Dirk - Folder van 11.09.2020 tot 29.10.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 56 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.09.2020 tot 29.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Koken

zoals mijn

ouders dat

(8

deden

TETE

U

Ee

N

nn:

Sandwich met zalm,

geitenkaas en appelstroop,

1 PERSOON - 10 MINUTEN

bestrijk ik het brood dun met

|

appelstroop. Vervolgens beleg

Of Arlèneal van jongs afaan het

2 sneetjes meergranenbrood

ikhet brood met een handje

koken inde vingers had? Nee,

2 plakjes gerookte zalm

rucola, de plakjes geitenkaas

moet ze bekennen. „Pas toen ik op

0,5 pakje geitenkaasplakjes

en appelpartjes. Dan leg ik de

reis ging naar Australië, op mijn

0,5 appel met schil

andere kant van het brood, die

achttiende, moest ik letterlijk

zenne

3 eetlepels appelstroop

ook een laagje appelstroop

mijn eigen boontjes doppen.” Ze

handje rucola

heeft, er bovenop. lets ongezon-

reisde met een vriendin en bleven

der maar wel lekker: bestrijk de

een halfjaar weg. „Toen heb ik

„Voor lunch eet ik graag iets

buitenkant met een laagje boter

koken wel even snel moeten leren.

stevigs zoals deze sandwich met

en leg het geheel nog even on-

Endan ben je ook nog eens op reis

zalm en geitenkaas. Eerst snijd ik

der het tostiapparaat zodat er

en moet je koken in hostel-

en

de appel in dunne partjes. Dan

een goudbruin laagje ontstaat.”

keukens.” Toen ze weer in Neder-

land was, had ze de kookvuur-

>,

doop al gehad. „Nuvind ikhet

Le,

heerlijkom een aug’tje (aard-

Pr

appelen, vlees, groente, red.) te

|

de

4

maken zoals mijn ouders dat

x

Re

altijd ook al deden.”

isst

Ze

Ser

N

3%

I

5

er

F

Cl

Sd

LS

u

DER

id

met hummus

1blik kikkererwten

|

vin

2 eetlepels kwark

zat

1tl ras el hanout/paprikapoeder

1eetlepel extra vergine olijfolie

1

snufje zout

ke

LS

Om te dippen: 1 rode paprika en

menu

À

2bospenen

„Voor tussendoor pak ik graag m'n

ANS

eigen hummus erbij. Ik maak daar-

voor kikkererwten fijn met een vork

zeeen

ze

en daar roer ik de andere ingredi-

enten doorheen. De groenten zoals

un ER

paprika of bospeen snijd ik dan in

ee

ze

repen en daarmee kun je dippen.”

34 LEKKER Doen [9 najaar 2020