Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.



Dirk Folder 15.03.2021

Hier is pagina 14 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 14

Paashrunch Tr = Ss > €! aarılheienmousse st Pr … ed ontbijt -4 pers Fe 20 min. (+ 120 min. wachttijd) 200 gr verse aardbeien 8 kant-en-klare scones met rozijnen dn i 2 el suiker 250 ml slagroom 1 el poeders N % extra nodig: staafmixer, handmixer, bakkwast 4 à 1 Was de aardbeien. Houd er 8 (met à kroontje) apart voor decorati Verwijder het kroontje van de rest van ak de aardbeien en pureer in een hoge > % à al tot gladde puree. ar 2 s het ei en vang het eiwit op in een at kom. Zorg dat er geen eigeel bij de eiwitten komt. Bewaar # RX het eigeel. Klop het eiwit met een beetje zout met de handmixer en Een klassieker op zijn voeg in delen de suiker toe. Klop tot met deze asbest het eiwit stijf en glanzend is en stevi- à. kette mousse. ge pieken vor 3. Klop in een andere kom de slag- 3 room stijf. Zet de helft van de slag- room tot gebruik in de koelkast. Meng de resterende slagroom door de aard- Dir beienpuree en spatel er voorzichtig F4 het D eiwit door. Zet de n de koelkast en laat 2 uur an Ei a 4 arm de oven voor op 200°C Klop het eigeel los met 1 el water en bestrijk de scones met een bakkwast- je met eigeel voor extra glans. Bak de = scones volgens de aanwijzingen op en: de verpakki 5. Halveer de scones en vul met aard- 2 beienmousse en een dot slagroom Geef er de resterende aardbeien bi De où Bestrooi met poedersuiker en serveer als BEVAT P.P. 2613 KJ/625 KCAL, 33 G VET WAARVAN Ba Z IGD, 72 G KOOLHYDRATEN WAARVAN à (#1 SUIKERS, 9 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 3 wi Vorne | hi 14 ee Ai il Hi: il "m

Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 14