Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.

Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 8
RECEPTEN 5 # mel pecanneien en Tomalendresing Ingrediënten Bereiding . 300 g gedopte tuinbonen Snijd de snijbonen in reepjes. Dop de sperziebonen. Kook de snij-, sperzie- . 300 g snjbonen en tuinbonen samen, in ruim kokend water 5 minuten. Afgieten en onder de . 300 g sperziebonen koude kraan afspoelen. Laten afkoelen. . 3 rijpe vlees- of Monterosa tomaten . Snijd ondertussen 2 tomaten en de helft van de halve komkommer in plakken Ya komkommer en de paprika's in ringen. Snijd de andere tomaat in stukjes. Houd die, met . 2 gele of rode paprika's de kontjes van de paprika's en de rest van de halve komkommer apart. . 1 klein uitje Pel en halveer het uitje en teentje knoflook en doe ze in een hoge . 1 teentje knoflook . mengbeker. Voeg de achtergehouden tomaat, paprika en komkommer toe. appelazijn Giet er 4 el azijn, 6 el koud water en 75 - 100 ml olijfolie over. Pureer met de . 75 - 100 ml olijfolie staafmixer. Proef en voeg naar smaak peper en zout toe. . 4 grof volkoren boterhammen he Sr . 150 g pecannoten Hussel in een grote schaal de bonen en plakjes komkommer met de dressing. . Bestrijk de boterhammen aan beide kanten met een beetje olijfolie. Snijd peper en zout ze in 6 stukken en grill of bak ze in een droge grill- of koekenpan om en om Extra: staafmixer bruin. Tip: voor een niet vegetarische variant Hak de pecannoten grof. Leg de plakken tomaat op een platte schaal kunt u plakjes gebakken chorizo aan Schep de pecannoten door de bonensalade en verdeel de salade over de de salade toevoegen en dan wat tomaat. Leg het gegrilde brood erop. minder noten te gebruiken Voedingswaarden + 584 kcal « 50 g vet (waarvan & g verzadigd) + 28 g koolhydraten « 19 9 vezels « 16 gewit aa ds D ll Rn < N Be nA a AR. k a € F4, -) Mn ei > a P 4.
Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 8