Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

‚Franse gallet met ham,

fasperge en spiegelei

nchgerecht - 6 pers

n. (+ 25 min. oventijd)

= 250 gr witte asperges*

m1 blikje croissantdeeg

m 200 gr roomkaas naturel

m3 el bieslo

= 100 gr beenham (vleeswaren)

„4 kleine eie

= 100 gr Emmenthaler

>

u 2elkrulpeterselie

wir

|

arm de oven voor op

perges m

hiller, snijd het houtachtige

inde van de a

ook de asperges in lichtgezou-

m water in 7 minut

beet

ar.

Giet ai en laat uitlekken op keu-

&

Ze

kenpap

3. Rol en en uit op

r

een met bakpapier beklede bak-

plaat. Druk de stippelliinen van

het deeg dicht. Hak de bieslook

Tu;

fijn. Snijd de beenham in brede

fepen. Rasp de kaas. Roer de

ES

Sn.

roomkaas los met bieslook

Bestrijk de deegbodem met de

roomkaas. Rol de zijkanten van

B

het deeg om zodat er

opstaande rand ontstaat. Verdeel

=

d

a

Oo

met de asperges een rultpatroon

7

reek tussen de asperges voor

fa

eieren, zorg dat de dooi-

lijft. Bestrooi met zout en

gemalen peper. Bestrooi met

Bak 20-25 minuten goudbruin

en gaar in de oven. Hak de peter-

selie grof en bestrooi hiermee de

gallet

tt

BEVAT P.P. 1672 KJ/400 KCAL, 26 G VET WAAR

1

VAN 12 G VER;

IGD, 266 KOOLHYDRATEN

JAARVAN 4 G SUIKERS, 14 G EIWIT, 2 G ZOUT

EN 2G VOEDINGSVEZEL

=

mE

pn

“VERKRIJGBAARHEID WITTE ASPERGES

AFHANKELIJK VAN HET SEIZOEN.

j ji

Dirk 19



ü

m