Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.

Hier is pagina 36 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 36
Paasmenu hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min (+ 45 min. oventijd) = 2x 400 gr fricandeau m3 m1 venkelknol m2 el gladde moster: m1 el honing m 50 ml Gite wien m 200 gr groene aspergetips # 200 gr br # 1 bol knoflo: extra nodig: rolladetouw, m 6 takjes tijm ovenbestendige braadpan m 50 gr (kruiden)boter (zacht) 1. Verwarm de oven voor o groente. Bestrooi met zout en 180°C. Knip 6 gelijke stukken peper. Gaar het vlees met de van het rolladetouw. Leg fri- groente en de rest van de bol ca s op een snijplank tus- knoflook in de ovel sen vershoudfolie. Sla het vlees 45 minuten met het deksel op ee ET met een de pan. Draai het vlees halver- (koeken e, voeg de rest van de 2. Eus be vlees met de asperges met de broccoli toe mosterd, honing en bestrooi en schep de groente om. Laat kj met zout en peper. Leg de nu het deksel van de pan en Ee stukjes touw in de lengte naast plaats terug in de oven elkaar met 3 cm afstand. Leg er 6. Schep de groente met een een fricandeau in de breedte schuimspaan uit de braadpan een schaal. Leg de rollade 3. Snijd de houtachtige uitein- op de groente en laat 5 minu- den van de asperges. Snijd ten rusten onder aluminiumfo- 2 tenen knoflook in plakjes. lie. Houd de bol ofloo Verdeel de plakjes over het apart. Verhit een en en vlees. Leg er aan beide uitein- kook de achtergebleven sap- den 3 takjes tiim en 3 asperges pen uit de ni op En op, laat deze iets uit het vlees vuur in tot sau steken. Leg de andere frican- gepofte Knotlook un de a en deau op het vlees en bind met druk met een houten lepel. het touw samen tot een rollade door een zeef de gepof- 4. Verhit de braadpan.m te knoflookpuree naar Smaak helft van de boter en bak de rol- toe aan de saus. Voeg eventu- lade rondom in 10 minuten eel extra (koude) boter toe. bruin. Was de prei en snijd in Breng op smaak met zout en schuine stukken van 4 em. Schil versgemale de venkel, halveer en verwijder 7. Snijd plakjes van het vlees e IN de harde kern en snijd en serveer er de groente en plakken. Voeg de prei en venkel knoflooksaus bij toe en laat meebakken. JAT P.P. 2267 KJ/542 KCAL, 27 G VE on N 12 RZADIGD, 17 G KOOL- 5.S nk de wijnazijn met RATEN WAARVAN 11 G IKERS, 5 150 ml water in de pan, verdeel HA 4 G ZOUT EN 10 G VOEDINGSVEZEL de resterende boter over de WIJNTIP Gesigte Merlot de? 36 Dirk
Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 36