Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Een lekkere start
Uitslapen of niet. Vroeg ontbijten of juist laat. Dat bepaal je zelf.
Ook wat je dan op tafel zet. Dirk heeft wat bedacht, jij kiest. Een beetje
van jezelf en de rest van Dirk.
Oe
u
TT EE
Bagels met romig roerei
Ri
lunchgerecht - 4 pers. - 20 min.
18
Pr
4 bagels (afbak)
re
‚b
P
mt
110 gr pancett
200 gr groene aspergetips
8
200 gr roomkaas
1
3 el boter (zacht)
a
pr
2el bieslook
Alken
1. Verwarm de oven voor op
ze
210°C. Bak de bagels volgens
de aanwijzingen op de
verpakking. Verhit een grillpan
en bak de pancetta knapperig
A
en krokant. Gril de aspergetips
=
Ie
om
2. Hak de Biesiodk fijn. Klop in
=
N
een ruime kom 15:
À
so
Epe
kaas los met een garde en voeg
de eieren en bieslook toe.
Smelt in een koekenpan de
Be
boter en schenk het eimengsel
#1
HET
#
in de pan. Trek met een spatel
kruislings door de pan en roer
=
tot roerei en gaar enkele minu-
ten op laag
Ht
RRA heef ES
3. Halveer de bagels en
=
er de onderkant met de
resterende roomkaas. Bele:
B
\
met de krokant gebakken pan-
N
Pot
5
&
cetta, het roerei en de asperge-
tips. Breng op smaak met zout
Fa
en versgemalen peper. Dek af
ge
met de bovenkant van de bagel
en serveer direct.
BEVAT P.P. 2902 KJ/694 KCAL, 39 G VE
WAARVAN 19 G VERZADIGD, 52 G KOOLHY-
DRATEN
RVAI
EIWIT, 3 G ZOUT EN 3 G VOEDINGSVEZEL
11