Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Recepten
Zi
7
\
van Mo
EE
de
pe
on
SQ
SR
N
© 1 pakje bevroren g’woon
es
blauwe bessen © 1 banaan
À
FES
pe
e citroen e zaden, noten en vers
fruit naar smaak e eventueel
%
pindakaas
5
Doe de blauwe bessen met de
A
ES
es
se
banaan in een blender en mix tot
LE
8
een glad mengsel. Rasp wat schil
Si
van de citroen en meng dit daar
7
doorheen. Maak een topping van
za
N
®
>
à
zaden, noten en fruit naar keuze.
Fr
Zelf vind ik het heerlijk met
N
a
5
à
gesmolten pindakaas!
4
+
nt
x
di
à
|
AS
Sd
Zap
hdi
Zl
B
ES
Ri
S
:
1
>
En
Td &
ee
ex
2 perso
nei
n
EN
© 250 gram couscous of een
Bereid de couscous volgens de
De,
andere rijst naar smaak
verpakking. Doe een beetje olie
© 2 zalmmoten © 2 zacht-
of bakspray in de pan en bak de
SN
te
=
wl
gekookte eieren e 1 avocado
zalm tot er een mooi bruin korstje
zn
q
Be
© 1komkommer © 100 gram
ontstaat. Kook de eieren 3à 4
mn
u
x
surimi sticks e 2 zachtgekookte
minuten. Snijd de komkommer
pi
eieren e sesamolie © sojasaus
in halve plakken. Halveer de
e olijfolie of bakspray e
krabsticks. Maak de avocado
SS PT. )7
-
ES,
34
a
sesamzaadjes pompoenpitten
schoon en snijd in kleine blokjes.
=
Voeg dit alles samen in een mooie
ES
4
ef
schaal of kom. Maak een dressing
8
N
2
van sesamolie en sojasaus en
€
&
€
Ne
ee
Fi
Pa
sprenkel dat over de healthy bow].
Voor de topping: bak de sesam
& Re
A
en pompoenpitten even kort in de
A
in:
pan en voeg deze toe. Eventueel
de
kun je er nog wat gebakken uitjes
Le
overheen doen.
ZZ
74
Aah
sept/okt 2020
06-LEEN-03-20-Recepten Moise.W.indd 6
03-08-20 10:43