Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| BARBECUE +
A
:
a
df
—\
#2
2
+”
4
DD.
>
U
€.
5
nd
Fa
Er
—
4
dr
RL
re,
vi
=
jj
k
14,
4
mmm
GER
5
7,
AS
N
el
Re
7
re
à
(y
Fe
=
Ps
aD
te v
LS
opde barbecue!
Haalt u altijd alleen maar vlees in huis wanneer de barbecue aan
gaat? Kies dan ook eens voor vis. Vaak vergeten wij dat vis van
de barbecue ook heel erg lekker maar vooral gezond is, of zijn
Barbecue ti
we bang dat het lastig is om klaar te maken. Vis van de barbecue
BES RE NEE ECC EC
een aluminium schaattje. Zet deze op de
is echter niet moeilijk, maar u moet net weten welke vis voor
barbecue zodat de vis niet vast plakt aan
welke bereiding geschikt is. Bij DEEN verkopen we verschillende
het barbecuerooster.
soorten vis die u gemakkelijk op de barbecue kunt bereiden.
u
=)
Gamba's
N
N
N
Je:
Kleine visjes mogen bij de barbecue zeker niet ontbreken.
=
a
Gamba's zijn daar een heel goed voorbeeld van. Grote gamba's
vis
ER Ses
prikt u gemakkelijk op een lange satéprikker en laat deze zo
garen op de barbecue. Met kleinere gamba's of garnalen maakt
À
u de lekkerste spiesjes. Gewoon naturel of in een marinade zoals
#9
piri piri of knoflook. Let er bij het maken van spiesjes wel goed op
EM
RG
dat u de gamba's of garnalen niet afwisseld met producten die
é
©
+
lang moeten garen, dan worden de gamba's of garnalen veel Le
droog en dat is zonde.
A 7
12e