Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

panna

eloen

=

ka

van Ce

pt |

=

„ En SUCCES

14

arand

Ehte sm,

ni

IS

smelk

dl

ES

E

BES &

ru

oi

Ik

En fa Steliik dessert!

4

-

W

x

eloc



je

a

I

22:

a

PCA

per

R-code

ch

net

Er

CO

Lililup met panna cotta van

kokos en meloen

Geniet van Lillup waar en wanneer je maar

wilt. Deze voortreffelijke mini-meloen wordt

Doe de kokosmelk en agavesiroop in een pannetje op halfhoog vuur,

geteeld in de vruchtbare grond van het

doe als het warm is de gelatineblaadjes erbij en laat deze goed oplossen.

platteland van Cartagena. Het maatje is handig

om overal mee naartoe te nemen; naar kantoor,

Snij de meloen doormidden en hol de helften uit. Voeg de ene helft toe

de sportschool of voor de kleintjes naar school.

aan het mengsel en breng aan de kook. Laat het afkoelen, giet het in de

Hij is sappig, superzoet én makkelijk te eten.

Snij hem doormidden, haal de zaadjes eruit en

uitgeholde meloen en laat 2-3 uur afkoelen in de koelkast. Decoreer met

de rest van de meloen, ander seizoensfruit en munt.

lepelen maar!

#

EK

\ À



mn

Ingrediënten

#

Se

1 Lillup

Snij de meloen doorrnkiden en verwilder het vruchtvlees met

-

100-150 gram penne

een lepel. Bewaar de schil om deze te gebruiken als kom.

Y

=

cherrytomaatjes

Ÿ

- oljfolie

Verwarm water in een pan en kook de pasta met een

(A

- aziin

beetje zout volgens de beschrijving op de verpakking tot het

- zout en peper

beetgaar is. Giet de pasta af en laat deze afkoelen.

WW

- petersole

nj

Was de cherrytomaatjes en snij ze in stukjes. Meng in een

GT)

kom de pasta, cherrytomaatjes en de meloen. Breng op

‘smaak met olijfolie, zout, peper en fijngehakte peterselie.

bart

Cl

3%

LOTS

Ay