Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Paasmenu

hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min

(+ 45 min. oventijd)

= 2x 400 gr fricandeau

m3

m1 venkelknol

m2 el gladde moster:

m1 el honing

m 50 ml Gite wien

m 200 gr groene aspergetips

# 200 gr br

# 1 bol knoflo:

extra nodig: rolladetouw,

m 6 takjes tijm

ovenbestendige braadpan

m 50 gr (kruiden)boter (zacht)

1. Verwarm de oven voor o

groente. Bestrooi met zout en

180°C. Knip 6 gelijke stukken

peper. Gaar het vlees met de

van het rolladetouw. Leg

fri-

groente en de rest van de bol

ca

s op een snijplank tus-

knoflook in de ovel

sen vershoudfolie. Sla het vlees

45 minuten met het deksel op

ee ET met een

de pan. Draai het vlees halver-

(koeken

e, voeg de rest van de

2. Eus be vlees met de

asperges met de broccoli toe

mosterd, honing en bestrooi

en schep de groente om. Laat

kj

met zout en peper. Leg de

nu het deksel van de pan en

Ee

stukjes touw in de lengte naast

plaats terug in de oven

elkaar met 3 cm afstand. Leg er

6. Schep de groente met een

een fricandeau in de breedte

schuimspaan uit de braadpan

een schaal. Leg de rollade

3. Snijd de houtachtige uitein-

op de groente en laat 5 minu-

den van de asperges. Snijd

ten rusten onder aluminiumfo-

2 tenen knoflook in plakjes.

lie. Houd de bol

ofloo

Verdeel de plakjes over het

apart. Verhit een en en

vlees. Leg er aan beide uitein-

kook de achtergebleven sap-

den 3 takjes tiim en 3 asperges

pen uit de ni op En

op, laat deze iets uit het vlees

vuur in tot sau

steken. Leg de andere frican-

gepofte Knotlook un de a en

deau op het vlees en bind met

druk met een houten lepel.

het touw samen tot een rollade

door een zeef

de gepof-

4. Verhit de braadpan.m

te knoflookpuree naar Smaak

helft van de boter en bak de rol-

toe aan de saus. Voeg eventu-

lade rondom in 10 minuten

eel extra (koude) boter toe.

bruin. Was de prei en snijd in

Breng op smaak met zout en

schuine stukken van 4 em. Schil

versgemale

de venkel, halveer en verwijder

7. Snijd plakjes van het vlees

e IN

de harde kern en snijd

en serveer er de groente en

plakken. Voeg de prei en venkel

knoflooksaus bij

toe en laat meebakken.

JAT P.P. 2267 KJ/542 KCAL, 27 G VE

on N 12

RZADIGD, 17 G KOOL-

5.S

nk de wijnazijn met

RATEN WAARVAN 11 G

IKERS, 5

150 ml water in de pan, verdeel

HA 4 G ZOUT EN 10 G VOEDINGSVEZEL

de resterende boter over de

WIJNTIP Gesigte Merlot

de?

36 Dirk