Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.

Hier is pagina 6 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 6
Recepten LA] se a | 1 D 4 Od LES Cf ? LME En = Upside down pineapple cake, 8-12 porties Beslag: © 200 gram witte basterdsuiker 250 gram margarine © 250 gram tarwebloem © 15 theelepel bakpoeder © 4 eieren © 1 theelepel zout » 1 eetlepel vanille-extract © bakvorm met antiaanbaklaag van 23 cm Karamel: © 1blik ananasschijven op sap (ongeveer 350 gram "A ananas) + sap uit het blikje ananasschijven © 100 gram witte basterdsuiker © /2 theelepel kaneelpoeder © 1theelepel vanille-extract Gebruik voor het beslag een keukenmachine of handmixer. Klop de boter en suiker op de hoogste stand tot een mooi luchtig beslag waarbij alle suiker opgelost is. Doe de 4 eieren erbij en Klop nogmaals op. Voeg het vanille-extract, zout, bakpoeder en de bloem toe. Meng het geheel 2 minuten op lage snelheid. Vet een ronde bakvorm met antiaanbaklaag in en besprenkel de bakvorm met bloem. Zorg dat je ook de zijkanten van de bakvorm invet. Klop de bloem eruit en begin aan de karamel. Roer het sap uit het blikje ananasschijven in een koekenpan samen met de suiker, kaneel en het vanille-extract op middelhoog vuur totdat de suiker is opgelost. Verhoog het vuur en laat alles pruttelen totdat de karamel donkerbruin is. Schenk de karamel in de bakvorm en zorg dat de bodem volledig bedekt is. Leg de ananasschijven erop. Schenk het beslag op de ananas. Bak de taart af in 70 tot 80 minuten in een A voorverwarmde oven op 170°C. Check na 70 minuten — met een satéprikker of de taart gaar is. Als de prikker u er droog uitkomt, is de taart klaar. Nadat de taart 15 Rz minuten is afgekoeld, keerje'm op een bord. Houd ja bij het omdraaien het bord goed klem. A 2. cik A: pn Foto's zomer 2021
Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 6