Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.

Hier is pagina 12 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 12
| BARBECUE + A : a df —\ #2 2 +” 4 DD. > U €. 5 nd Fa Er — 4 dr RL re, vi = jj k 14, 4 mmm GER 5 7, AS N el Re 7 re à (y Fe = Ps aD te v LS opde barbecue! Haalt u altijd alleen maar vlees in huis wanneer de barbecue aan gaat? Kies dan ook eens voor vis. Vaak vergeten wij dat vis van de barbecue ook heel erg lekker maar vooral gezond is, of zijn Barbecue ti we bang dat het lastig is om klaar te maken. Vis van de barbecue BES RE NEE ECC EC een aluminium schaattje. Zet deze op de is echter niet moeilijk, maar u moet net weten welke vis voor barbecue zodat de vis niet vast plakt aan welke bereiding geschikt is. Bij DEEN verkopen we verschillende het barbecuerooster. soorten vis die u gemakkelijk op de barbecue kunt bereiden. u =) Gamba's N N N Je: Kleine visjes mogen bij de barbecue zeker niet ontbreken. = a Gamba's zijn daar een heel goed voorbeeld van. Grote gamba's vis ER Ses prikt u gemakkelijk op een lange satéprikker en laat deze zo garen op de barbecue. Met kleinere gamba's of garnalen maakt À u de lekkerste spiesjes. Gewoon naturel of in een marinade zoals #9 piri piri of knoflook. Let er bij het maken van spiesjes wel goed op EM RG dat u de gamba's of garnalen niet afwisseld met producten die é © + lang moeten garen, dan worden de gamba's of garnalen veel Le droog en dat is zonde. A 7 12e
Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 12