Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
Le
Zalmfilet
pp
2.
Zalm is toch wel een van de meest gebruikte en geliefde
D Cr
7
N
Si
Ee
vissoorten. Zalmfilet is altijd goed, door het hele jaar heen,
maar extra lekker is het toch wel van de barbecue. U kunt zalm
dats
en
grillen als moot of filet maar gebruik dan wel zalm met het velletje
h
ES
=
er nog aan, dan plakt het minder snel vast aan de barbecue.
Heerlijk in een marinade van verse kruiden. Bent u een geoefende
1
barbecue chef? Experimenteer dan eens met rookhout en rook
de zalmfilet op de barbecue. Heerlijk!
Pangafilet
Een makkelijk stuk vis om te bereiden is de pangafilet.
Deze witvis heeft een zachte smaak en combineert daarom
wi
perfect met allerlei smaken. Bereid de pangafilet op het
aluminium schaaltje welke we meeleveren of verwerk het in
een pakketje met uw favoriete groentes. Lekker met pasta,
rijst of op de barbecue gepofte aardappels.
&
Ne
Kabeljauwfilet
er
Het visvlees van de kabeljauw is lekker stevig en leent zich
big)
daarom perfect als vervanger voor vlees op de barbecue.
Door de fine smaak is kabeljauw eindeloos te combineren.
EN
Bereid de kabeljauw op de barbecue in aluminiumfolie, gewoon
naturel of met kruiden, groente en aardappeltjes. Een lekkere
combinatie is kabeljauw met prei en kruiden.
=
ir
EG
ten
Ze
|
iS
Sr
NS
Gr
he
6
+
CE
#
|
Î
FR
Ex
jen.
Le!
4
KK
Fa
£
(1
=
SIE
Ces
ke
€
a 7/77
2
CL
PTE CU El
Op citroen gegaarde zalm
visspiesen met currysaus
net biefstuk en zalm
met salsa verde
Vispakketjevan de barbecue