Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Proost!

Salade Niçoise

6 personen

© 5 aardappels (vastkokend)

© 2 eetlepels olijfolie

© 400 gram haricots verts of

sperziebonen

© 1krop ijsbergsla

+

+ 3 blikjes tonijn op olie Cuitgelekt)

© 1 blikje ansjovisfilet (uitgelekt)

© 200 gram cherrytomaatjes

(gehalveerd)

fe

© 50 gram zwarte olijven Contpit)

2

© 2 eetlepels kappertjes

© 6 eieren (hardgekookt)

© 2 teentjes knoflook (geperst)

en

7

© 2 theelepels dijonmosterd

© 3 eetlepels witte wijnazijn

© 1eetlepel citroensap

© 200 milliliter olijfolie

=

5

Kook de aardappels met zout in

20 minuten beetgaar. Laat ze

Sgr

afkoelen, snijd ze in blokjes en

schep er 2 eetlepels olijfolie door.

2

Kook de boontjes 4-5 minuten.

[32

Giet ze af, spoel er koud water over

en laat uitlekken. Meng voor de

dressing de knoflook, mosterd,

azijn en citroensap. Klop er in een

fr

straaltje de olijfolie door en breng

op smaak met zout en peper.

Verdeel de sla over de borden.

Leg de aardappels, boontjes,

RECEPTEN

tonijn, ansjovis, tomaatjes, olijven,

kappertjes en eieren erop en giet

De

de dressing erover.

hoogvliet.corn/

recepten

smaakt het lekkerst



=

ussen de 8 en 10

Beste maatjes

De rosé van Tunupa

combineert perfect bij

graden Celsius

verschillende visgerechten,

Wijnweetje

ET

gegrild dees, koude of

De eerste rosé

warme borrelhapjes en

werd in Nederland

Wereldwijd geliefd

salades zoals deze salade

rond de jaren 60

Als je aan rosé denkt, denkje

Niçoise, een lekkere

geschonken. Dit

misschien niet meteen aan

was de halfzoete

combinatie van vis, groente

Chili, raar eerder aan de

en ei Kijk voor meer

rosé d'Anjou

Provence in Frankijk De

recepten op hoogvliet com/

vit de Franse

Loirestreek.

|

grootste en meest bekende

recepten.

producent van lichtkleurige en

FR

friskruidige rosé. Maar eris

meer zoals de fruitige

Beaujolais rosé, de lichtzoete

zel

blush uit Californië, frisse

dn

Italiaanse rosato of volle

Spaanse rosado Elk wijnland

KE a

en

heeft zo zijn eigen rosé. Net als

ke

"=

I

Chili met de fantastische rosé

mA

ey

uit de Colchagua Valley, waar

®

ei S

Tunupa hear wijnen maakt

>

Rose is wereldwijd populair!

LEEN zomer 2021 61