Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Voorjaarsdiner
Boerenkip met oven-
groente en gremolata
Pi)
„A
hoofdgerecht -4 pers.
Door de q
voente onder de
25
min. (+ 80 min. oventijd)
N
druipen alle
kip te garen
1 bos bospeen
1 venkelknol
lekkere SMA
ken van de
2 el olijfolie
Ys el venkelzaad
kip zo de groente M-
2 cit
n
1 hele boerenkip
2 tenen knoflook
20 gr platte peterselie
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Was de bospeen, verwijder het
ee
loof. Halveer de venkelknol,
N
der de harde kern en snijd in par-
ten. Leg de groente in een -
schaal en meng met olijfolie. Breng
w
op smaak met venkelzaad, zout
2
in
versgemalen peper. Halveer een
citroen, pers de vrucht uit over de
groente en leg er de helften bij.
2. Leg de boerenkip in de oven op
een rek boven de groente en bereid
volgens de aanwijzingen op de ver-
pakking. Haal na 25 minuten de
groente uit de oven. Plaats de
groente de laatste 5 minuten terug
bij de kip in de oven
3. Hak de peterselie
fijn. Pel de
3
&
knoflook en rasp fijn, meng met de
peterselie. Rasp de schil van de
andere citroen en voeg toe. Breng
op smaak met zout en versgemalen
‚ N
3. Serveer de boerenkip met de
ovengroente en gremolata.
=
BEVAT P.P. 2095 KJ/501 KCAL, 32 G VET WAAR-
VAN 10
RZADIGD, 4 G KOOLHYDRATEN
WAARVAN 3 G SUIKERS, 44 G EIWIT, 3 G ZOUT EN
7 G VOEDINGSVE:
fl
WIJNTIP The Collection Rioja
62