Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Paasmenu
Deze amuse W
ae
makkelijk te
maken en een lui
voor het 004 a <
war
ei
Ki
NS
À
à
=S
>
A,
#
u
PN
di
4
AN
>
a
m
>
=
>
"
En
ee
zZ
dé
ie
us
[JE
s met zalm en dille
amuse - 4 pers. - 5 min
1. Hak de dille fijn, bewaar 4 mooie topjes
4. Leg een plakje komkommer op een poffer-
voor garnering.
tje en verdeel de zalm erover. Lepel daar een
3 takjes verse dille
„ Meng in een kom de zure room met fijnge-
toef dilleroom op. Leg er achtereenvolgens
4 el zure room
hakte dille en mierikswortel naar smaak.
weer een poffertje, plakje komkommer, zalm
1 tl mierikswortel
Breng op smaak versgemalen peper.
en toef dilleroom op. Garneer met verse dille.
Y2 komkommer
3. Snijd de komkommer in dunne plakjes.
BEVAT P.P. 287 KJ/69 KCAL, 4 G VET WAARVAN 2 G VERZADIGD,
4 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 G SUIKERS, 3 G EIWIT, 0 G
8 poffertjes
Verwarm een koekenpan zonder boter of olie
ZOUT EN 8 G VOEDINGSVEZEL
80 gr gerookte zalm
en verwarm de poffertjes aan beide kanten
kort. Neem uit de pan.
WIJNTIP Favoritos Classic Chardonnay/ Viognier
34