Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.

Hier is pagina 34 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 34
Paasmenu Deze amuse W ae makkelijk te maken en een lui voor het 004 a < war ei Ki NS À à =S > A, # u PN di 4 AN > a m > = > " En ee zZ dé ie us [JE s met zalm en dille amuse - 4 pers. - 5 min 1. Hak de dille fijn, bewaar 4 mooie topjes 4. Leg een plakje komkommer op een poffer- voor garnering. tje en verdeel de zalm erover. Lepel daar een 3 takjes verse dille „ Meng in een kom de zure room met fijnge- toef dilleroom op. Leg er achtereenvolgens 4 el zure room hakte dille en mierikswortel naar smaak. weer een poffertje, plakje komkommer, zalm 1 tl mierikswortel Breng op smaak versgemalen peper. en toef dilleroom op. Garneer met verse dille. Y2 komkommer 3. Snijd de komkommer in dunne plakjes. BEVAT P.P. 287 KJ/69 KCAL, 4 G VET WAARVAN 2 G VERZADIGD, 4 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 3 G EIWIT, 0 G 8 poffertjes Verwarm een koekenpan zonder boter of olie ZOUT EN 8 G VOEDINGSVEZEL 80 gr gerookte zalm en verwarm de poffertjes aan beide kanten kort. Neem uit de pan. WIJNTIP Favoritos Classic Chardonnay/ Viognier 34
Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 34