Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 67


Hier is pagina 67 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Hoogvliet Folder 10.06.2021

Hier is pagina 67 van 78 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 10.06.2021 tot 31.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 67

Komkommertijd Hoog tijd voor komkommer. Van zichzelf altijd al heerlijk fris, maar misschien nog wel lekkerder in de vrieskoude of pittig hete variant! ar ss À 2 % a | — rg 27 à R} An 4 \ ee à LA SEE FE in Ei SE A) | ee Eu] 2 Fe ni ges Pittige komkommer Taartje van zalmmousse % El 2 uit de wok | 3 en komkommer e r Bijgerecht, 4 personen Voorgerecht/borrelhapje, 6 stuks fé = rx © 2 komkommers © 1 komkommer Zet kleine ronde bakjes klaar. © 2 eetlepels arachideolie (geschild) Snijd de komkommer in de lengte di + 1rode peper (fijngehakt, + 2 eetlepels in 6 dunne plakken. Bestrijk de zonnebloem- of zonder zaadjes) binnenkant en bodem van de + 1limoen (sap) arachideolie bakjes dun met olie. Leg een plak + 5 eetlepels sojasaus + circa 450 gram rode komkommer tegen de binnenwand © 1eetlepel sesamolie zalm (uitgelekt) en druk deze aan. Verwijder de © 3 eetlepels sesamzaad © 1 eetlepel mayonaise graten en velletjes van de zalm. © eetlepel koriander © 4 eetlepels zure room Pureer de zalm met een keuken- fijngehakt) ° 2 eetlepels machine. Roer de mayonaise, zure citroensap room, citroensap, cayennepeper en Halveer de komkommers in de lengte © 1 mespunt dille erdoorheen. Week de gelatine- en schraap de zaadlijsten eruit. Snijd cayennepeper blaadjes enkele minuten in koud elke komkomrmerhelft in stukken en » 2 eetlepels verse dille water. Knijp het vocht uit de zacht in staafjes. Verhit de olie en roerbak fijngehakt) geworden blaadjes. Verhit ca. 2 hierin de komkommer 2-3 minuten. © 4 blaadjes gelatine eetlepels water in een steelpan en ° 1eetlepel kappertjes Voeg de rode peper toe en bak nog los de gelatineblaadjes hierin op. 1-2 minuten. Meng het limoensap en Giet dit bij het zalmmengsel en de sojasaus erdoor. Verhit intussen roer goed door elkaar. de sesamolie en rooster hierin het Verdeel het zalmmengsel over de sesamzaad. Bestrooi de komkommer bakjes en zorg dat de komkommer rnet sesamzaad en koriander. Dit op zijn plaats blijft zitten. Laat de recept is lekker bij oosterse gerechten bakjes met zalmmousse afgedekt met folie in de koelkast enkele als nasi goreng. uren opstijven. Zet de bakjes onder- Tip steboven op een bord. Garneer met Bak stukjes lente-/bosui mee met kappertjes en een takje dille. Lekker de komkommer en vervang de met warme toast. rode peper door paprika LEEN zomer 2021 65

Hoogvliet - Folder van 10.06.2021 tot 31.08.2021 - Pagina 67