Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.

Hier is pagina 19 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 19
Uit het Groene Hart ee se he, Se y en re 5 nn z er 2 CH Ze = > Fe RL 2e =: Br TE, > = CRT = Ben Pe # er z 1,09 7 x = Deer = KE € Fe WARE ze ee wi = = Sa a =: = = = de 2% A ee 5 5 7e 2e wa zer = 4) LP Ea lar m 5 FE = I Fur En = el \s) * dt FN Tier e gE er Stap 3 4 Hoogvliet is met een eigen bakkerij de enige supermarkt die zichzelf Warme Bakker mag noemen. Gerald Willemsen, de gepassioneerde manager van de bakkerij, vertelt trots waarom © dat zo is! 66 Di € 3 Jd Volgens encyclo.nl zijn er drie soorten bakkers ae de Warme Bakker: hij bakt elke dag vers brood r bakt | kan ik de koude bakker: hij koopt brood het niet zelf, en de industriële bakkerij. Wij bakken zelf ons brood en zijn dus strikt genomen een Warme Bakker. W nog extra doen en niet uitleggen” waardoor wij nog beter te vergelijken zijn met een Warme Bakker is dat ons brood niet wordt voorverpakt z dat bij een industriële bakkerij wel gebeurt” liefst - heel simpel - met echte boter en oude kaas erop. Alhoewel de korst van het brood Mensen vragen mij vaak waar mijn passie voor afscheuren en opeten ook lijk is, broo od sd en het ambacht daan kornt. Dat kan ik niet uitleggen, dat voel je. Voeding en producten maken, “Het nieuwe brood is 100% volkoren. tarwe eeft me altijd al geïnteresseerd. Daar- naast is brood een natuurproduct. Tijdens de uit het Groene Ha Buitenkant gerold in À productie ‘leeft brood. Brood rijst op basis van zonnebloempii Een vloerbrood, gebakken gist. Wanneer je dit gistingsproces opstart is er op een steen, ardoor er een heerlijke geen weg terug, Het enige wat je nog kunt doen nootachtige sm ak in de korst ontstaat. Ons 5 is dit proces beheersen. Als je dit goed doet brood wordt meerdere keren per dag word je beloond met een goede smaak en uitgereden en ongesneden en onverp: arorna in het eindproduct! Zelf eet ik dat het ge rd aan de winkels. sept/okt 2 19 14-LEEN-03-20-STREEKbrood Wiindd 19 03-08-20 10:54
Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 19