Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 81




Hier is pagina 81 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IETEN MET |

A

Des

ij

2

7]

è 5

Ex

ar

Sayur campur

Ayam smoor

Ikan colocolo

(gemengdegewokte groente)

(kip in zoete ketjapsaus)

(makreel met tomatensambal)

bijgerecht « 30 min. + 4 pers.

hoofdgerecht « 10 min. (+35 min

hoofdgerecht + 30 min. » 4 pers.

wachten) : 4 pers.

% spitskool (ca. 300 g)

2warm gerookte makrelen (à 300 9)

300 g wortel

2 schalen kipdijfilet (à 350)

F3 5 trostomaten

1limoen

EE 300 g broccoli

EZ 2uien

1 rode paprika

4 teentjes knoflook

1rode peper

F3 2 uien

F3 3 elzonnebloemolie

2sjalotten

4 teentjes knoflook

1bakje selderij (40 9)

EZ 1kippenbouillonblokje

EZ 3 el zonnebloemolie

141 Faja Lobi trassie (potje à 50 g)

© 2elketjap manis

&aluminiumfolie

F5 1 groentebouillonblokje

ékruidnagels

2 tl Faja Lobi trassie (potje à 50 g)

1verse nootmuskaatnoot

ES 2 tl suiker

EZ 3elketjap manis

1 Verwarm de oven voor tot 160 °C.

2el keukenstroop

Verpak de makrelen in aluminiumfolie

1Snijd de koolin repen van ca. een

1el tamarinde pasta (potjeà 200 9)

en verwarm 20 min. in de oven. 2 Snijd

1limoen

% cm. Schrap de wortels en snijd in

intussen de tomaten in vieren, verwijder

plakjes van een % cm. Verdeel de

de zaadjes en zaadlijsten en snijd

broccoli in kleine roosjes. Verwijder de

1Snijd de kip in stukjes van ca. 2 bij 2cm.

het vruchtvlees in zo klein mogelijke

zaadjes en zaadlijsten van de paprika

Snipper de ui ensnijd de knoflook fijn.

blokjes. Pers de limoen uit. Snijd de

en snijd het vruchtvlees in reepjes van

2Verhit de olie ineen wok (of braadpan)

rode peper fijn en snipper de sjalotten

ca. cm breed. 2 Snijd de uien in halve

‘en fruit op laag vuur de uien knoflook

zo fijn mogelijk. Snijd de selderij fijn.

ringen en snijd de knoflook fijn. 3 Verhit

3 min. Voeg de kiptoe en verkruimel er het

3 Meng tomaat, sjalot, peper en selderij

deoliein een wok en fruit op laag vuur

bouillonblokje over. 3 Voeg de trassie en

met de ketjap en het limoensap. Serveer

de ui en knoflook 1 min. Verkruimel er

kruidnagels toe en rasp 1tl nootmuskaat

de tomatensambal bij de vis.

het bouillonblokje boven en voeg de

bovende pan. 4Laat 20 min. meteen

trassie en suiker toe. Voeg de groente

deksel deels opde wok op laag vuur

voedingswaarde p.p. 348 kcal, vet 24 9,

toe, roerbak 1 min. en voeg dan 200 ml

sudderen. Roer regelmatig. 5 Voeg de

waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten

water toe. Laat op laag vuur met een

ketjap, keukenstroop en tamarinde toe,

10 9, waarvan suikers 9 g, vezels 29,

deksel op de wok 10 min. sudderen.

breng aan de kook en laat op laag vuur

eiwit 22 9, zout 2,4 9, groente 138 9

Roer regelmatig.

nog 15 min. sudderen met het dekselop

de pan. Snijd de limoen in partjes. Serveer

Tip: je kunt ook makreelfilets gebruiken

voedingswaarde p.p. 195 kcal, vet 9 9,

met delimoenpartjes. Lekker met rijst.

în plaats van hele makrelen,

waarvan verzadigd 19, koolhydraten

18 9, waarvan suikers 13 9, vezels 9 9,

voedingswaarde p.p. 449 kcal, vet 279,

eiwit 69, zout 1,19, groente 3139

waarvan verzadigd 8 9, koolhydraten

20 9, waarvan suikers 16 9, vezels 19,

eiwit 319, zout 2,59, groente 509

81