Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Een lekkere start

Uitslapen of niet. Vroeg ontbijten of juist laat. Dat bepaal je zelf.

Ook wat je dan op tafel zet. Dirk heeft wat bedacht, jij kiest. Een beetje

van jezelf en de rest van Dirk.

Oe

u

TT EE

Bagels met romig roerei

Ri

lunchgerecht - 4 pers. - 20 min.

18

Pr

4 bagels (afbak)

re

‚b

P

mt

110 gr pancett

200 gr groene aspergetips

8

200 gr roomkaas

1

3 el boter (zacht)

a

pr

2el bieslook

Alken

1. Verwarm de oven voor op

ze

210°C. Bak de bagels volgens

de aanwijzingen op de

verpakking. Verhit een grillpan

en bak de pancetta knapperig

A

en krokant. Gril de aspergetips

=

Ie

om

2. Hak de Biesiodk fijn. Klop in

=

N

een ruime kom 15:

À

so

Epe

kaas los met een garde en voeg

de eieren en bieslook toe.

Smelt in een koekenpan de

Be

boter en schenk het eimengsel

#1

HET

#

in de pan. Trek met een spatel

kruislings door de pan en roer

=

tot roerei en gaar enkele minu-

ten op laag

Ht

RRA heef ES

3. Halveer de bagels en

=

er de onderkant met de

resterende roomkaas. Bele:

B

\

met de krokant gebakken pan-

N

Pot

5

&

cetta, het roerei en de asperge-

tips. Breng op smaak met zout

Fa

en versgemalen peper. Dek af

ge

met de bovenkant van de bagel

en serveer direct.

BEVAT P.P. 2902 KJ/694 KCAL, 39 G VE

WAARVAN 19 G VERZADIGD, 52 G KOOLHY-

DRATEN

RVAI

EIWIT, 3 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL

11