Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RECEPTEN

5

#

mel pecanneien en Tomalendresing

Ingrediënten

Bereiding

.

300 g gedopte tuinbonen

Snijd de snijbonen in reepjes. Dop de sperziebonen. Kook de snij-, sperzie-

.

300 g snjbonen

en tuinbonen samen, in ruim kokend water 5 minuten. Afgieten en onder de

.

300 g sperziebonen

koude kraan afspoelen. Laten afkoelen.

.

3 rijpe vlees- of Monterosa tomaten

.

Snijd ondertussen 2 tomaten en de helft van de halve komkommer in plakken

Ya komkommer

en de paprika's in ringen. Snijd de andere tomaat in stukjes. Houd die, met

.

2 gele of rode paprika's

de kontjes van de paprika's en de rest van de halve komkommer apart.

.

1 klein uitje

Pel en halveer het uitje en teentje knoflook en doe ze in een hoge

.

1 teentje knoflook

.

mengbeker. Voeg de achtergehouden tomaat, paprika en komkommer toe.

appelazijn

Giet er 4 el azijn, 6 el koud water en 75 - 100 ml olijfolie over. Pureer met de

.

75 - 100 ml olijfolie

staafmixer. Proef en voeg naar smaak peper en zout toe.

.

4 grof volkoren boterhammen

he

Sr

.

150 g pecannoten

Hussel in een grote schaal de bonen en plakjes komkommer met de dressing.

.

Bestrijk de boterhammen aan beide kanten met een beetje olijfolie. Snijd

peper en zout

ze in 6 stukken en grill of bak ze in een droge grill- of koekenpan om en om

Extra: staafmixer

bruin.

Tip: voor een niet vegetarische variant

Hak de pecannoten grof. Leg de plakken tomaat op een platte schaal

kunt u plakjes gebakken chorizo aan

Schep de pecannoten door de bonensalade en verdeel de salade over de

de salade toevoegen en dan wat

tomaat. Leg het gegrilde brood erop.

minder noten te gebruiken

Voedingswaarden

+ 584 kcal « 50 g vet (waarvan & g verzadigd) + 28 g koolhydraten « 19 9 vezels « 16 gewit

aa

ds

D

ll

Rn

<

N

Be

nA

a

AR.

k

a



F4,

-)

Mn

ei

>

a

P

4.