Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| WEEKMENU |

Tip van Roberta:

voeg 2teentjes knoflook eneen

fijngesneden rode peper toe

40

aande sausvoor wat meer pit.

PP.

7

\!

ES

=

Pastamet veganballetjes

\]

intomatensaus

Z

I’

h

hoofdgerecht « 30 min.

u

+ (+20 min. oventijd) » 4 pers.

y

}

140 gdurum couscous

LES

15

î

volkoren (pak à 275 g)

ur

(A

1blik kikkererwten (410 g)

\

13

u 3

2rode uien

2teentjes knoflook

=

2tl (gerookte) paprikapoeder

x

u 3 el olijfolie

vi

ÿ

EZ 300 g volkorenspaghetti

NS

1bakje basilicum (20 9)

à

5

3

E7 2 blikken tomatenblokjes (3400 g)

Pi

& bakpapier

staafmixer met hakmolen

voedingswaarden p.p.

575 kcal, vet 11 9, waarvan verzadigd

29, koolhydraten 91 g, waarvan suikers

129, vezels 16 g, eiwit 20 g, zout 0,3 g,

groente 50 g

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een

Snipper de andere ui. Pluk de basilicumblaadjes

bakplaat met bakpapier. 2 Doe de couscous in

van de takjes, houd apart en snijd de steeltjes

een ruime kom. Schenker 150 ml kokend water

fijn. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de

over, dek af en laat 5 min. staan. Giet intussen de

knoflook met de ui en basilicumsteeltjes 3 min. op

kikkererwten af en doe in de hakmolen. Snipper

laag vuur. Schenker de tomatenblokjes bij en kook

1uien voeg samen met teentje knoflook toe. Voeg

5 min. zonder deksel op laag vuur. 5 Houd een

het paprikapoeder en1 el olie toe. Breng op smaak

paar blaadjes basilicum apart ter garnering, hak

EjtzEl

en maal fijn. 3 Roer de couscous los met een vork

de rest grof enroer door de tomatensaus. Breng

‘en meng met je handen het kikkererwtenmengsel

de saus op smaak. Giet de spaghetti af, doe terug

erstevig doorheen. Rol van het mengsel ca.

in de pan enschep erde helft van de saus door.

20 balletjes. Verdeel over de bakplaat. Bak de

Schep de balletjes voorzichtig door derest van de

Scan de QR-code

balletjes in 20 min. in de oven gaar. 4 Kookintussen

saus. Verdeel de pasta over 4borden, schep er de

voor de

de spaghetti volgens de aanwijzingen op de

balletjes op en garneer met de apart gehouden

receptvideo.

verpakking gaar. Snijd de rest van de knoflook fijn.

basilicum.

Ed aus Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd

DUIEO

3