Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
panna
eloen
=
ka
van Ce
pt |
=
„ En SUCCES
14
arand
Ehte sm,
ni
IS
smelk
dl
ES
E
BES &
ru
oi
Ik
En fa Steliik dessert!
4
-
W
x
eloc
’
je
a
I
22:
a
PCA
per
R-code
ch
net
Er
CO
Lililup met panna cotta van
kokos en meloen
Geniet van Lillup waar en wanneer je maar
wilt. Deze voortreffelijke mini-meloen wordt
Doe de kokosmelk en agavesiroop in een pannetje op halfhoog vuur,
geteeld in de vruchtbare grond van het
doe als het warm is de gelatineblaadjes erbij en laat deze goed oplossen.
platteland van Cartagena. Het maatje is handig
om overal mee naartoe te nemen; naar kantoor,
Snij de meloen doormidden en hol de helften uit. Voeg de ene helft toe
de sportschool of voor de kleintjes naar school.
aan het mengsel en breng aan de kook. Laat het afkoelen, giet het in de
Hij is sappig, superzoet én makkelijk te eten.
Snij hem doormidden, haal de zaadjes eruit en
uitgeholde meloen en laat 2-3 uur afkoelen in de koelkast. Decoreer met
de rest van de meloen, ander seizoensfruit en munt.
lepelen maar!
#
EK
\ À
—
mn
Ingrediënten
#
Se
1 Lillup
Snij de meloen doorrnkiden en verwilder het vruchtvlees met
-
100-150 gram penne
een lepel. Bewaar de schil om deze te gebruiken als kom.
Y
=
cherrytomaatjes
Ÿ
- oljfolie
Verwarm water in een pan en kook de pasta met een
(A
- aziin
beetje zout volgens de beschrijving op de verpakking tot het
- zout en peper
beetgaar is. Giet de pasta af en laat deze afkoelen.
WW
- petersole
nj
Was de cherrytomaatjes en snij ze in stukjes. Meng in een
GT)
kom de pasta, cherrytomaatjes en de meloen. Breng op
‘smaak met olijfolie, zout, peper en fijngehakte peterselie.
bart
Cl
3%
LOTS
Ay