Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 60
Hier is pagina 60 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.

Hier is pagina 60 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 60
EE 4 Y a Br "2° 5e) ds EI, N Ham en une Ín bladerdeeg ne 4 per: n. (+ 20 min. es u. Kr m5 eier Se Le; PR m 12 groene aspergetips 204 m8 witte asperges* it m 6 plakjes diepvriesbladerdeeg (on N rx m4 plakjes grill * m 100 gr Reybier Emmentaler geraspte kaas >. dos 5 k 1. Verwarm de oven op 200 al 2. Kook 4 eieren in 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud stromend water en | 3. Snijd de houtachtige uiteinden van de groene en witte asperges. Schil de witte NS asperges en blancheer 5 minuten in een rui a. me pan kokend water. Neem uit depan en Viskehah met itzat laat uitlekken op keuke 4. Verdeel 4 plakjes Es hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min met bakpapier beklede bakplaat. hl de rest van de plakjes en plak tegen het m 260 gr kabeljau citroen. Meng de olijfolie met de kruidenmix En tot rechthoeken. Snijd het bla- m1 zak paprikamix drie kleuren en 1 el citroenrasp. Pers het sap van een hal van de rand in. Verdeel de m1 courgette ve citroen uit bij de olijfolie. Breng de marina- Ee over hef bladerdeeg. Leg er 3 groene m1 rode ui d aa zout en peper. Halveer de en 2 witte asperges diagonaal op. Verdeel m 1% citroen tomaten. Bestrijk de viskebab, de tomaten 4 el geraspte kaas over de asperges. Snijd m 50 ml olijfolie = I en . si eue met gee ne ilk L het ei in plakjes en leg dakpansgewijs op aak met zı n m3 romatomaten e asperges reng op 6-8 minuten net ar en licht tend : versgemalen peper. Vouw de uitgesneden m3 el platte peterselie de tomaten en de citroen op de snijkant en hoeken van het bladerdeeg over elkaar. m1 el verse munt grill met de resterende groente tot mooie — 5. Klop het laatste ei los met een beetje m 150 gr tzatziki grillstrepen ontst: water en bestrijk de deegranden. Bestrooi m extra nodig: sateprikkers Hak de munt en peterselie fijn. Houd 2 el het deeg met geraspte kaas. Bak de pak- peterselie apart. Meng door de tzatziki de in 19 hl Ve IS ketjes 20 minuten in de oven goudbruin en knapperi wijder Mm 5 BEVAT P.P. 2579 KJ/617 KCAL, 42 G VET WAARVAN 13 G en snijd n cm. ij erveer de Sl VERZADIGD, 31 G KOOLH WAARVAN 5 G SUI- KERS, 25 G EIWI G ZOUT EN 4 G VOEDINGSVEZEL te in plakken van 2 cm en de ui in parten. Steck met zack) en de gegrilde groente. aan elke satéprikker 3 stukken kabeljauw, afge- BEVAT P.P. 1357 KJ/324 a A GVET en 5 G VER- WIJNTIP J. Meyer Pinot Blanc GD, 13 G KOOL! KERS, wisseld met paprika, courgett i 8 G EIWIT, 2 G ZOUT EI SE *VERKRIJGBAARHEID WITTE ASPERGES AFHANKELIJK 2. Rasp de gele schil van de halve of hele WIJNTIP Gatao Vinho en VAN HET SEIZOEN. # 60 Dirk -
Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 60