Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
…
Jerk chicken thighs, 4-6 porties
Pr
15 kg kippendijen (met bot) » 6 bosuitjes of 1 rode ui ® 5 knoflook-
teentjes » 2 chilipepers (optioneel) + 1 eetlepel gember, geraspt
® 80 mililiter verse limoensap > 60 milliliter sojasaus » 15 eetlepel
bruine suiker » 1 theelepel kaneelpoeder » 1 theelepel nootmuskaat-
poeder > % theelepel kruidnagelpoeder
Was de kip in ruim koud water met minimaal 40 milliliter witte
mite
Ed
natuurazijn, spoel deze daarna af met koud water en stop in een
vershoudzakje. Meng alle ingrediënten in een keukenmachine
Fe
"
DN
ee
tot alles fijngehakt is. Doe ook dit mengsel in een vershoudzakje
en sluit dit af. Schud alles lekker door elkaar. Leg beide vershoud-
zakjes minimaal 24 uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 190°C. Pak een bakplaat en leg hier
®,
aluminiumfolie op, met de glanzende kant naar boven. Leg de
kip met het vel naar boven op de plaat, besprenkel de kip met
>=
de marinade en bak deze in 45 tot 50 minuten krokant in
v2
2
pn
de oven.
ET
A
Lo
Fe
de
Er
ww
a
4
4
-
A
Coconut shrimps, 4-6 porties
© 500 gram grote garnalen (16 tot 20 stuks), ongekookt,
gepeld en ontdooid
Beslag:
© 65 gram tarwebloem © 1 theelepel bakpoeder © 1 theelepel
knoflook ® % theelepel zout + % theelepel zwarte peperpoeder
© Ya theelepel vienpoeder ° Yz theelepel cayennepeper © 1 ei
© 120 milliliter bier of Spa Rood
Voor de korst:
#
+ 130 gram kokos, geraspt © 150 gram paneermeel naturel
5
PE
ji
Ra
Verhit een koekenpan met genoeg olie zodat de garnalen
Le
ondergedompeld zullen zijn. Doe alles behalve de
tarwebloem in een kom om het beslag te maken. Goed
opkloppen totdat alles goed is gemengd. Voeg daarna de
+
tarwebloem toe en meng net zolang met een garde totdat
het mengsel glad is. Meng in een andere kom de kokosrasp
=
met het paneermeel.
Haal de garnalen door het beslag en daarna door het
paneermeelmengsel. Zorg dat de garnalen volledig bedekt
zijn. Leg ze verspreid op een bakplaat zodat ze elkaar niet
raken. Als ze allemaal gepaneerd zijn, kun je beginnen met
bakken. Zorg dat de olie goed op temperatuur is, maar niet
il
te heet! Bak de garnalen 2 à 3 minuten.
zomer 2021 7