Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.

Hier is pagina 19 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 19
‚Franse gallet met ham, fasperge en spiegelei nchgerecht - 6 pers n. (+ 25 min. oventijd) = 250 gr witte asperges* m1 blikje croissantdeeg m 200 gr roomkaas naturel m3 el bieslo = 100 gr beenham (vleeswaren) „4 kleine eie = 100 gr Emmenthaler > u 2elkrulpeterselie wir | arm de oven voor op perges m hiller, snijd het houtachtige inde van de a ook de asperges in lichtgezou- m water in 7 minut beet ar. Giet ai en laat uitlekken op keu- & Ze kenpap 3. Rol en en uit op r een met bakpapier beklede bak- plaat. Druk de stippelliinen van het deeg dicht. Hak de bieslook Tu; fijn. Snijd de beenham in brede fepen. Rasp de kaas. Roer de ES Sn. roomkaas los met bieslook Bestrijk de deegbodem met de roomkaas. Rol de zijkanten van B het deeg om zodat er opstaande rand ontstaat. Verdeel = d a Oo met de asperges een rultpatroon 7 reek tussen de asperges voor fa eieren, zorg dat de dooi- lijft. Bestrooi met zout en gemalen peper. Bestrooi met Bak 20-25 minuten goudbruin en gaar in de oven. Hak de peter- selie grof en bestrooi hiermee de gallet tt BEVAT P.P. 1672 KJ/400 KCAL, 26 G VET WAAR 1 VAN 12 G VER; IGD, 266 KOOLHYDRATEN JAARVAN 4 G SUIKERS, 14 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 2G VOEDINGSVEZEL = mE pn “VERKRIJGBAARHEID WITTE ASPERGES AFHANKELIJK VAN HET SEIZOEN. j ji Dirk 19 là ü m
Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 19