Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Witte chocolade kokos-
8 met mangopuree
veget
En 4
30 min. (+ en min. adi
m3 eier!
m 30 gr witte basterdsuiker
m 200 gr witte chocolade
m 250 ml slagro’
m4 el geraspte kokos
m1 citroen
m2 rijpe
Hoe kan Je
m2 el witte ne ee
diner
m 2 takjes verse munt
m extra nodig: handmixer,
staafmixe!
lu
1. Scheid de eieren en vang het
eiwit op in een vetvrije kom. Zorg
dat er geen eigeel bij de eiwitten
=
em
2. Klop het eiwit met een beetje
CF
zout op en voeg i
delen de suiker
m ——
toe. Klop tot het eiwit stijf en glan-
MN
zend is en stevige pieken vormt
“
Lys
3. Hak de chocolade grof en smelt
D —
met de helft van de slagroom in
een kom au bain-marie boven een
pan kokend water.
aat het romi-
-
à"
ge mengsel iets afkoelen. Klop
A
intussen de rest van de slagroom
lobbi
4. Vouw de geslagen eiwitten
luchtig door de slagroom en de
A
kokosrasp en spatel er de gesmol-
ten witte chocolade door. Pers En.
citroen uit en meng
ousse. Verdeel over de glazen
en laat ten minste 2 uur opstijven
in de koelkast
5. Schil intusse
o
Fi
in blokjes en pure
mixer tot gladde p
en
voor het serveren de
eng
eer m
ar
itte chocoladevlokken en de
à
kleinste
laadjes:
verse munt.
BEVAT P.P. 3090 KJ/739 KCAL, 48 G VET WAAR
Nn.
VAN 31
RZADIGD, 63 G KOOLHYDRATEN
ARVAN 62 G SUIKERS, 11 G EIWIT, 1 G ZOUT
EN 4 G VOEDINGSV
44 Dirk