Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Voorjaarsdiner

Boerenkip met oven-

groente en gremolata

Pi)

„A

hoofdgerecht -4 pers.

Door de q

voente onder de

25

min. (+ 80 min. oventijd)

N

druipen alle

kip te garen

1 bos bospeen

1 venkelknol

lekkere SMA

ken van de

2 el olijfolie

Ys el venkelzaad

kip zo de groente M-

2 cit

n

1 hele boerenkip

2 tenen knoflook

20 gr platte peterselie

1

Verwarm de oven voor op 180°C.

Was de bospeen, verwijder het

ee

loof. Halveer de venkelknol,

N

der de harde kern en snijd in par-

ten. Leg de groente in een -

schaal en meng met olijfolie. Breng

w

op smaak met venkelzaad, zout

2

in

versgemalen peper. Halveer een

citroen, pers de vrucht uit over de

groente en leg er de helften bij.

2. Leg de boerenkip in de oven op

een rek boven de groente en bereid

volgens de aanwijzingen op de ver-

pakking. Haal na 25 minuten de

groente uit de oven. Plaats de

groente de laatste 5 minuten terug

bij de kip in de oven

3. Hak de peterselie

fijn. Pel de

3

&

knoflook en rasp fijn, meng met de

peterselie. Rasp de schil van de

andere citroen en voeg toe. Breng

op smaak met zout en versgemalen

‚ N

3. Serveer de boerenkip met de

ovengroente en gremolata.

=

BEVAT P.P. 2095 KJ/501 KCAL, 32 G VET WAAR-

VAN 10

RZADIGD, 4 G KOOLHYDRATEN

WAARVAN 3 G SUIKERS, 44 G EIWIT, 3 G ZOUT EN

7 G VOEDINGSVE:

fl

WIJNTIP The Collection Rioja

62