Dirk - Folder van 15.03.2021 tot 25.03.2021 - Pagina 15

Hier is pagina 15 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 15.03.2021 tot 25.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Carrotcake met
kokosroomtonping
„2
*
pe
4
gebak - 12 pı
15 min. (+45 min. oventijd)
120 gr walnoten
130 gr medjouldadels zonder pit
450 gr zelfrijzend amandelbakmeel
tl koek- en speculaaskruiden
1 sinaasappel
165 gr kokosolie
400 gr wortel
3 eieren
180 gr honing
400 gr roomkaas
100 gr poedersuiker
50 gr witte paaseitjes
2 el geraspte kok
extra nodig: keukenmachine, mixer,
cakeblik met bakpap
1. Verwarm de oven voor op 180°
Hak de walnoten met de dadels in de
keukenmachine tot een grove puree
2
et amandelmeel met de koek-
en speculaaskruiden en een beetj
Deze heerlijke
zout. Rasp de sinaasappel boven het
amandelmeel. Rasp de wo
et
5
elt in een steelpan de kokosolie
n ruime kom door de
af voor pien
CC
dadel ee Schep er de wortel
a
or.
le handmixer en voeg
één voor en de eieren toe tot deze zijn
Pal
opgenomen. Voeg dan de honing toe
Voeg in delen het amandelmeel toe en
“a
Se
2
mix tot een glad besl
4. Schep
t beslag in een met bakpa-
pier bekleed cakeblik en bak 45 minuten
in de ove
De cak
gaar als een prik-
I
ker er schoon uitkomt. Laat afkoelen op
een
ng intussen de roomkaas met
=:
poedersuiker. Halveer de paaseitjes.
|
Halveer de cake horizontaal en verdeel
le
mese fruitsmaak
de helft van de roomkaas over de
inder Zoet is er speciaal voor jamlief-
bodem van de cake. Leg de helften op
en die kiezen. voor minder suiker. Tijdens
elkaar en bestrijk de bovenkant rijkelijk
het bereiden gebruiken ze bijna 40% minder
met de rest van de roomkaas. Verdeel
€
suiker dan bij Hero jam, zonder zoetstoffen
de halve paaseitjes erover en bestrooi
IM
Verkrijgbaar in de smaken Aardbeien, Abrikozen
met kokos
SU,
il
svruchten en Framboz
BEVAT PP. 2721 KJ/650 KCAL, 43 G VET WAARVAN 22
>
VERZADIGD, 47 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 35 G SU
KERS, 15 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 7 G VOEDINGSVEZEL
\
il
15
|