Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Uit het Groene Hart
ee
se
he,
Se
y
en
re
5
nn
z
er
2
CH
Ze
=
>
Fe
RL
2e
=:
Br
TE,
>
=
CRT
=
Ben
Pe
#
er
z
1,09
7
x
=
Deer
=
KE
€
Fe
WARE
ze
ee
wi
=
=
Sa
a
=:
=
=
=
de
2%
A
ee
5
5
7e
2e
wa
zer
=
4)
LP
Ea
lar
m
5
FE
=
I
Fur
En
=
el
\s)
* dt
FN
Tier
e gE
er
Stap 3
4
Hoogvliet is met een eigen bakkerij de enige
supermarkt die zichzelf Warme Bakker mag
noemen. Gerald Willemsen, de gepassioneerde
manager van de bakkerij, vertelt trots waarom
©
dat zo is!
66
Di
€
3
Jd
Volgens encyclo.nl zijn er drie soorten bakkers
ae
de Warme Bakker: hij bakt elke dag vers brood
r bakt
|
kan ik
de koude bakker: hij
koopt brood
het niet zelf, en de industriële bakkerij. Wij
bakken zelf ons brood en zijn dus strikt genomen
een Warme Bakker. W
nog extra doen en
niet uitleggen”
waardoor wij nog beter te vergelijken zijn met
een Warme Bakker is dat ons brood niet wordt
voorverpakt z
dat bij een industriële bakkerij
wel gebeurt”
liefst - heel simpel - met echte boter en oude
kaas erop. Alhoewel de korst van het brood
Mensen vragen mij vaak waar mijn passie voor
afscheuren en opeten ook
lijk is,
broo
od
sd
en het ambacht
daan kornt. Dat kan ik
niet uitleggen, dat voel je. Voeding en producten
maken,
“Het nieuwe brood is 100% volkoren. tarwe
eeft me altijd al geïnteresseerd. Daar-
naast is brood een natuurproduct. Tijdens de
uit het Groene Ha
Buitenkant gerold in
À
productie ‘leeft brood. Brood rijst op
basis van
zonnebloempii
Een vloerbrood, gebakken
gist. Wanneer je dit gistingsproces opstart is er
op een steen,
ardoor er een heerlijke
geen weg terug, Het enige wat je nog kunt
doen
nootachtige sm
ak in de korst ontstaat. Ons
5
is dit proces beheersen. Als je dit goed doet
brood wordt meerdere keren per dag
word je beloond met een goede smaak en
uitgereden en ongesneden en onverp:
arorna in het eindproduct! Zelf eet ik dat het
ge
rd aan de winkels.
sept/okt 2
19
14-LEEN-03-20-STREEKbrood Wiindd 19
03-08-20 10:54