Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

N

u

u

<=

a

d À

eo

Le

om

La

4 personen

7

Ty

© 750 gram pompoen © 500 gram

vl

id

rijpe tomaten © 1 liter groentebouillon

Ok

=

hr

© 1eetlepel chilivlokken (of chilipoeder)

© 1 eetlepel kurkuma (eventueel meer

voor extra bite) © paar takjes verse

rozemarijn, tijm en salie

‚m

Was de tomaten en snijd ze in vieren.

EEK

Hak de pompoen in grove stukken,

8

verwijder de pitten en snijd de vieze

plekken van de schil. Voeg de tomaten

en (gesneden) stukken pompoen

|

N

samen in een pan en zet op een laag

vuur. Pak een paar takjes rozernarijn,

|

=

tijm en salie. Als je geen verse kruiden

en

ie

hebt, neem dan gewoon gedroogde.

3

a

Voeg de chili en kurkuma toe, samen

mt

met de kruiden, wat peper en zout.

Meng alles goed door elkaar en laat

even pruttelen. Ondertussen maak je

N

een liter bouillon. Verse bouillon is

<

natuurlijk lekker, maar je kunt ook

a

gewoon een liter water koken en een

bouillonblokje toevoegen. Let er dan

#.

wel op dat je bouillon geen smaak-

versterkers bevat en geen gluten als je

Fe

E

BR

dat niet mag. Als de groenten mooi

gaar zijn pureer je alles in een blender

5

d

ee DE

ë

‘1

of met een staafmixer. Het is handig

ö

:

WG

%

7)

A

5



«|

om dat in delen te doen en er steeds

#

wat bouillon aan toe te voegen. Proef de

u

el}

3

soep en voeg eventueel nog wat peper

D

n

of zout toe. Heerlijk met geroosterd

En

un ;

8

%:

en

brood op een regenachtige middag!

#

sept/okt 2020 7

06-LEEN-03-20-Recepten Moise.W.indd 7

03-08-20 10:43