Dirk - Folder van 11.09.2020 tot 29.10.2020 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 56 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.09.2020 tot 29.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Koken
zoals mijn
ouders dat
(8
deden
TETE
U
Ee
N
nn:
Sandwich met zalm,
geitenkaas en appelstroop,
1 PERSOON - 10 MINUTEN
bestrijk ik het brood dun met
|
appelstroop. Vervolgens beleg
Of Arlèneal van jongs afaan het
2 sneetjes meergranenbrood
ikhet brood met een handje
koken inde vingers had? Nee,
2 plakjes gerookte zalm
rucola, de plakjes geitenkaas
moet ze bekennen. „Pas toen ik op
0,5 pakje geitenkaasplakjes
en appelpartjes. Dan leg ik de
reis ging naar Australië, op mijn
0,5 appel met schil
andere kant van het brood, die
achttiende, moest ik letterlijk
zenne
3 eetlepels appelstroop
ook een laagje appelstroop
mijn eigen boontjes doppen.” Ze
handje rucola
heeft, er bovenop. lets ongezon-
reisde met een vriendin en bleven
der maar wel lekker: bestrijk de
een halfjaar weg. „Toen heb ik
„Voor lunch eet ik graag iets
buitenkant met een laagje boter
koken wel even snel moeten leren.
stevigs zoals deze sandwich met
en leg het geheel nog even on-
Endan ben je ook nog eens op reis
zalm en geitenkaas. Eerst snijd ik
der het tostiapparaat zodat er
en moet je koken in hostel-
en
de appel in dunne partjes. Dan
een goudbruin laagje ontstaat.”
keukens.” Toen ze weer in Neder-
land was, had ze de kookvuur-
>,
doop al gehad. „Nuvind ikhet
Le,
heerlijkom een aug’tje (aard-
Pr
appelen, vlees, groente, red.) te
|
de
4
maken zoals mijn ouders dat
x
Re
altijd ook al deden.”
isst
Ze
Ser
N
3%
I
5
er
F
Cl
Sd
LS
u
DER
id
met hummus
1blik kikkererwten
|
vin
2 eetlepels kwark
zat
1tl ras el hanout/paprikapoeder
1eetlepel extra vergine olijfolie
1
snufje zout
ke
LS
Om te dippen: 1 rode paprika en
menu
À
2bospenen
„Voor tussendoor pak ik graag m'n
ANS
eigen hummus erbij. Ik maak daar-
voor kikkererwten fijn met een vork
zeeen
ze
en daar roer ik de andere ingredi-
enten doorheen. De groenten zoals
un ER
paprika of bospeen snijd ik dan in
ee
ze
repen en daarmee kun je dippen.”
34 LEKKER Doen [9 najaar 2020