Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 63


Hier is pagina 63 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Hoogvliet Folder 10.06.2021

Hier is pagina 63 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 63

Proost! Salade Niçoise 6 personen © 5 aardappels (vastkokend) © 2 eetlepels olijfolie © 400 gram haricots verts of sperziebonen © 1krop ijsbergsla + + 3 blikjes tonijn op olie Cuitgelekt) © 1 blikje ansjovisfilet (uitgelekt) © 200 gram cherrytomaatjes (gehalveerd) fe © 50 gram zwarte olijven Contpit) 2 © 2 eetlepels kappertjes © 6 eieren (hardgekookt) © 2 teentjes knoflook (geperst) en 7 © 2 theelepels dijonmosterd © 3 eetlepels witte wijnazijn © 1eetlepel citroensap © 200 milliliter olijfolie = 5 Kook de aardappels met zout in 20 minuten beetgaar. Laat ze Sgr afkoelen, snijd ze in blokjes en schep er 2 eetlepels olijfolie door. 2 Kook de boontjes 4-5 minuten. [32 Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Meng voor de dressing de knoflook, mosterd, azijn en citroensap. Klop er in een fr straaltje de olijfolie door en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla over de borden. Leg de aardappels, boontjes, RECEPTEN tonijn, ansjovis, tomaatjes, olijven, kappertjes en eieren erop en giet De de dressing erover. hoogvliet.corn/ recepten smaakt het lekkerst € = ussen de 8 en 10 Beste maatjes De rosé van Tunupa combineert perfect bij graden Celsius verschillende visgerechten, Wijnweetje ET gegrild dees, koude of De eerste rosé warme borrelhapjes en werd in Nederland Wereldwijd geliefd salades zoals deze salade rond de jaren 60 Als je aan rosé denkt, denkje Niçoise, een lekkere geschonken. Dit misschien niet meteen aan was de halfzoete combinatie van vis, groente Chili, raar eerder aan de en ei Kijk voor meer rosé d'Anjou Provence in Frankijk De recepten op hoogvliet com/ vit de Franse Loirestreek. | grootste en meest bekende recepten. producent van lichtkleurige en FR friskruidige rosé. Maar eris meer zoals de fruitige Beaujolais rosé, de lichtzoete zel blush uit Californië, frisse dn Italiaanse rosato of volle Spaanse rosado Elk wijnland KE a en heeft zo zijn eigen rosé. Net als ke "= I Chili met de fantastische rosé mA ey uit de Colchagua Valley, waar ® ei S Tunupa hear wijnen maakt > Rose is wereldwijd populair! LEEN zomer 2021 61

Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 63