Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.

Hier is pagina 62 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 62
Voorjaarsdiner Boerenkip met oven- groente en gremolata Pi) „A hoofdgerecht -4 pers. Door de q voente onder de 25 min. (+ 80 min. oventijd) N druipen alle kip te garen 1 bos bospeen 1 venkelknol lekkere SMA ken van de 2 el olijfolie Ys el venkelzaad kip zo de groente M- 2 cit n 1 hele boerenkip 2 tenen knoflook 20 gr platte peterselie 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Was de bospeen, verwijder het ee loof. Halveer de venkelknol, N der de harde kern en snijd in par- ten. Leg de groente in een - schaal en meng met olijfolie. Breng w op smaak met venkelzaad, zout 2 in versgemalen peper. Halveer een citroen, pers de vrucht uit over de groente en leg er de helften bij. 2. Leg de boerenkip in de oven op een rek boven de groente en bereid volgens de aanwijzingen op de ver- pakking. Haal na 25 minuten de groente uit de oven. Plaats de groente de laatste 5 minuten terug bij de kip in de oven 3. Hak de peterselie fijn. Pel de 3 & knoflook en rasp fijn, meng met de peterselie. Rasp de schil van de andere citroen en voeg toe. Breng op smaak met zout en versgemalen ‚ N 3. Serveer de boerenkip met de ovengroente en gremolata. = BEVAT P.P. 2095 KJ/501 KCAL, 32 G VET WAAR- VAN 10 RZADIGD, 4 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 G SUIKERS, 44 G EIWIT, 3 G ZOUT EN 7 G VOEDINGSVE: fl WIJNTIP The Collection Rioja 62
Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 62