Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 56




Hier is pagina 56 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

%

8

ro

y

4

5

ê

ij

se

x



OM

EN

Eind

ONIN BIJ >

...

2

Worteltjestaart

ir

gebak - 20 min. (+45 min. oventijd

#1

»

+2 uur afkoelen) « 16 stuks

1

400 gwortels

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C:

inde taart ef

N

oensap.

1sinaasappel

Bekleed de brownievorm met het

over. Laat 2uur afkoelen.

leng

E33 eleren

bakpapier. 2 Schrap de wortels en rasp

de zuivelspread met de limoenrasp

160 glichtbruine basterdsuiker

fijn. Boen de sinaasappel schoon. Rasp

en de poedersuiker en bestrijk erde

E3 150 ml zonnebloemolie

de oranje schil van de sinaasappel

bovenkant van de taart mee. Snijd in

en pers de vrucht uit. Meng met de

16 stukjes.

13150 g zelfrijzend bakmeel

150 g amandelmeel

wortelrasp. 3 Klop de eieren met de

1el mix voor koek & speculaas

suiker in ca.4 min. luchtig. Klop erde

voedingswaarde per stuk 266 kcal,

1el poedersuiker

olie door. 4 Spatel er het bakmeel,

vet 18 9, waarvan verzadigd 49,

1limoen

amandelmeel en de speculaaskruiden

koolhydraten 20 9, waarvan suikers 13 9,

door. 5 Verdeel het beslag overde

vezels 29, eiwit 5 g, zout 0,39,

EZ 1 bakje zuivelspread (200 9)

& brownievorm (23x23 cm)

brownievorm. Bak in ca. 45 min. gaar

groente 239

bakpapier

inde oven. 6 Rasp delimoen en pers

rasp

de vrucht uit. Prik met een vork gaatjes

56 DUMIBD