Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
À
Er
A}
"7
9.
Pr
N
Pre
zp
ER
L.
"
.
#
4 7
wi
zÂ
<
Ye
Je
En Pr.
I#
AB.
N
DT.
N
Fu
»
KL
|
Là
#
x
4
dez
À
& —
4
an
IR
Era
m 9
7
À
4
in
Ni
LA:
'
TZ
we!
A
Ns
his
\
>
Y
AN)
h
\ | Ji N
Se
ee
IM
AN,
5
u
NW
42
din
Gar ud
de
ha oli ati: I nt
Hoofdgerecht
Ap
£
En
© 400 gram krieltjes
Kook de krieltjes. Meng de
pi
© 500 gram grote garnalen
olie met de knoflook en
Contdooid, diepvries)
bestrijk de garnalen ermee.
° 3 eetlepels olijfolie
Laat 10 minuten intrekken.
© 3 teentjes knoflook (grof gehakt)
Bak de garnalen in een
0 1komkommer (in blokjes,
koekenpan op middelhoge
zaadlijsten verwijderd)
stand in circa 5 minuten gaar.
© 1 bosje dille (fijngehakt)
Meng de komkommer met de
1 rode ui (gesnipperd)
dille, ui, azijn, zure room en
© 1 eetlepel witte wijnazijn
mayonaise. Meng de garnalen
© 125 milliliter zure room
met de krieltjes en de dressing.
© 4 eetlepels mayonaise
À
Du