Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

De

0

Verwenmoment

es

Pa

Het moe

wacht

en tot

eduldi

vd À

Ae chocolade ha

ke

{

L

rl

5e

a

2

US

=

5

Er

ro

ar

#7

ve

is

RR

Ik

Dec

LS

Le

2)

er

Q

x

En

Ny



ZE

ami

D

À.

LS

tübeïmet sprinkies

Ir

Snack - 4 pers. - 20 min. - wachttijd 30 min

2. Was intussen de aardbeien en dep ze droog,

keukenpapier. Laat de kroontjes zitten. Dip de

m 100 gr witte chocolade

van de aardbeien in de gesmolten witte of pure

m 100 gr pure chocolade

chocol

en b

t bakdecoratie, kokos-

m1eltahi

rasp, of (gekleurde) hagelslag naar keuze

p

m 250 gr ae

een dienblad met bakpapier en laat de chocolade

Toppings n

in 30 minuten hard word

m bakdecoratie Ee OR

3. Spatel de rest van de gesmolten witte chocola-

#3 el kokosr.

de bij de pure chocolade en roer één keer doo!

m3 el gekleurde hagelslag

voor een marmereffect. Haal de resterende aard-

m2 el minismartie

beien

met een draaiende beweging door het cho-

lademengsel en leg op het u Decoreer

naar smaak en laat hard wo

1. Hak de witte en de pure chocolade en smelt apart

van elkaar in een kom au bain-marie boven een pan

BEVAT P.P: 1802 KJ/431 KCAL, 24 G VET WAARVAN 15 G VERZADIGD,

46 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 44 G SUIKERS, 5 G EIWIT, 0 G ZOUT

kokend water. Meng de pure chocolade met de tahin

EN 4 G VOEDINGSVE:

50