Jumbo - Folder van 01.09.2021 tot 31.10.2021 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 124 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.09.2021 tot 31.10.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|X WORTEL |
ALLES OP
a vn
ÉÉN PLAAT, ZO
07
—
MAKKELIJK
ni
Auf
7
KAN HET ZIJN
"|
Traybake met
3
regenboogwortels enkip
\
At
Au
hoofdgerecht « 15 min.
{+40 min. oventijd) - 4 pers.
Se
1schaal kipdijfilet (ca. 350 g)
Tel harissa
|
1% .ÿ
2 schalen regenboogwortels (à 600 g)
#
he
% netje sjalotten (à 500 9)
"4
et
di 1el olijfolie
1bruin rustiek stokbrood
Lr
Æ
ee
50 g pistachenoten (bakje à 95 9)
À
7
„oe
4
1bakje Griekse yoghurt 10% (150 9)
& bakpapier
de
Le
ci
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.
Pr
»
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
2Halveer dekipdijfilets. Meng met de
harissa. 3 Halveer de wortels in de lengte.
Snijd de sjalotten in vieren. Meng de
rs
groenten met de olie. Verdeel de kip en
LA
À
groenten over de bakplaat. Zet 40 min.
inde oven. 4 Leger delaatste 10 min. het
=
broodbij. 5 Hak de pistachenoten grof en
ch
%
verdeel over de kip en wortels. Serveer
met het stokbrood en de yoghurt.
a
voedingswaarde p.p. 573kcal, vet 239,
waarvan verzadigd 8 9, koolhydraten
\
56 9, waarvan suikers 16 9, vezels
|
139, eiwit 29 9, zout 1,2 9, groente 363 9
I]
A
W
FA
\_O Hertog Jan bockbier
Bu
6x30 cl 6,27
vn
Sch
@ Excellence syrah
grenache rosé
u
7 750 mI4,99
JUMBO 55