Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.

Hier is pagina 68 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 68
Komkommertijd DAN Lekker makkelijk de | zomer op je bord Handig! Op hoogvliet.com/recepten vind je niet alleen heel veel lekkere recepten, je kunt er ook meteen alle ingrediënten bestellen! ae un LA F Se 6, > & IE SS TS % = 2 > NS = = rh \ Gevulde komkommer Sorbetijs met hummus en runderreepjes komkommer-munt Hoofdgerecht, 4 stuks 8 ijsjes eN © 4 kleine komkommers Halveer de komkommers in © 1komkommer Meng de suiker in een pannetje °1 eetlepel olijfolie de lengte en hol ze met een, (gewassen, in dunne met 20 komkommerplakjes, het + 400 gram groene spitse lepel uit Verhit de olijf- plakjes) citroensap, de muntblaadjes en asperges (in schuine olie in een wok of hapjespan © 125 gram suiker 350 ml water. Verwarm en roer stukken van ca. 3 cm) en roerbak hierin de asperges © 125 milliliter citroensap tot de suiker is opgelost. Laat © 2 sjalotjes (gesnipperd) en sjalotjes 2-3 minuten. Voeg «1 citroen afkoelen. Zeef het mengsel en © 250 gram runderreepjes (schoongeboend, schil de runderreepjes toe en bak ze roer de citroenrasp erdoor. © 1eetlepel munt (gehakt) 2-3 minuten mee. Schep de geraspt) Verdeel over de vormpjes tot © 1 blikje kikkererwten runt en kikkererwten erdoor © eetlepel munt (alleen iets onder de rand. Leg er 3-4 (afgespoeld, uitgelekt, en verwarm. Breng op smaak de blaadjes) plakjes komkommer op. De ca. 200 9) met zout en peper. Verdeel de © 8 jsvormpjes vriestijd is 3-4 uur. Zet de stokjes © 150 gram hummus hummus over de komkommers. in de ijsjes na circa 1 uur vriezen, 150 gram feta Schep het wokmengsel erop en zodat ze recht in de vormpjes (verkruimeld) bestrooi met de feta. Garneer staan. © basilicum rnet basilicum. 66 LEEN zorner 2021
Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 68