Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Detulbandis
van zichzelf al
een feestelijke
+ 4
verschijning. Wij
pimpen ’m nog net
{
[A]
eenbeetjeextra. En
Kitkattaart met choco crispies
door appelmoes door
-
het beslag te mengen,
gebak 30 min. (+1 uur oventijd
wordt-ieheerlijk
+30 min. wachten) - 10 pers.
smeuig en fris.
Drielagen biscuit
1 pak mix voor biscuitbodem
met daartussen gele
voor taarten (250 9)
room. Zo simpelis de
basis van dezetaart.
5 Aeieren
Appel-peer tulband
gebak. 15 min. (+1uur oventijd
Met de zebra Kitkats
5 50 ml halfvolle melk
ende chococrispies
E3 10 groomboter of margarine
+2 uur afkoeltijd) - 12 pers.
maak jeereenechte
1zak mix voor gele room (140 9)
showstopper van.
1pakje smeltchocolade wit (200 9)
E3 200 g roomboter
PSVoor de foto
3 pakjes Kitkat Zebra (à 3 stuks)
175 g rietsuiker
2 zakken choco crispies (à 210 9)
2 handperen
gebruiktenwe
alleen de gele choco
& mixer
E3 4 eieren
crispies, maar je kunt
bakpapier
EZ 250 g zelfrijzend bakmeel
ernatuurljkook een
springvorm (3 18 cm)
190 gappelmoes (potje à 355 g)
regenboogtaart van
maken.
2tlkardemom
1 Verwarm de oven voor tot 160 °C. Doe de mix
2 el panko
voor biscuitbodem, eieren en melk in een kom
1zakje glazuur wit (Dr. Oetker, 125 g)
lcitroen
en klop met de mixer volgens de aanwijzingen
op deverpakking tot een luchtig beslag. 2 Vet
&tulbandvorm (2L)
de springvorm in met de boter. Leg een stuk
mixer
bakpapier op de bodem van de vorm en klem
de ring vast. Schenk het beslag in de vorm
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Laat
en bak de biscuitbodem in 1 uur gaar in het
de boter op kamertemperatuur komen.
midden van de oven. Neem de biscuitbodem
Vet de tulbandvorm in met boter. 2 Klop
uit de oven en laat minimaal 30 min. afkoelen.
de boter met de suiker in ca. 4 min. luchtig
Haal uit de vorm. 3 Bereid de gele room
met de mixer. Schilde peren, verwijder het
volgens de aanwijzingen op de verpakking.
klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes
Snijd de biscuitbodem horizontaal 2keer
van ca. 1 em. 3 Voeg al kloppend een voor
doormidden, zodat je 3 lagen biscuit hebt.
een de eieren toe. 4 Spatel er het bakmeel,
Leg de onderste helft terug in de springvorm,
de appelmoes, peer en kardemom door.
schep er de helft van de gele room op, leg er
5 Verdeel de panko over de binnenkant
de 2* laag op en bestrijk met derest van de
van de tulbandvorm door hem rondte
gele room. Dek af met de bovenste biscuitlaag
draaien. Schep het beslag in de vorm en
en verwijder de springvorm. 4 Smelt de witte
bakde tulband in ca. 1 uur gaar in de oven.
smeltchocolade volgens de aanwijzingen op
6 Haal uit de vorm en laat minimaal 2uur
de verpakking. Schenk de witte chocolade
afkoelen. Verwarm het glazuur volgens de
over de taart en verdeel gelijkmatig over de
aanwijzingen op de verpakking en verdeel
voedingswaarde p.p.
taart met een spatel, bestrijk ook de zijkanten
over de tulband. Rasp de schil vande
739 kcal, vet 319,
goed. 5 Breek de Kitkats op de middelste
citroen en garneer er de taart mee.
waarvan verzadigd
breuklijn doormidden zodat steeds 2reepjes
179, koolhydraten
aan elkaar blijven zitten. Plak ze rechtop tegen
voedingswaarde p.p. 350 kcal, vet 16 9,
1029, waarvan suikers
de zijkant van de taart voordat de chocolade
waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 46 g,
779, vezels 49, eiwit
weer gestold is. Strooi de choco crispies over
waarvan suikers 29 g, vezels 1 g, eiwit
119, zout 0,79
de bovenkant van de taart.
5g, zout 0,39
En jd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.
22
20180