Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| WEEKMENU |

Ae

eeN

KT

Ris &

kie

Griekse courgette

Le

ej

sh

met tonijn

hoofdgerecht «5 min.

4

+ (+12 min. oventijd) » 4 pers.

\

re

a

13 2 courgettes

à

PL

"4

E3 2 el oliffolie

‘4

3 1 zak Italiaanse roerbakmix

(4009)

4 :

1;

1blikje tonijnstukken

Ä

Fi

in water (160 9)

x

5

1 150 g witte kaas

>

3

{pakje à 200 g)

Il

ER

(

N

3 300 g witterijst

1

E3 1komkommer

1bakje yoghurt Griekse stijl

a

a

10% vet (1509)

RE

& ovenschaal (18 x 28 cm)

…]

An

N

voedingswaarden p.p.

Fe

530 kcal, vet 16 9, waarvan

verzadigd 8 g, koolhydraten

719, waarvan suikers 129,

vezels 5 g, eiwit 23 g, zout

1,39, groente 375 9

1 Verwarmde oven voor tot 220 °C. Breng een pan

de courgettes. Bestrooide courgettes met peper

met ruim water aan de kook voorde courgettes.

en bak ze 12 min.in de oven tot de courgette gaar

Snijd de steelaanzet van de courgettes en halveer

is.4 Voeg de rijst toe aan het courgettekookvocht

zein de lengte. Hol de courgettes met een lepel

en breng aan de kook. Kook de rijst in 10 min.

uit. Kook de courgettehelften 3 min. Snijd intussen

gaar. Roer af en toe. 5 Halveer de komkommer.

het vruchtvlees van de courgette klein. 2 Verhit

Snijd 1helft in plakjes. Rasp de andere helft grof.

de olie in een koekenpan. Bak defijngesneden

Doe de rasp in een zeef en druk met een lepel zo

CET]

courgette met de roerbakmix 4 min. Schep

veel mogelijk vocht uit de komkommer. Doe de

regelmatig om. Laat de tonijn uitlekken. Meng de

komkommerrasp in een kom en voeg de yoghurt

tonijndoorde groenten en breng op smaak met

toe. Verkruimel er de rest van de kaas over enroer

peper.3 Neem de courgettes uit de pan - bewaar

door. Breng de saus op smaak met peper. Giet de

Scan de QR-code

het kookvocht voor de rijst -en laat ze uitlekken.

rijst af. 6 Neem de courgettes uit de oven en leg ze

voor de

Leg ze in de ovenschaal. Schep de groenten in de

op 4 borden. Schep er derijst bij en serveer met de

receptvideo.

courgettes. Verkruimel de helft van de kaas boven

yoghurtsaus en komkommer.

JUB

99