Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Komkommertijd

DAN Lekker

makkelijk de

|

zomer op je bord

Handig!

Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen heel

veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle

ingrediënten bestellen!

ae

un

LA

F

Se

6,

>

&

IE

SS

TS

%

=

2

>

NS =

=

rh

\

Gevulde komkommer

Sorbetijs

met hummus en runderreepjes

komkommer-munt

Hoofdgerecht, 4 stuks

8 ijsjes

eN

© 4 kleine komkommers

Halveer de komkommers in

© 1komkommer

Meng de suiker in een pannetje

°1 eetlepel olijfolie

de lengte en hol ze met een,

(gewassen, in dunne

met 20 komkommerplakjes, het

+ 400 gram groene

spitse lepel uit Verhit de olijf-

plakjes)

citroensap, de muntblaadjes en

asperges (in schuine

olie in een wok of hapjespan

© 125 gram suiker

350 ml water. Verwarm en roer

stukken van ca. 3 cm)

en roerbak hierin de asperges

© 125 milliliter citroensap

tot de suiker is opgelost. Laat

© 2 sjalotjes (gesnipperd)

en sjalotjes 2-3 minuten. Voeg

«1 citroen

afkoelen. Zeef het mengsel en

© 250 gram runderreepjes

(schoongeboend, schil

de runderreepjes toe en bak ze

roer de citroenrasp erdoor.

© 1eetlepel munt (gehakt)

2-3 minuten mee. Schep de

geraspt)

Verdeel over de vormpjes tot

© 1 blikje kikkererwten

runt en kikkererwten erdoor

© eetlepel munt (alleen

iets onder de rand. Leg er 3-4

(afgespoeld, uitgelekt,

en verwarm. Breng op smaak

de blaadjes)

plakjes komkommer op. De

ca. 200 9)

met zout en peper. Verdeel de

© 8 jsvormpjes

vriestijd is 3-4 uur. Zet de stokjes

© 150 gram hummus

hummus over de komkommers.

in de ijsjes na circa 1 uur vriezen,

150 gram feta

Schep het wokmengsel erop en

zodat ze recht in de vormpjes

(verkruimeld)

bestrooi met de feta. Garneer

staan.

© basilicum

rnet basilicum.

66 LEEN zorner 2021