Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Uit het Groene Hart

ee

se

he,

Se

y

en

re

5

nn

z

er

2

CH

Ze

=

>

Fe

RL

2e

=:

Br

TE,

>

=

CRT

=

Ben

Pe

#

er

z

1,09

7

x

=

Deer

=

KE



Fe

WARE

ze

ee

wi

=

=

Sa

a

=:

=

=

=

de

2%

A

ee

5

5

7e

2e

wa

zer

=

4)

LP

Ea

lar

m

5

FE

=

I

Fur

En

=

el

\s)

* dt

FN

Tier

e gE

er

Stap 3

4

Hoogvliet is met een eigen bakkerij de enige

supermarkt die zichzelf Warme Bakker mag

noemen. Gerald Willemsen, de gepassioneerde

manager van de bakkerij, vertelt trots waarom

©

dat zo is!

66

Di



3

Jd

Volgens encyclo.nl zijn er drie soorten bakkers

ae

de Warme Bakker: hij bakt elke dag vers brood

r bakt

|

kan ik

de koude bakker: hij

koopt brood

het niet zelf, en de industriële bakkerij. Wij

bakken zelf ons brood en zijn dus strikt genomen

een Warme Bakker. W

nog extra doen en

niet uitleggen”

waardoor wij nog beter te vergelijken zijn met

een Warme Bakker is dat ons brood niet wordt

voorverpakt z

dat bij een industriële bakkerij

wel gebeurt”

liefst - heel simpel - met echte boter en oude

kaas erop. Alhoewel de korst van het brood

Mensen vragen mij vaak waar mijn passie voor

afscheuren en opeten ook

lijk is,

broo

od

sd

en het ambacht

daan kornt. Dat kan ik

niet uitleggen, dat voel je. Voeding en producten

maken,

“Het nieuwe brood is 100% volkoren. tarwe

eeft me altijd al geïnteresseerd. Daar-

naast is brood een natuurproduct. Tijdens de

uit het Groene Ha

Buitenkant gerold in

À

productie ‘leeft brood. Brood rijst op

basis van

zonnebloempii

Een vloerbrood, gebakken

gist. Wanneer je dit gistingsproces opstart is er

op een steen,

ardoor er een heerlijke

geen weg terug, Het enige wat je nog kunt

doen

nootachtige sm

ak in de korst ontstaat. Ons

5

is dit proces beheersen. Als je dit goed doet

brood wordt meerdere keren per dag

word je beloond met een goede smaak en

uitgereden en ongesneden en onverp:

arorna in het eindproduct! Zelf eet ik dat het

ge

rd aan de winkels.

sept/okt 2

19

14-LEEN-03-20-STREEKbrood Wiindd 19

03-08-20 10:54