Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| BARBECUE +

A

:

a

df

—\

#2

2

+”

4

DD.

>

U

€.

5

nd

Fa

Er



4

dr

RL

re,

vi

=

jj

k

14,

4

mmm

GER

5

7,

AS

N

el

Re

7

re

à

(y

Fe

=

Ps

aD

te v

LS

opde barbecue!

Haalt u altijd alleen maar vlees in huis wanneer de barbecue aan

gaat? Kies dan ook eens voor vis. Vaak vergeten wij dat vis van

de barbecue ook heel erg lekker maar vooral gezond is, of zijn

Barbecue ti

we bang dat het lastig is om klaar te maken. Vis van de barbecue

BES RE NEE ECC EC

een aluminium schaattje. Zet deze op de

is echter niet moeilijk, maar u moet net weten welke vis voor

barbecue zodat de vis niet vast plakt aan

welke bereiding geschikt is. Bij DEEN verkopen we verschillende

het barbecuerooster.

soorten vis die u gemakkelijk op de barbecue kunt bereiden.

u

=)

Gamba's

N

N

N

Je:

Kleine visjes mogen bij de barbecue zeker niet ontbreken.

=

a

Gamba's zijn daar een heel goed voorbeeld van. Grote gamba's

vis

ER Ses

prikt u gemakkelijk op een lange satéprikker en laat deze zo

garen op de barbecue. Met kleinere gamba's of garnalen maakt

À

u de lekkerste spiesjes. Gewoon naturel of in een marinade zoals

#9

piri piri of knoflook. Let er bij het maken van spiesjes wel goed op

EM

RG

dat u de gamba's of garnalen niet afwisseld met producten die

é

©

+

lang moeten garen, dan worden de gamba's of garnalen veel Le

droog en dat is zonde.

A 7

12e