Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Witte chocolade kokos-

8 met mangopuree

veget

En 4

30 min. (+ en min. adi

m3 eier!

m 30 gr witte basterdsuiker

m 200 gr witte chocolade

m 250 ml slagro’

m4 el geraspte kokos

m1 citroen

m2 rijpe

Hoe kan Je

m2 el witte ne ee

diner

m 2 takjes verse munt

m extra nodig: handmixer,

staafmixe!

lu

1. Scheid de eieren en vang het

eiwit op in een vetvrije kom. Zorg

dat er geen eigeel bij de eiwitten

=

em

2. Klop het eiwit met een beetje

CF

zout op en voeg i

delen de suiker

m ——

toe. Klop tot het eiwit stijf en glan-

MN

zend is en stevige pieken vormt



Lys

3. Hak de chocolade grof en smelt

D —

met de helft van de slagroom in

een kom au bain-marie boven een

pan kokend water.

aat het romi-

-

à"

ge mengsel iets afkoelen. Klop

A

intussen de rest van de slagroom

lobbi

4. Vouw de geslagen eiwitten

luchtig door de slagroom en de

A

kokosrasp en spatel er de gesmol-

ten witte chocolade door. Pers En.

citroen uit en meng

ousse. Verdeel over de glazen

en laat ten minste 2 uur opstijven

in de koelkast

5. Schil intusse

o

Fi

in blokjes en pure

mixer tot gladde p

en

voor het serveren de

eng

eer m

ar

itte chocoladevlokken en de

à

kleinste

laadjes:

verse munt.

BEVAT P.P. 3090 KJ/739 KCAL, 48 G VET WAAR

Nn.

VAN 31

RZADIGD, 63 G KOOLHYDRATEN

ARVAN 62 G SUIKERS, 11 G EIWIT, 1 G ZOUT

EN 4 G VOEDINGSV

44 Dirk