Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 81
Hier is pagina 81 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IETEN MET |
A
Des
ij
2
7]
è 5
Ex
ar
Sayur campur
Ayam smoor
Ikan colocolo
(gemengdegewokte groente)
(kip in zoete ketjapsaus)
(makreel met tomatensambal)
bijgerecht « 30 min. + 4 pers.
hoofdgerecht « 10 min. (+35 min
hoofdgerecht + 30 min. » 4 pers.
wachten) : 4 pers.
% spitskool (ca. 300 g)
2warm gerookte makrelen (à 300 9)
300 g wortel
2 schalen kipdijfilet (à 350)
F3 5 trostomaten
1limoen
EE 300 g broccoli
EZ 2uien
1 rode paprika
4 teentjes knoflook
1rode peper
F3 2 uien
F3 3 elzonnebloemolie
2sjalotten
4 teentjes knoflook
1bakje selderij (40 9)
EZ 1kippenbouillonblokje
EZ 3 el zonnebloemolie
141 Faja Lobi trassie (potje à 50 g)
© 2elketjap manis
&aluminiumfolie
F5 1 groentebouillonblokje
ékruidnagels
2 tl Faja Lobi trassie (potje à 50 g)
1verse nootmuskaatnoot
ES 2 tl suiker
EZ 3elketjap manis
1 Verwarm de oven voor tot 160 °C.
2el keukenstroop
Verpak de makrelen in aluminiumfolie
1Snijd de koolin repen van ca. een
1el tamarinde pasta (potjeà 200 9)
en verwarm 20 min. in de oven. 2 Snijd
1limoen
% cm. Schrap de wortels en snijd in
intussen de tomaten in vieren, verwijder
plakjes van een % cm. Verdeel de
de zaadjes en zaadlijsten en snijd
broccoli in kleine roosjes. Verwijder de
1Snijd de kip in stukjes van ca. 2 bij 2cm.
het vruchtvlees in zo klein mogelijke
zaadjes en zaadlijsten van de paprika
Snipper de ui ensnijd de knoflook fijn.
blokjes. Pers de limoen uit. Snijd de
en snijd het vruchtvlees in reepjes van
2Verhit de olie ineen wok (of braadpan)
rode peper fijn en snipper de sjalotten
ca. cm breed. 2 Snijd de uien in halve
‘en fruit op laag vuur de uien knoflook
zo fijn mogelijk. Snijd de selderij fijn.
ringen en snijd de knoflook fijn. 3 Verhit
3 min. Voeg de kiptoe en verkruimel er het
3 Meng tomaat, sjalot, peper en selderij
deoliein een wok en fruit op laag vuur
bouillonblokje over. 3 Voeg de trassie en
met de ketjap en het limoensap. Serveer
de ui en knoflook 1 min. Verkruimel er
kruidnagels toe en rasp 1tl nootmuskaat
de tomatensambal bij de vis.
het bouillonblokje boven en voeg de
bovende pan. 4Laat 20 min. meteen
trassie en suiker toe. Voeg de groente
deksel deels opde wok op laag vuur
voedingswaarde p.p. 348 kcal, vet 24 9,
toe, roerbak 1 min. en voeg dan 200 ml
sudderen. Roer regelmatig. 5 Voeg de
waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten
water toe. Laat op laag vuur met een
ketjap, keukenstroop en tamarinde toe,
10 9, waarvan suikers 9 g, vezels 29,
deksel op de wok 10 min. sudderen.
breng aan de kook en laat op laag vuur
eiwit 22 9, zout 2,4 9, groente 138 9
Roer regelmatig.
nog 15 min. sudderen met het dekselop
de pan. Snijd de limoen in partjes. Serveer
Tip: je kunt ook makreelfilets gebruiken
voedingswaarde p.p. 195 kcal, vet 9 9,
met delimoenpartjes. Lekker met rijst.
în plaats van hele makrelen,
waarvan verzadigd 19, koolhydraten
18 9, waarvan suikers 13 9, vezels 9 9,
voedingswaarde p.p. 449 kcal, vet 279,
eiwit 69, zout 1,19, groente 3139
waarvan verzadigd 8 9, koolhydraten
20 9, waarvan suikers 16 9, vezels 19,
eiwit 319, zout 2,59, groente 509
81