Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Komkommertijd
DAN Lekker
makkelijk de
|
zomer op je bord
Handig!
Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen heel
veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle
ingrediënten bestellen!
ae
un
LA
F
Se
6,
>
&
IE
SS
TS
%
=
2
>
NS =
=
rh
\
Gevulde komkommer
Sorbetijs
met hummus en runderreepjes
komkommer-munt
Hoofdgerecht, 4 stuks
8 ijsjes
eN
© 4 kleine komkommers
Halveer de komkommers in
© 1komkommer
Meng de suiker in een pannetje
°1 eetlepel olijfolie
de lengte en hol ze met een,
(gewassen, in dunne
met 20 komkommerplakjes, het
+ 400 gram groene
spitse lepel uit Verhit de olijf-
plakjes)
citroensap, de muntblaadjes en
asperges (in schuine
olie in een wok of hapjespan
© 125 gram suiker
350 ml water. Verwarm en roer
stukken van ca. 3 cm)
en roerbak hierin de asperges
© 125 milliliter citroensap
tot de suiker is opgelost. Laat
© 2 sjalotjes (gesnipperd)
en sjalotjes 2-3 minuten. Voeg
«1 citroen
afkoelen. Zeef het mengsel en
© 250 gram runderreepjes
(schoongeboend, schil
de runderreepjes toe en bak ze
roer de citroenrasp erdoor.
© 1eetlepel munt (gehakt)
2-3 minuten mee. Schep de
geraspt)
Verdeel over de vormpjes tot
© 1 blikje kikkererwten
runt en kikkererwten erdoor
© eetlepel munt (alleen
iets onder de rand. Leg er 3-4
(afgespoeld, uitgelekt,
en verwarm. Breng op smaak
de blaadjes)
plakjes komkommer op. De
ca. 200 9)
met zout en peper. Verdeel de
© 8 jsvormpjes
vriestijd is 3-4 uur. Zet de stokjes
© 150 gram hummus
hummus over de komkommers.
in de ijsjes na circa 1 uur vriezen,
150 gram feta
Schep het wokmengsel erop en
zodat ze recht in de vormpjes
(verkruimeld)
bestrooi met de feta. Garneer
staan.
© basilicum
rnet basilicum.
66 LEEN zorner 2021