Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
)
Red velvet taart met roze koeken
Soesjesbombe met advocaat
gebak 15 min (+55 min. oventijd
gebak. 15 min. (+4 uur wachten)
+1 uur afkoeltijd) - 12 pers.
- 10 pers.
DeuitdeVS
Kant-en-klare
1pak mix voorred velvet
EJ 1 beker slagroom (250 ml)
overgewaaidered
biscuittaart (525 9)
soesjesdiejeaan
3 1bakje mascarpone (250 9)
velvettaart is niet
‘elkaar plakt met
EJ 4eieren
advocaatroom.
ES 300 ml advocaat (fles à 500 ml)
meer wegte denken.
300 g roomkaas
2 dozen slagroomsoesjes
En met de mix van
Je maakt hem
Jumbo bakjehem
EJ 1 pak mini roze koeken (6 stuks)
helemaal af met
(à 400 g, diepvries)
kant-en-klare
eenvoudig zelf.De
1doosje pearl swirls (Cake Angels)
1doosje macarons (12 stuks,
rozekoeken zorgen
1tl witte chocoladepasta
macarons.
diepvries, ontdooid)
vooreen extra
&springvorm (3 16 cm)
& ronde mengkom (2,5 L)
feestelijk resultaat.
mixer
vershoudfolie
satéprikkers
1Klop de slagroom lobbig in een kom.
1 Verwarm de oven voor tot 160 °C.
Klop erde mascarpone en 200 ml
Vet de springvorm in (gebruik een
advocaat door. 2 Bekleed de ronde
springvorm van @ 16 cm voor een
mengkom met vershoudfolie. Schep
mooie, hoge taart). 2 Bereid de
er 3-4 el slagroommengselin en leg er
taartmix met deeieren volgens de
een laag bevroren soesjes op. Bedek
aanwijzingen op de verpakking. Bak
weer met wat slagroommengsel
in ca.55 min. gaar in de oven en
‘en soesjes. Ga zo door totdat het
laat 1 uur afkoelen. 3 Snijd de taart
slagroommengsel en de soesjes op
horizontaal 2 keer doormidden,
zijn. Bedek met een vel vershoudfolie,
druk aan en laat minimaal 4 uur
zodat je 3 taartlagen hebt. 4 Maak
de roomkaasmix uit de verpakking
opstijven in de koelkast. 3 Neem de
met de roomkaas volgens de
bombe uit de koelkast, verwijder
aan
ingen op de verpakking
het vel folie en stort de bombe op
‘en verdeel over 2lagen. Zet er de
een mooie schaal. Verwijder de
bovenste laag op. 5 Decoreer met
rest van de folie. 4 Besprenkel de
behulp van de satéprikkers de taart
bombe zigzaggend met de rest van
met roze koeken en garneer met
de advocaat. Halveer de macarons
de pearl swirls, die je op de koeken
met een scherp, warm mes door de
vastplakt met de chocopasta.
crèmelaag. Zet de halve macarons
rondom tegen debombe.
voedingswaarde p.p. 351 kcal, vet
13 9, waarvan verzadigd7 9,
voedingswaarde p.p. 511 kcal,
koolhydraten 52, waarvan suikers
vet 39 g, waarvan verzadigd 24 g,
39 9, vezels 19, eiwit 69, zout 0,5 9
koolhydraten 26 g, waarvan suikers
18 g, vezels O g, eiwit 79, zout 0,29
Tip: vervang voor een alcoholvrije variant
de advocaat door vanillevla.
24