Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 60




Hier is pagina 60 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EE

4

Y

a

Br

"2°

5e)

ds

EI,

N

Ham en une Ín bladerdeeg

ne 4 per:

n. (+ 20 min. es

u.

Kr

m5 eier

Se

Le;

PR

m 12 groene aspergetips

204

m8 witte asperges*

it

m 6 plakjes diepvriesbladerdeeg

(on

N

rx

m4 plakjes grill

*

m 100 gr Reybier Emmentaler geraspte kaas

>.

dos

5

k

1. Verwarm de oven op 200

al

2. Kook 4 eieren in 8 minuten hard. Laat

schrikken onder koud stromend water en

|

3. Snijd de houtachtige uiteinden van de

groene en witte asperges. Schil de witte

NS

asperges en blancheer 5 minuten in een rui

a.

me pan kokend water. Neem uit depan en

Viskehah met itzat

laat uitlekken op keuke

4. Verdeel 4 plakjes Es

hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min

met bakpapier beklede bakplaat. hl

de rest van de plakjes en plak tegen het

m 260 gr kabeljau

citroen. Meng de olijfolie met de kruidenmix

En tot rechthoeken. Snijd het bla-

m1 zak paprikamix drie kleuren

en 1 el citroenrasp. Pers het sap van een hal

van de rand in. Verdeel de

m1 courgette

ve citroen uit bij de olijfolie. Breng de marina-

Ee over hef bladerdeeg. Leg er 3 groene

m1 rode ui

d

aa

zout en peper. Halveer de

en 2 witte asperges diagonaal op. Verdeel

m 1% citroen

tomaten. Bestrijk de viskebab, de tomaten

4 el geraspte kaas over de asperges. Snijd

m 50 ml olijfolie

=

I

en . si eue met gee ne

ilk

L

het ei in plakjes en leg dakpansgewijs op

aak met zı

n

m3 romatomaten

e asperges

reng op

6-8 minuten net ar en licht tend :

versgemalen peper. Vouw de uitgesneden

m3 el platte peterselie

de tomaten en de citroen op de snijkant en

hoeken van het bladerdeeg over elkaar.

m1 el verse munt

grill met de resterende groente tot mooie —

5. Klop het laatste ei los met een beetje

m 150 gr tzatziki

grillstrepen ontst:

water en bestrijk de deegranden. Bestrooi

m extra nodig: sateprikkers

Hak de munt en peterselie fijn. Houd 2 el

het deeg met geraspte kaas. Bak de pak-

peterselie apart. Meng door de tzatziki de

in

19

hl

Ve

IS

ketjes 20 minuten in de oven goudbruin

en knapperi

wijder

Mm

5

BEVAT P.P. 2579 KJ/617 KCAL, 42 G VET WAARVAN 13 G

en snijd

n

cm.

ij

erveer de Sl

VERZADIGD, 31 G KOOLH

WAARVAN 5 G SUI-

KERS, 25 G EIWI

G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL

te in plakken van 2 cm en de ui in parten. Steck

met zack) en de gegrilde groente.

aan elke satéprikker 3 stukken kabeljauw, afge-

BEVAT P.P. 1357 KJ/324 a A GVET en 5 G VER-

WIJNTIP J. Meyer Pinot Blanc

GD, 13 G KOOL!

KERS,

wisseld met paprika, courgett

i

8 G EIWIT, 2 G ZOUT EI

SE

*VERKRIJGBAARHEID WITTE ASPERGES AFHANKELIJK

2. Rasp de gele schil van de halve of hele

WIJNTIP Gatao Vinho en

VAN HET SEIZOEN.

#

60 Dirk

-