Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Recepten

LA]

se a

|

1

D

4

Od

LES

Cf

?

LME

En

=

Upside down pineapple cake, 8-12 porties

Beslag:

© 200 gram witte basterdsuiker 250 gram margarine

© 250 gram tarwebloem © 15 theelepel bakpoeder

© 4 eieren © 1 theelepel zout » 1 eetlepel vanille-extract

© bakvorm met antiaanbaklaag van 23 cm

Karamel:

© 1blik ananasschijven op sap (ongeveer 350 gram

"A

ananas) + sap uit het blikje ananasschijven © 100 gram

witte basterdsuiker © /2 theelepel kaneelpoeder

© 1theelepel vanille-extract

Gebruik voor het beslag een keukenmachine of

handmixer. Klop de boter en suiker op de hoogste

stand tot een mooi luchtig beslag waarbij alle suiker

opgelost is. Doe de 4 eieren erbij en Klop nogmaals op.

Voeg het vanille-extract, zout, bakpoeder en de bloem

toe. Meng het geheel 2 minuten op lage snelheid.

Vet een ronde bakvorm met antiaanbaklaag in en

besprenkel de bakvorm met bloem. Zorg dat je ook de

zijkanten van de bakvorm invet. Klop de bloem eruit

en begin aan de karamel.

Roer het sap uit het blikje ananasschijven in een

koekenpan samen met de suiker, kaneel en het

vanille-extract op middelhoog vuur totdat de suiker is

opgelost. Verhoog het vuur en laat alles pruttelen totdat

de karamel donkerbruin is. Schenk de karamel in de

bakvorm en zorg dat de bodem volledig bedekt is.

Leg de ananasschijven erop. Schenk het beslag op de

ananas. Bak de taart af in 70 tot 80 minuten in een

A

voorverwarmde oven op 170°C. Check na 70 minuten



met een satéprikker of de taart gaar is. Als de prikker

u

er droog uitkomt, is de taart klaar. Nadat de taart 15

Rz

minuten is afgekoeld, keerje'm op een bord. Houd

ja

bij het omdraaien het bord goed klem.

A

2.

cik A:

pn

Foto's

zomer 2021