Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 24 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

(et

enn

nu 8

PR,

15

ae

L

k:

"A

kr

\

À

GE

ER

BR

a

LES

ES

N

ne

DAS

fx

5)

5

ar

Jak

RE

>

I

71

=

re

5,

iR

is

Ey

ie

un

Er

Se



Le

EN:

en

RU

fl

5

Ba

>

5

&

& ca. 25 minuten

© 4 personen

a hoofdgerecht

mel gegrilde perzik en obrikezen

ten

Ingre

Bereiding

« klein bosje dille

Steek een half uur van tevoren de barbecue aan. Hak een paar takjes dille

.

2 varkenshaasjes (ca. 600 g)

fijn. Snijd de varkenshaas in dikke plakken. Meng de barbecue kruiden met

.

3-4 tl barbecue kruiden

de kaneel en fijngehakte dille. Bestrooi de plakken vlees aan beide kanten

.

2 tl kaneel

met de kruidenmix. Laat even trekken (ca. 15 minuten). Doe de amandelen,

.

100 g geroosterde amandelen

olijven en een scheutje olijfolie in een hoge beker en maal ze met de

.

100 g gemengde olijven

staafmixer tot een grove tapenade. Halveer, vlak voor het eten, de perziken,

.

olijfolie

nectarines en/of abrikozen en verwijder de pitten. Bestrijk het vlees en het

.

6-8 perziken

fruit met een beetje olijfolie en leg ze op het rooster op de barbecue.

* 6-8 nectarines en/of abrikozen

Grill ze in ca. 5 minuten om en om gaar. Geregeld keren. Leg vlees en fruit

op borden, pluk er wat toefjes dille boven en schep er cen lepel tapenade

Extra: staafmixer, blender of

foodprocessor

bij. Lekker met een frisse groene salade en/of een couscoussalade.

Voedingswaarden p.p.

2 563 kcal + 31 g vet (waarvan 4 g verzadigd) « 25 g koolhydraten + 8 g vezels + 42 g eiwit

Barbecue tip: u kunt de varkenshaas ook in z'n geheel barbecueën op een

barbecue met deksel. Sla het dunne deel onder het dikke deel en prik het

vast. Kruid het vlees en laat het een paar uur trekken. Grill het vlees met

gesloten deksel rondom bruin en gaar, ca. 15 minuten afhankelijk van de

dikte. De kerntemperatuur moet 60°C zijn. Laat het vlees afgedekt met folie

en schone doeken 15 minuten rusten en snijd het dan in plakken.

= Gluten vrij

= Vegetarisch

= Veganistisch

Lactose vrij (K)= Koolhydraatarm

°9