Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

Le

Zalmfilet

pp

2.

Zalm is toch wel een van de meest gebruikte en geliefde

D Cr

7

N

Si

Ee

vissoorten. Zalmfilet is altijd goed, door het hele jaar heen,

maar extra lekker is het toch wel van de barbecue. U kunt zalm

dats

en

grillen als moot of filet maar gebruik dan wel zalm met het velletje

h

ES

=

er nog aan, dan plakt het minder snel vast aan de barbecue.

Heerlijk in een marinade van verse kruiden. Bent u een geoefende

1

barbecue chef? Experimenteer dan eens met rookhout en rook

de zalmfilet op de barbecue. Heerlijk!

Pangafilet

Een makkelijk stuk vis om te bereiden is de pangafilet.

Deze witvis heeft een zachte smaak en combineert daarom

wi

perfect met allerlei smaken. Bereid de pangafilet op het

aluminium schaaltje welke we meeleveren of verwerk het in

een pakketje met uw favoriete groentes. Lekker met pasta,

rijst of op de barbecue gepofte aardappels.

&

Ne

Kabeljauwfilet

er

Het visvlees van de kabeljauw is lekker stevig en leent zich

big)

daarom perfect als vervanger voor vlees op de barbecue.

Door de fine smaak is kabeljauw eindeloos te combineren.

EN

Bereid de kabeljauw op de barbecue in aluminiumfolie, gewoon

naturel of met kruiden, groente en aardappeltjes. Een lekkere

combinatie is kabeljauw met prei en kruiden.

=

ir

EG

ten

Ze

|

iS

Sr

NS

Gr

he

6

+

CE

#

|

Î

FR

Ex

jen.

Le!

4

KK

Fa

£

(1

=

SIE

Ces

ke



a 7/77

2

CL

PTE CU El

Op citroen gegaarde zalm

visspiesen met currysaus

net biefstuk en zalm

met salsa verde

Vispakketjevan de barbecue