Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

)

Red velvet taart met roze koeken

Soesjesbombe met advocaat

gebak 15 min (+55 min. oventijd

gebak. 15 min. (+4 uur wachten)

+1 uur afkoeltijd) - 12 pers.

- 10 pers.

DeuitdeVS

Kant-en-klare

1pak mix voorred velvet

EJ 1 beker slagroom (250 ml)

overgewaaidered

biscuittaart (525 9)

soesjesdiejeaan

3 1bakje mascarpone (250 9)

velvettaart is niet

‘elkaar plakt met

EJ 4eieren

advocaatroom.

ES 300 ml advocaat (fles à 500 ml)

meer wegte denken.

300 g roomkaas

2 dozen slagroomsoesjes

En met de mix van

Je maakt hem

Jumbo bakjehem

EJ 1 pak mini roze koeken (6 stuks)

helemaal af met

(à 400 g, diepvries)

kant-en-klare

eenvoudig zelf.De

1doosje pearl swirls (Cake Angels)

1doosje macarons (12 stuks,

rozekoeken zorgen

1tl witte chocoladepasta

macarons.

diepvries, ontdooid)

vooreen extra

&springvorm (3 16 cm)

& ronde mengkom (2,5 L)

feestelijk resultaat.

mixer

vershoudfolie

satéprikkers

1Klop de slagroom lobbig in een kom.

1 Verwarm de oven voor tot 160 °C.

Klop erde mascarpone en 200 ml

Vet de springvorm in (gebruik een

advocaat door. 2 Bekleed de ronde

springvorm van @ 16 cm voor een

mengkom met vershoudfolie. Schep

mooie, hoge taart). 2 Bereid de

er 3-4 el slagroommengselin en leg er

taartmix met deeieren volgens de

een laag bevroren soesjes op. Bedek

aanwijzingen op de verpakking. Bak

weer met wat slagroommengsel

in ca.55 min. gaar in de oven en

‘en soesjes. Ga zo door totdat het

laat 1 uur afkoelen. 3 Snijd de taart

slagroommengsel en de soesjes op

horizontaal 2 keer doormidden,

zijn. Bedek met een vel vershoudfolie,

druk aan en laat minimaal 4 uur

zodat je 3 taartlagen hebt. 4 Maak

de roomkaasmix uit de verpakking

opstijven in de koelkast. 3 Neem de

met de roomkaas volgens de

bombe uit de koelkast, verwijder

aan

ingen op de verpakking

het vel folie en stort de bombe op

‘en verdeel over 2lagen. Zet er de

een mooie schaal. Verwijder de

bovenste laag op. 5 Decoreer met

rest van de folie. 4 Besprenkel de

behulp van de satéprikkers de taart

bombe zigzaggend met de rest van

met roze koeken en garneer met

de advocaat. Halveer de macarons

de pearl swirls, die je op de koeken

met een scherp, warm mes door de

vastplakt met de chocopasta.

crèmelaag. Zet de halve macarons

rondom tegen debombe.

voedingswaarde p.p. 351 kcal, vet

13 9, waarvan verzadigd7 9,

voedingswaarde p.p. 511 kcal,

koolhydraten 52, waarvan suikers

vet 39 g, waarvan verzadigd 24 g,

39 9, vezels 19, eiwit 69, zout 0,5 9

koolhydraten 26 g, waarvan suikers

18 g, vezels O g, eiwit 79, zout 0,29

Tip: vervang voor een alcoholvrije variant

de advocaat door vanillevla.

24