Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
De
0
Verwenmoment
es
Pa
Het moe
wacht
en tot
eduldi
vd À
Ae chocolade ha
ke
{
L
rl
5e
a
2
US
=
5
Er
ro
ar
#7
ve
is
RR
Ik
Dec
LS
Le
2)
er
Q
x
En
Ny
€
ZE
ami
D
À.
LS
tübeïmet sprinkies
Ir
Snack - 4 pers. - 20 min. - wachttijd 30 min
2. Was intussen de aardbeien en dep ze droog,
keukenpapier. Laat de kroontjes zitten. Dip de
m 100 gr witte chocolade
van de aardbeien in de gesmolten witte of pure
m 100 gr pure chocolade
chocol
en b
t bakdecoratie, kokos-
m1eltahi
rasp, of (gekleurde) hagelslag naar keuze
p
m 250 gr ae
een dienblad met bakpapier en laat de chocolade
Toppings n
in 30 minuten hard word
m bakdecoratie Ee OR
3. Spatel de rest van de gesmolten witte chocola-
#3 el kokosr.
de bij de pure chocolade en roer één keer doo!
m3 el gekleurde hagelslag
voor een marmereffect. Haal de resterende aard-
m2 el minismartie
beien
met een draaiende beweging door het cho-
lademengsel en leg op het u Decoreer
naar smaak en laat hard wo
1. Hak de witte en de pure chocolade en smelt apart
van elkaar in een kom au bain-marie boven een pan
BEVAT P.P: 1802 KJ/431 KCAL, 24 G VET WAARVAN 15 G VERZADIGD,
46 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 44 G SUIKERS, 5 G EIWIT, 0 G ZOUT
kokend water. Meng de pure chocolade met de tahin
EN 4 G VOEDINGSVE:
50