Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Detulbandis

van zichzelf al

een feestelijke

+ 4

verschijning. Wij

pimpen ’m nog net

{

[A]

eenbeetjeextra. En

Kitkattaart met choco crispies

door appelmoes door

-

het beslag te mengen,

gebak 30 min. (+1 uur oventijd

wordt-ieheerlijk

+30 min. wachten) - 10 pers.

smeuig en fris.

Drielagen biscuit

1 pak mix voor biscuitbodem

met daartussen gele

voor taarten (250 9)

room. Zo simpelis de

basis van dezetaart.

5 Aeieren

Appel-peer tulband

gebak. 15 min. (+1uur oventijd

Met de zebra Kitkats

5 50 ml halfvolle melk

ende chococrispies

E3 10 groomboter of margarine

+2 uur afkoeltijd) - 12 pers.

maak jeereenechte

1zak mix voor gele room (140 9)

showstopper van.

1pakje smeltchocolade wit (200 9)

E3 200 g roomboter

PSVoor de foto

3 pakjes Kitkat Zebra (à 3 stuks)

175 g rietsuiker

2 zakken choco crispies (à 210 9)

2 handperen

gebruiktenwe

alleen de gele choco

& mixer

E3 4 eieren

crispies, maar je kunt

bakpapier

EZ 250 g zelfrijzend bakmeel

ernatuurljkook een

springvorm (3 18 cm)

190 gappelmoes (potje à 355 g)

regenboogtaart van

maken.

2tlkardemom

1 Verwarm de oven voor tot 160 °C. Doe de mix

2 el panko

voor biscuitbodem, eieren en melk in een kom

1zakje glazuur wit (Dr. Oetker, 125 g)

lcitroen

en klop met de mixer volgens de aanwijzingen

op deverpakking tot een luchtig beslag. 2 Vet

&tulbandvorm (2L)

de springvorm in met de boter. Leg een stuk

mixer

bakpapier op de bodem van de vorm en klem

de ring vast. Schenk het beslag in de vorm

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Laat

en bak de biscuitbodem in 1 uur gaar in het

de boter op kamertemperatuur komen.

midden van de oven. Neem de biscuitbodem

Vet de tulbandvorm in met boter. 2 Klop

uit de oven en laat minimaal 30 min. afkoelen.

de boter met de suiker in ca. 4 min. luchtig

Haal uit de vorm. 3 Bereid de gele room

met de mixer. Schilde peren, verwijder het

volgens de aanwijzingen op de verpakking.

klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes

Snijd de biscuitbodem horizontaal 2keer

van ca. 1 em. 3 Voeg al kloppend een voor

doormidden, zodat je 3 lagen biscuit hebt.

een de eieren toe. 4 Spatel er het bakmeel,

Leg de onderste helft terug in de springvorm,

de appelmoes, peer en kardemom door.

schep er de helft van de gele room op, leg er

5 Verdeel de panko over de binnenkant

de 2* laag op en bestrijk met derest van de

van de tulbandvorm door hem rondte

gele room. Dek af met de bovenste biscuitlaag

draaien. Schep het beslag in de vorm en

en verwijder de springvorm. 4 Smelt de witte

bakde tulband in ca. 1 uur gaar in de oven.

smeltchocolade volgens de aanwijzingen op

6 Haal uit de vorm en laat minimaal 2uur

de verpakking. Schenk de witte chocolade

afkoelen. Verwarm het glazuur volgens de

over de taart en verdeel gelijkmatig over de

aanwijzingen op de verpakking en verdeel

voedingswaarde p.p.

taart met een spatel, bestrijk ook de zijkanten

over de tulband. Rasp de schil vande

739 kcal, vet 319,

goed. 5 Breek de Kitkats op de middelste

citroen en garneer er de taart mee.

waarvan verzadigd

breuklijn doormidden zodat steeds 2reepjes

179, koolhydraten

aan elkaar blijven zitten. Plak ze rechtop tegen

voedingswaarde p.p. 350 kcal, vet 16 9,

1029, waarvan suikers

de zijkant van de taart voordat de chocolade

waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 46 g,

779, vezels 49, eiwit

weer gestold is. Strooi de choco crispies over

waarvan suikers 29 g, vezels 1 g, eiwit

119, zout 0,79

de bovenkant van de taart.

5g, zout 0,39

En jd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.

22

20180