m2 paprika's (groen en geel)

aubergine in de lengte in kwarten en de

Neem de schaal uit de oven, voeg de kikker-

gladde saus. Breng op

m6 tomaten

kwarten in drie gelijke stukken. Halveer de

erwten toe en schep om. Breng op smaak

smaak met

je

Neem de oven-

m2 tenen knoflook

paprika's overlangs, verwijder de steelaanzet

met peper en zout. Maak met de bolle kant

schaal uit d

®

ven en schenk de kaas-

m5elolifolie

en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in

van een lepel 4 kuiltjes tussen de groenten

EE

ns

Cu

ver. Garneer met

m2 el baharatkruiden

repen. Snijd de tomaten in kwarten. Snijd de

en breek boven elk kuiltje een ei. Bak 5-10

Laan

der

t van de tijm.

nm

Pen

Pe

m 490 gr kikkererwten (blik)

knoflook fijn. Meng de aubergine, paprika's

minuten in de oven, zodat de dooier nog

&

AL, 2

RVA

ss

BEVATP.

t

HAN

(OOLHYDRATEN

ARVA

m4 eieren

en tomaten in de ovenschaal met de olijfolie,

mooi zacht is. Garneer met de koriander.

r

UT

BEVAT P.P. 178

L

GVET

GVERZA-

VOEDI

m 10 gr koriander

knoflook, baharatkruiden, peper en zout en

m extra nodig: ruime braadslee of

rooster 35 minuten in de oven. Schep halver-

DIGD, 3

G KOOLHYDRATEN W

N 9 G SUIKERS, 19G

[WIT, 3 G ZOUT EN 14,

VOEDINGS VEZEL

ovenschaal

wege om

WIJNTIP Colimore Montelpuciano

2. Spoel ondertussen de kikkererwten onder

WIJNTIP Tierra Real Red

D'Abruzzo

68 DI

DIR

k

69