Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| RECEPTEN

obrikees en perzik,

Ingrediënten

Bereiding

« 4 bosuitjes

Snijd de uitjes (ook het groen), in zeer smalle ringen. Hak 4 takjes munt fijn

.

8 takjes munt

Halveer de meloen, verwijder de pitten. Snijd de meloen in 6 parten.

.

1 Galia of 1 kleine watermeloen

Snijd het vruchtvlees los en in stukken. Bewaar de schillen. Halveer de

(of een halve van elk)

perziken en abrikozen of nectarines, verwijder de pitten en snijd de

5 rijpe perziken

vruchten in partjes. Schenk de azijn, jus d'orange en 8 el olijfolie in een

.

10 rijpe abrikozen of 5 nectarines

grote schaal. Voeg naar smaak peper en zout toe. Schep de gehakte munt,

3 el witte wijn azijn

bosuiringetjes en het fruit erdoor. Breek de feta erboven in stukjes en

100 ml verse jus d'orange

meng met de salade. Proef en voeg eventueel nog peper en zout toe.

olijfolie

Zet de meloenschilpunten op borden of een platte schaal. Schep de salade

.

peper en zout

op de schillen. Trek de munt blaadjes van de rest van de takjes en strooi ze

.

200 - 300 g feta

over de salade.

Variatie: partjes sinaasappel of

Voedingswaarden p.p.

mandarijn zijn er ook lekker door.

« 348 kcal + 24 g vet (waarvan 8 g verzacigd} * 21 g koolhydraten « 4 g vezels « 10 g eiwit

Tip: als u van een zoetere dressing houdt kunt u een scheutje

limonadesiroop, honing of wat suiker aan de dressing toevoegen.

a

w

=

AV

be

À

N

|

k

SF

S

Ad

Al

4

À

il

(|

4

u“

es

Zi

de

à

KS

=

>



DS

=. Te

sp

re

Ff,

10°