Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Paashrunch
Tr
=
Ss
>
€!
aarılheienmousse
st
Pr
…
ed
ontbijt -4 pers
Fe
20 min. (+ 120 min. wachttijd)
200 gr verse aardbeien
8 kant-en-klare scones met rozijnen
dn
i
2 el suiker
250 ml slagroom
1 el poeders
N
%
extra nodig: staafmixer, handmixer,
bakkwast
4
à
1
Was de aardbeien. Houd er 8 (met
à
kroontje) apart voor decorati
Verwijder het kroontje van de rest van
ak
de aardbeien en pureer in een hoge
>
%
à
al tot gladde puree.
ar
2
s het ei en vang het eiwit op in
een at kom. Zorg dat er geen
eigeel bij de eiwitten komt. Bewaar
#
RX
het eigeel. Klop het eiwit met een
beetje zout met de handmixer en
Een klassieker op zijn
voeg in delen de suiker toe. Klop tot
met deze
asbest
het eiwit stijf en glanzend is en stevi-
à.
kette mousse.
ge pieken vor
3. Klop in een andere kom de slag-
3
room stijf. Zet de helft van de slag-
room tot gebruik in de koelkast. Meng
de resterende slagroom door de aard-
Dir
beienpuree en spatel er voorzichtig
F4
het D eiwit door. Zet de
n de koelkast en laat 2 uur
an
Ei
a
4
arm de oven voor op 200°C
Klop het eigeel los met 1 el water en
bestrijk de scones met een bakkwast-
je met eigeel voor extra glans. Bak de
=
scones volgens de aanwijzingen op
en:
de verpakki
5. Halveer de scones en vul met aard-
2
beienmousse en een dot slagroom
Geef er de resterende aardbeien bi
De
où
Bestrooi met poedersuiker en serveer
als
BEVAT P.P. 2613 KJ/625 KCAL, 33 G VET WAARVAN
Ba Z
IGD, 72 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
à
(#1
SUIKERS, 9 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 3
wi
Vorne
|
hi
14
ee
Ai
il
Hi:
il
"m