Dirk - Folder van 11.09.2020 tot 29.10.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 56 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.09.2020 tot 29.10.2020.

Hier is pagina 34 van 56 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.09.2020 tot 29.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 11.09.2020 tot 29.10.2020 - Pagina 34
Koken zoals mijn ouders dat (8 deden TETE U Ee N nn: Sandwich met zalm, geitenkaas en appelstroop, 1 PERSOON - 10 MINUTEN bestrijk ik het brood dun met | appelstroop. Vervolgens beleg Of Arlèneal van jongs afaan het 2 sneetjes meergranenbrood ikhet brood met een handje koken inde vingers had? Nee, 2 plakjes gerookte zalm rucola, de plakjes geitenkaas moet ze bekennen. „Pas toen ik op 0,5 pakje geitenkaasplakjes en appelpartjes. Dan leg ik de reis ging naar Australië, op mijn 0,5 appel met schil andere kant van het brood, die achttiende, moest ik letterlijk zenne 3 eetlepels appelstroop ook een laagje appelstroop mijn eigen boontjes doppen.” Ze handje rucola heeft, er bovenop. lets ongezon- reisde met een vriendin en bleven der maar wel lekker: bestrijk de een halfjaar weg. „Toen heb ik „Voor lunch eet ik graag iets buitenkant met een laagje boter koken wel even snel moeten leren. stevigs zoals deze sandwich met en leg het geheel nog even on- Endan ben je ook nog eens op reis zalm en geitenkaas. Eerst snijd ik der het tostiapparaat zodat er en moet je koken in hostel- en de appel in dunne partjes. Dan een goudbruin laagje ontstaat.” keukens.” Toen ze weer in Neder- land was, had ze de kookvuur- >, doop al gehad. „Nuvind ikhet Le, heerlijkom een aug’tje (aard- Pr appelen, vlees, groente, red.) te | de 4 maken zoals mijn ouders dat x Re altijd ook al deden.” isst Ze Ser N 3% I 5 er F Cl Sd LS u DER id met hummus 1blik kikkererwten | vin 2 eetlepels kwark zat 1tl ras el hanout/paprikapoeder 1eetlepel extra vergine olijfolie 1 snufje zout ke LS Om te dippen: 1 rode paprika en menu À 2bospenen „Voor tussendoor pak ik graag m'n ANS eigen hummus erbij. Ik maak daar- voor kikkererwten fijn met een vork zeeen ze en daar roer ik de andere ingredi- enten doorheen. De groenten zoals un ER paprika of bospeen snijd ik dan in ee ze repen en daarmee kun je dippen.” 34 LEKKER Doen [9 najaar 2020
Dirk - Folder van 11.09.2020 tot 29.10.2020 - Pagina 34