Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Paasmenu

Deze amuse W

ae

makkelijk te

maken en een lui

voor het 004 a <

war

ei

Ki

NS

À

à

=S

>

A,

#

u

PN

di

4

AN

>

a

m

>

=

>

"

En

ee

zZ



ie

us

[JE

s met zalm en dille

amuse - 4 pers. - 5 min

1. Hak de dille fijn, bewaar 4 mooie topjes

4. Leg een plakje komkommer op een poffer-

voor garnering.

tje en verdeel de zalm erover. Lepel daar een

3 takjes verse dille

„ Meng in een kom de zure room met fijnge-

toef dilleroom op. Leg er achtereenvolgens

4 el zure room

hakte dille en mierikswortel naar smaak.

weer een poffertje, plakje komkommer, zalm

1 tl mierikswortel

Breng op smaak versgemalen peper.

en toef dilleroom op. Garneer met verse dille.

Y2 komkommer

3. Snijd de komkommer in dunne plakjes.

BEVAT P.P. 287 KJ/69 KCAL, 4 G VET WAARVAN 2 G VERZADIGD,

4 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 3 G EIWIT, 0 G

8 poffertjes

Verwarm een koekenpan zonder boter of olie

ZOUT EN 8 G VOEDINGSVEZEL

80 gr gerookte zalm

en verwarm de poffertjes aan beide kanten

kort. Neem uit de pan.

WIJNTIP Favoritos Classic Chardonnay/ Viognier

34