Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.

Hier is pagina 44 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 44
Witte chocolade kokos- 8 met mangopuree veget En 4 30 min. (+ en min. adi m3 eier! m 30 gr witte basterdsuiker m 200 gr witte chocolade m 250 ml slagro’ m4 el geraspte kokos m1 citroen m2 rijpe Hoe kan Je m2 el witte ne ee diner m 2 takjes verse munt m extra nodig: handmixer, staafmixe! lu 1. Scheid de eieren en vang het eiwit op in een vetvrije kom. Zorg dat er geen eigeel bij de eiwitten = em 2. Klop het eiwit met een beetje CF zout op en voeg i delen de suiker m —— toe. Klop tot het eiwit stijf en glan- MN zend is en stevige pieken vormt “ Lys 3. Hak de chocolade grof en smelt D — met de helft van de slagroom in een kom au bain-marie boven een pan kokend water. aat het romi- - à" ge mengsel iets afkoelen. Klop A intussen de rest van de slagroom lobbi 4. Vouw de geslagen eiwitten luchtig door de slagroom en de A kokosrasp en spatel er de gesmol- ten witte chocolade door. Pers En. citroen uit en meng ousse. Verdeel over de glazen en laat ten minste 2 uur opstijven in de koelkast 5. Schil intusse o Fi in blokjes en pure mixer tot gladde p en voor het serveren de eng eer m ar itte chocoladevlokken en de à kleinste laadjes: verse munt. BEVAT P.P. 3090 KJ/739 KCAL, 48 G VET WAAR Nn. VAN 31 RZADIGD, 63 G KOOLHYDRATEN ARVAN 62 G SUIKERS, 11 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 4 G VOEDINGSV 44 Dirk
Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 44