Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| RECEPTEN
obrikees en perzik,
Ingrediënten
Bereiding
« 4 bosuitjes
Snijd de uitjes (ook het groen), in zeer smalle ringen. Hak 4 takjes munt fijn
.
8 takjes munt
Halveer de meloen, verwijder de pitten. Snijd de meloen in 6 parten.
.
1 Galia of 1 kleine watermeloen
Snijd het vruchtvlees los en in stukken. Bewaar de schillen. Halveer de
(of een halve van elk)
perziken en abrikozen of nectarines, verwijder de pitten en snijd de
5 rijpe perziken
vruchten in partjes. Schenk de azijn, jus d'orange en 8 el olijfolie in een
.
10 rijpe abrikozen of 5 nectarines
grote schaal. Voeg naar smaak peper en zout toe. Schep de gehakte munt,
3 el witte wijn azijn
bosuiringetjes en het fruit erdoor. Breek de feta erboven in stukjes en
100 ml verse jus d'orange
meng met de salade. Proef en voeg eventueel nog peper en zout toe.
olijfolie
Zet de meloenschilpunten op borden of een platte schaal. Schep de salade
.
peper en zout
op de schillen. Trek de munt blaadjes van de rest van de takjes en strooi ze
.
200 - 300 g feta
over de salade.
Variatie: partjes sinaasappel of
Voedingswaarden p.p.
mandarijn zijn er ook lekker door.
« 348 kcal + 24 g vet (waarvan 8 g verzacigd} * 21 g koolhydraten « 4 g vezels « 10 g eiwit
Tip: als u van een zoetere dressing houdt kunt u een scheutje
limonadesiroop, honing of wat suiker aan de dressing toevoegen.
a
w
=
AV
be
À
N
|
k
SF
S
Ad
Al
4
À
il
(|
4
u“
es
Zi
de
à
KS
=
>
…
DS
=. Te
sp
re
Ff,
10°