Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

À

Er

A}

"7

9.

Pr

N

Pre

zp

ER

L.

"

.

#

4 7

wi



<

Ye

Je

En Pr.

I#

AB.

N

DT.

N

Fu

»

KL

|



#

x

4

dez

À

& —

4

an

IR

Era

m 9

7

À

4

in

Ni

LA:

'

TZ

we!

A

Ns

his

\

>

Y

AN)

h

\ | Ji N

Se

ee

IM

AN,

5

u

NW

42

din

Gar ud

de

ha oli ati: I nt

Hoofdgerecht

Ap

£

En

© 400 gram krieltjes

Kook de krieltjes. Meng de

pi

© 500 gram grote garnalen

olie met de knoflook en

Contdooid, diepvries)

bestrijk de garnalen ermee.

° 3 eetlepels olijfolie

Laat 10 minuten intrekken.

© 3 teentjes knoflook (grof gehakt)

Bak de garnalen in een

0 1komkommer (in blokjes,

koekenpan op middelhoge

zaadlijsten verwijderd)

stand in circa 5 minuten gaar.

© 1 bosje dille (fijngehakt)

Meng de komkommer met de

1 rode ui (gesnipperd)

dille, ui, azijn, zure room en

© 1 eetlepel witte wijnazijn

mayonaise. Meng de garnalen

© 125 milliliter zure room

met de krieltjes en de dressing.

© 4 eetlepels mayonaise

À

Du