Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
%
8
ro
y
4
5
ê
ij
se
x
€
OM
EN
Eind
ONIN BIJ >
...
2
Worteltjestaart
ir
gebak - 20 min. (+45 min. oventijd
#1
»
+2 uur afkoelen) « 16 stuks
1
400 gwortels
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C:
inde taart ef
N
oensap.
1sinaasappel
Bekleed de brownievorm met het
over. Laat 2uur afkoelen.
leng
E33 eleren
bakpapier. 2 Schrap de wortels en rasp
de zuivelspread met de limoenrasp
160 glichtbruine basterdsuiker
fijn. Boen de sinaasappel schoon. Rasp
en de poedersuiker en bestrijk erde
E3 150 ml zonnebloemolie
de oranje schil van de sinaasappel
bovenkant van de taart mee. Snijd in
en pers de vrucht uit. Meng met de
16 stukjes.
13150 g zelfrijzend bakmeel
150 g amandelmeel
wortelrasp. 3 Klop de eieren met de
1el mix voor koek & speculaas
suiker in ca.4 min. luchtig. Klop erde
voedingswaarde per stuk 266 kcal,
1el poedersuiker
olie door. 4 Spatel er het bakmeel,
vet 18 9, waarvan verzadigd 49,
1limoen
amandelmeel en de speculaaskruiden
koolhydraten 20 9, waarvan suikers 13 9,
door. 5 Verdeel het beslag overde
vezels 29, eiwit 5 g, zout 0,39,
EZ 1 bakje zuivelspread (200 9)
& brownievorm (23x23 cm)
brownievorm. Bak in ca. 45 min. gaar
groente 239
bakpapier
inde oven. 6 Rasp delimoen en pers
rasp
de vrucht uit. Prik met een vork gaatjes
56 DUMIBD