Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.

Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 9
(et enn nu 8 PR, 15 ae L k: "A kr \ À GE ER BR a LES ES N ne DAS fx 5) 5 ar Jak RE > I 71 = re 5, iR is Ey ie un Er Se € Le EN: en RU fl 5 Ba > 5 & & ca. 25 minuten © 4 personen a hoofdgerecht mel gegrilde perzik en obrikezen ten Ingre Bereiding « klein bosje dille Steek een half uur van tevoren de barbecue aan. Hak een paar takjes dille . 2 varkenshaasjes (ca. 600 g) fijn. Snijd de varkenshaas in dikke plakken. Meng de barbecue kruiden met . 3-4 tl barbecue kruiden de kaneel en fijngehakte dille. Bestrooi de plakken vlees aan beide kanten . 2 tl kaneel met de kruidenmix. Laat even trekken (ca. 15 minuten). Doe de amandelen, . 100 g geroosterde amandelen olijven en een scheutje olijfolie in een hoge beker en maal ze met de . 100 g gemengde olijven staafmixer tot een grove tapenade. Halveer, vlak voor het eten, de perziken, . olijfolie nectarines en/of abrikozen en verwijder de pitten. Bestrijk het vlees en het . 6-8 perziken fruit met een beetje olijfolie en leg ze op het rooster op de barbecue. * 6-8 nectarines en/of abrikozen Grill ze in ca. 5 minuten om en om gaar. Geregeld keren. Leg vlees en fruit op borden, pluk er wat toefjes dille boven en schep er cen lepel tapenade Extra: staafmixer, blender of foodprocessor bij. Lekker met een frisse groene salade en/of een couscoussalade. Voedingswaarden p.p. 2 563 kcal + 31 g vet (waarvan 4 g verzadigd) « 25 g koolhydraten + 8 g vezels + 42 g eiwit Barbecue tip: u kunt de varkenshaas ook in z'n geheel barbecueën op een barbecue met deksel. Sla het dunne deel onder het dikke deel en prik het vast. Kruid het vlees en laat het een paar uur trekken. Grill het vlees met gesloten deksel rondom bruin en gaar, ca. 15 minuten afhankelijk van de dikte. De kerntemperatuur moet 60°C zijn. Laat het vlees afgedekt met folie en schone doeken 15 minuten rusten en snijd het dan in plakken. = Gluten vrij = Vegetarisch = Veganistisch Lactose vrij (K)= Koolhydraatarm °9
Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 9