Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 52
Hier is pagina 52 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
$
Br
%
7
-
+
Je
hd |
eN
er)
er
Pis
a
€
LA
=”
>
00
€
"+
%
4
Po
À
[2
3
he)
TR
>
U
y:
NE
M
D
Ne
hj
2 \?
Pi
5
a
x
14
FOTO
Les
Ps |
Bi
t
145
5
FA
{
y
TV
B
pe
Le
17
x |
W
4
N
en
nn
Bereiden
Ex]
Klop een dressing van de soja
s, vissaus, rietsuiker.
peper, knoflook en het limoensa
Bestrijk de
a
ossenhaas met de olie en bestrooi met zı
4 personen
en peper
hit een gril
of de barbecue op middelhoge
El
Ingredi
ten
1handje munt
st
he
d en rooster het vlees rondom in circa 5 minuten
Meer heerlijke
2 ossenhazen, biefstukken
(fjngeha
goudbruin. Wikkelin
miniumfolie. Kook intu
sen
bereidingstips voor
of entrecotes (ongeveer 100
de eieren halfzacht L
e schrikken en pel ze
vlees? Kijk op
hoogvliet.com/
gram vlees per persoon)
Voor de dressing.
2 eetlepel zonnebloemolie
3 eetlepels soja:
Verwarm in een steelpan de soj
saus, suiker, azijn
buitengewoon-
4 eieren
Leetlepel Thaise vissaus
en zoveel w;
I
de eieren
ks ne
onder
n.
genieten of scan
4 eetlepels sojasaus
Leetlepel rietsuiker
Voeg zodra de suiker is opgelost de gepelde eieren
de QR code.
1eetlepel suiker
toe en kook ze op een lage stand nog 10 minuten mee
Leetlepel witte wijnazijn
1xode peper (ingehakt)
entje knofoo!
Scheaf of snijd de komkommer in linten. Meng de
a
1 komkommer
(geperst)
komkommer,
jé, wortel en
1 een sch?
aal
al
125 gram
é
1limoen (sap)
Snijd het vlees in dunne plakken, verdeel ret de eieren
400
aluminiumfolie
wortels (grof geraspt)
over de salade en besprenkel met 4 eetlepels dressing.
zomer 2021 51