Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 99
Hier is pagina 99 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| WEEKMENU |
Ae
eeN
KT
Ris &
kie
Griekse courgette
Le
ej
sh
met tonijn
hoofdgerecht «5 min.
4
+ (+12 min. oventijd) » 4 pers.
\
re
a
13 2 courgettes
à
PL
"4
E3 2 el oliffolie
‘4
3 1 zak Italiaanse roerbakmix
(4009)
4 :
1;
1blikje tonijnstukken
Ä
Fi
in water (160 9)
x
5
1 150 g witte kaas
>
3
{pakje à 200 g)
Il
ER
(
N
3 300 g witterijst
1
E3 1komkommer
1bakje yoghurt Griekse stijl
a
a
10% vet (1509)
RE
& ovenschaal (18 x 28 cm)
…]
An
N
voedingswaarden p.p.
Fe
530 kcal, vet 16 9, waarvan
verzadigd 8 g, koolhydraten
719, waarvan suikers 129,
vezels 5 g, eiwit 23 g, zout
1,39, groente 375 9
1 Verwarmde oven voor tot 220 °C. Breng een pan
de courgettes. Bestrooide courgettes met peper
met ruim water aan de kook voorde courgettes.
en bak ze 12 min.in de oven tot de courgette gaar
Snijd de steelaanzet van de courgettes en halveer
is.4 Voeg de rijst toe aan het courgettekookvocht
zein de lengte. Hol de courgettes met een lepel
en breng aan de kook. Kook de rijst in 10 min.
uit. Kook de courgettehelften 3 min. Snijd intussen
gaar. Roer af en toe. 5 Halveer de komkommer.
het vruchtvlees van de courgette klein. 2 Verhit
Snijd 1helft in plakjes. Rasp de andere helft grof.
de olie in een koekenpan. Bak defijngesneden
Doe de rasp in een zeef en druk met een lepel zo
CET]
courgette met de roerbakmix 4 min. Schep
veel mogelijk vocht uit de komkommer. Doe de
regelmatig om. Laat de tonijn uitlekken. Meng de
komkommerrasp in een kom en voeg de yoghurt
tonijndoorde groenten en breng op smaak met
toe. Verkruimel er de rest van de kaas over enroer
peper.3 Neem de courgettes uit de pan - bewaar
door. Breng de saus op smaak met peper. Giet de
Scan de QR-code
het kookvocht voor de rijst -en laat ze uitlekken.
rijst af. 6 Neem de courgettes uit de oven en leg ze
voor de
Leg ze in de ovenschaal. Schep de groenten in de
op 4 borden. Schep er derijst bij en serveer met de
receptvideo.
courgettes. Verkruimel de helft van de kaas boven
yoghurtsaus en komkommer.
JUB
99