Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 53


Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.



Hoogvliet Folder 03.09.2020

Hier is pagina 53 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 53

= / } Trendkijken Nederlanders staan in de top 10 van de grootste koffiedrinkers ter wereld. Waarom wij zoveel koffie drinken? Waarschijnlijk omdat je overal op elk tijdstip wel een bakkie kunt doen en het op werk en in supermarkten zelfs gratis kunt krijgen. Jong geleerd Grote. hippe koffieketens verkopen vooral aan de jonge generatie kofie 3 die over het algemeen vrij zoet is. ìn bekers waarrnee ze gezien willen « worden. Door deze trend beginnen df we op steeds jongere leeftijd met koffiedrinken. WOLKJE MELK? Eén kopje koffie De Single Serve - oftewel de pads en Alleen als die ijskoud is. Vergeet melkpoeder en koffiernelk. cups waarmee je één kopje koffie en De kant-en-klare koude koffie is steeds Koffieliefhebbers die geen dierlijke niet gelijk een hele pot zet - wordt meer in trek. In het koelschap vind producten gebruiken, kiezen naast steeds populairder. Enerzijds door het je varianten als classic cappuccino, soja- en amandelmelk steeds vaker gemak en anderzijds doordat je zo caramel macchiato. ice latte salted voor havermelk. caramel, ice latte hazelnut en vanilla iedereen precies de koffie kunt geven die zij lekker vinden. bean macchiato. & STE ed 4 “y A. A ü $ dn x LÀ æ = Kr COL LE Li MSIE In de bonen LUE Barista, het Italiaanse woord voor barman, is in Nederland een vakman of -vrouw die © leetlepel hazelnoten Rooster de hazelnoten in een droge zich toelegt op maken en serveren van (grof gehakt) koekenpan. Meng de koffie en de suiker koffie. Hij/zij weet alles over bonen, de © eetlepel en 1 eetlepel water in een kom. Giet de techniek van het espresso apparaat en oploskoffiepoeder slagroom erbij en klop tot een lobbige latte art voor espresso, room. Klop de mascarpone los in een © 1theelepel lichtbruine Gewone koffie? andere kom en spatel de mokkaslagroom basterdsuiker erdoor. Giet de koffielikeur of -siroop in Uit een pot, door een filter. Het wordt © 50 milliliter slagroom een diep bord en wentel de lange vingers steeds rminder gedronken. Zeker niet © 100 gram mascarpone buiten de deur. Maar de liefhebbers erin. Zet de koekjes tegen de rand van het @ 1scheutje koffielikeur glas. Schep de helft van de mascarponeroom hiervan kunnen zich troosten met de of koffiesiroop er tussen. Verdeelde helft van de hazelnoten gedachte dat hun bakje troost nog altijd © 6 lange vingers en geraspte chocolade erover. Dan de rest heerlijk smaakt en veel goedkoper is. © 50 gram chocola van de mascarpone, hazelnoten en chocolade. (grof geraspt) Laat even opstijven in de koelkast. LEEN sept/okt 2020 53 52-LEEN-03-20-Trendkijken.W.indd 53 03-08-20 11:42

Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 53