Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Hoogvliet Folder 10.06.2021

Hier is pagina 7 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 7

… Jerk chicken thighs, 4-6 porties Pr 15 kg kippendijen (met bot) » 6 bosuitjes of 1 rode ui ® 5 knoflook- teentjes » 2 chilipepers (optioneel) + 1 eetlepel gember, geraspt ® 80 mililiter verse limoensap > 60 milliliter sojasaus » 15 eetlepel bruine suiker » 1 theelepel kaneelpoeder » 1 theelepel nootmuskaat- poeder > % theelepel kruidnagelpoeder Was de kip in ruim koud water met minimaal 40 milliliter witte mite Ed natuurazijn, spoel deze daarna af met koud water en stop in een vershoudzakje. Meng alle ingrediënten in een keukenmachine Fe " DN ee tot alles fijngehakt is. Doe ook dit mengsel in een vershoudzakje en sluit dit af. Schud alles lekker door elkaar. Leg beide vershoud- zakjes minimaal 24 uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 190°C. Pak een bakplaat en leg hier ®, aluminiumfolie op, met de glanzende kant naar boven. Leg de kip met het vel naar boven op de plaat, besprenkel de kip met >= de marinade en bak deze in 45 tot 50 minuten krokant in v2 2 pn de oven. ET A Lo Fe de Er ww a 4 4 - A Coconut shrimps, 4-6 porties © 500 gram grote garnalen (16 tot 20 stuks), ongekookt, gepeld en ontdooid Beslag: © 65 gram tarwebloem © 1 theelepel bakpoeder © 1 theelepel knoflook ® % theelepel zout + % theelepel zwarte peperpoeder © Ya theelepel vienpoeder ° Yz theelepel cayennepeper © 1 ei © 120 milliliter bier of Spa Rood Voor de korst: # + 130 gram kokos, geraspt © 150 gram paneermeel naturel 5 PE ji Ra Verhit een koekenpan met genoeg olie zodat de garnalen Le ondergedompeld zullen zijn. Doe alles behalve de tarwebloem in een kom om het beslag te maken. Goed opkloppen totdat alles goed is gemengd. Voeg daarna de + tarwebloem toe en meng net zolang met een garde totdat het mengsel glad is. Meng in een andere kom de kokosrasp = met het paneermeel. Haal de garnalen door het beslag en daarna door het paneermeelmengsel. Zorg dat de garnalen volledig bedekt zijn. Leg ze verspreid op een bakplaat zodat ze elkaar niet raken. Als ze allemaal gepaneerd zijn, kun je beginnen met bakken. Zorg dat de olie goed op temperatuur is, maar niet il te heet! Bak de garnalen 2 à 3 minuten. zomer 2021 7

Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 7