Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Proost!
Salade Niçoise
6 personen
© 5 aardappels (vastkokend)
© 2 eetlepels olijfolie
© 400 gram haricots verts of
sperziebonen
© 1krop ijsbergsla
+
+ 3 blikjes tonijn op olie Cuitgelekt)
© 1 blikje ansjovisfilet (uitgelekt)
© 200 gram cherrytomaatjes
(gehalveerd)
fe
© 50 gram zwarte olijven Contpit)
2
© 2 eetlepels kappertjes
© 6 eieren (hardgekookt)
© 2 teentjes knoflook (geperst)
en
7
© 2 theelepels dijonmosterd
© 3 eetlepels witte wijnazijn
© 1eetlepel citroensap
© 200 milliliter olijfolie
=
5
Kook de aardappels met zout in
20 minuten beetgaar. Laat ze
Sgr
afkoelen, snijd ze in blokjes en
schep er 2 eetlepels olijfolie door.
2
Kook de boontjes 4-5 minuten.
[32
Giet ze af, spoel er koud water over
en laat uitlekken. Meng voor de
dressing de knoflook, mosterd,
azijn en citroensap. Klop er in een
fr
straaltje de olijfolie door en breng
op smaak met zout en peper.
Verdeel de sla over de borden.
Leg de aardappels, boontjes,
RECEPTEN
tonijn, ansjovis, tomaatjes, olijven,
kappertjes en eieren erop en giet
De
de dressing erover.
hoogvliet.corn/
recepten
smaakt het lekkerst
€
=
ussen de 8 en 10
Beste maatjes
De rosé van Tunupa
combineert perfect bij
graden Celsius
verschillende visgerechten,
Wijnweetje
ET
gegrild dees, koude of
De eerste rosé
warme borrelhapjes en
werd in Nederland
Wereldwijd geliefd
salades zoals deze salade
rond de jaren 60
Als je aan rosé denkt, denkje
Niçoise, een lekkere
geschonken. Dit
misschien niet meteen aan
was de halfzoete
combinatie van vis, groente
Chili, raar eerder aan de
en ei Kijk voor meer
rosé d'Anjou
Provence in Frankijk De
recepten op hoogvliet com/
vit de Franse
Loirestreek.
|
grootste en meest bekende
recepten.
producent van lichtkleurige en
FR
friskruidige rosé. Maar eris
meer zoals de fruitige
Beaujolais rosé, de lichtzoete
zel
blush uit Californië, frisse
dn
Italiaanse rosato of volle
Spaanse rosado Elk wijnland
KE a
en
heeft zo zijn eigen rosé. Net als
ke
"=
I
Chili met de fantastische rosé
mA
ey
uit de Colchagua Valley, waar
®
ei S
Tunupa hear wijnen maakt
>
Rose is wereldwijd populair!
LEEN zomer 2021 61