Dirk - Folder van 11.09.2020 tot 29.10.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 56 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.09.2020 tot 29.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ES

à

sj)

es

[u

Wok met



+

À

biefstukreepjes

2 PERSONEN — 30 MIN.

A

)

(1 UUR MARINEREN)

2 biefstukjes in reepjes gesneden

3 eetlepels sojasaus

2teentjes knoflook

folie

1eetlepel

1limoen

2 eetlepels gedroogde kokos

1 doosje cherrytomaatjes

300 gram spinazie

partje limoen apart voor garne-

worden. Verwarm de wokolie en

2bosuitjes

ring. Laat dit minimaal een uurtje

voeg het hele bakje met biefstuk

200 gr taugé

staan, het liefst nog langer.

inclusief marinade toe. Bak deze

2 eetlepels wokolie

2. Snijd de cherrytomaatjes een ker

kort op hoog vuur. Daarna mag

doormidden en snijd de bosui in

de taugé erbij lets later voeg je

1 Snijd de biefstuk in reepjes van

ringetjes. Houd een derde van de

de cherrytomaatjes, spinazie en

een centimeter dik. Leg deze in een

bosuitjes apart voor gamering

bosuitjes toe. Wok deze kort mee.

kommetje en marineer ze met de so-

Tijd om te wokken

4. Schep de borden op en spren-

jasaus, knoflook, olijfolie, gedroogde

3. Pak een wokpan of grote

kel de overige bosuitjes eroverheen.

kokos en limoensap. Houd een

hapjespan en laat deze goed heet

Garneer met een partje limoen

Ê D

{

\

pa

EN

Ta

ug

RE

=

|

zee

ee

nn

DA

Ee

en

Wiljij ook een recept delen met Dirk?

Stuur dan een e-mail met je naam,

telefoonnummer, foto en motivatie

naar [email protected].

$

id

eee

zen

eneen

Voor meer recepten:

Fo

www.dend.nl

najaar 2020 EN Lekker poen 23