Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

$

Br

%

7

-

+

Je

hd |

eN

er)

er

Pis

a



LA

=”

>

00



"+

%

4

Po

À

[2

3

he)

TR

>

U

y:

NE

M

D

Ne

hj

2 \?

Pi

5

a

x

14

FOTO

Les

Ps |

Bi

t

145

5

FA

{

y

TV

B

pe

Le

17

x |

W

4

N

en

nn

Bereiden

Ex]

Klop een dressing van de soja

s, vissaus, rietsuiker.

peper, knoflook en het limoensa

Bestrijk de

a

ossenhaas met de olie en bestrooi met zı

4 personen

en peper

hit een gril

of de barbecue op middelhoge

El

Ingredi

ten

1handje munt

st

he

d en rooster het vlees rondom in circa 5 minuten

Meer heerlijke

2 ossenhazen, biefstukken

(fjngeha

goudbruin. Wikkelin

miniumfolie. Kook intu

sen

bereidingstips voor

of entrecotes (ongeveer 100

de eieren halfzacht L

e schrikken en pel ze

vlees? Kijk op

hoogvliet.com/

gram vlees per persoon)

Voor de dressing.

2 eetlepel zonnebloemolie

3 eetlepels soja:

Verwarm in een steelpan de soj

saus, suiker, azijn

buitengewoon-

4 eieren

Leetlepel Thaise vissaus

en zoveel w;

I

de eieren

ks ne

onder

n.

genieten of scan

4 eetlepels sojasaus

Leetlepel rietsuiker

Voeg zodra de suiker is opgelost de gepelde eieren

de QR code.

1eetlepel suiker

toe en kook ze op een lage stand nog 10 minuten mee

Leetlepel witte wijnazijn

1xode peper (ingehakt)

entje knofoo!

Scheaf of snijd de komkommer in linten. Meng de

a

1 komkommer

(geperst)

komkommer,

jé, wortel en

1 een sch?

aal

al

125 gram

é

1limoen (sap)

Snijd het vlees in dunne plakken, verdeel ret de eieren

400

aluminiumfolie

wortels (grof geraspt)

over de salade en besprenkel met 4 eetlepels dressing.

zomer 2021 51