Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 97
Hier is pagina 97 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| WEEKMENU |
Tip van Roberta:
voeg 2teentjes knoflook eneen
fijngesneden rode peper toe
40
aande sausvoor wat meer pit.
PP.
7
\!
ES
=
Pastamet veganballetjes
\]
intomatensaus
Z
I’
h
hoofdgerecht « 30 min.
u
+ (+20 min. oventijd) » 4 pers.
y
}
140 gdurum couscous
LES
15
î
volkoren (pak à 275 g)
ur
(A
1blik kikkererwten (410 g)
\
13
u 3
2rode uien
2teentjes knoflook
=
2tl (gerookte) paprikapoeder
x
u 3 el olijfolie
vi
ÿ
EZ 300 g volkorenspaghetti
NS
1bakje basilicum (20 9)
à
5
3
E7 2 blikken tomatenblokjes (3400 g)
Pi
& bakpapier
staafmixer met hakmolen
voedingswaarden p.p.
575 kcal, vet 11 9, waarvan verzadigd
29, koolhydraten 91 g, waarvan suikers
129, vezels 16 g, eiwit 20 g, zout 0,3 g,
groente 50 g
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een
Snipper de andere ui. Pluk de basilicumblaadjes
bakplaat met bakpapier. 2 Doe de couscous in
van de takjes, houd apart en snijd de steeltjes
een ruime kom. Schenker 150 ml kokend water
fijn. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de
over, dek af en laat 5 min. staan. Giet intussen de
knoflook met de ui en basilicumsteeltjes 3 min. op
kikkererwten af en doe in de hakmolen. Snipper
laag vuur. Schenker de tomatenblokjes bij en kook
1uien voeg samen met teentje knoflook toe. Voeg
5 min. zonder deksel op laag vuur. 5 Houd een
het paprikapoeder en1 el olie toe. Breng op smaak
paar blaadjes basilicum apart ter garnering, hak
EjtzEl
en maal fijn. 3 Roer de couscous los met een vork
de rest grof enroer door de tomatensaus. Breng
‘en meng met je handen het kikkererwtenmengsel
de saus op smaak. Giet de spaghetti af, doe terug
erstevig doorheen. Rol van het mengsel ca.
in de pan enschep erde helft van de saus door.
20 balletjes. Verdeel over de bakplaat. Bak de
Schep de balletjes voorzichtig door derest van de
Scan de QR-code
balletjes in 20 min. in de oven gaar. 4 Kookintussen
saus. Verdeel de pasta over 4borden, schep er de
voor de
de spaghetti volgens de aanwijzingen op de
balletjes op en garneer met de apart gehouden
receptvideo.
verpakking gaar. Snijd de rest van de knoflook fijn.
basilicum.
Ed aus Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd
DUIEO
3