Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
N
u
u
<=
a
d À
eo
Le
om
La
4 personen
7
Ty
© 750 gram pompoen © 500 gram
vl
id
rijpe tomaten © 1 liter groentebouillon
Ok
=
hr
© 1eetlepel chilivlokken (of chilipoeder)
© 1 eetlepel kurkuma (eventueel meer
voor extra bite) © paar takjes verse
rozemarijn, tijm en salie
‚m
Was de tomaten en snijd ze in vieren.
EEK
Hak de pompoen in grove stukken,
8
verwijder de pitten en snijd de vieze
plekken van de schil. Voeg de tomaten
en (gesneden) stukken pompoen
|
N
samen in een pan en zet op een laag
vuur. Pak een paar takjes rozernarijn,
|
=
tijm en salie. Als je geen verse kruiden
en
ie
hebt, neem dan gewoon gedroogde.
3
a
Voeg de chili en kurkuma toe, samen
mt
met de kruiden, wat peper en zout.
Meng alles goed door elkaar en laat
even pruttelen. Ondertussen maak je
N
een liter bouillon. Verse bouillon is
<
natuurlijk lekker, maar je kunt ook
a
gewoon een liter water koken en een
bouillonblokje toevoegen. Let er dan
#.
wel op dat je bouillon geen smaak-
versterkers bevat en geen gluten als je
Fe
E
BR
dat niet mag. Als de groenten mooi
gaar zijn pureer je alles in een blender
5
d
ee DE
ë
‘1
of met een staafmixer. Het is handig
ö
:
WG
%
7)
A
5
€
«|
om dat in delen te doen en er steeds
#
wat bouillon aan toe te voegen. Proef de
u
el}
3
soep en voeg eventueel nog wat peper
D
n
of zout toe. Heerlijk met geroosterd
En
un ;
8
%:
en
brood op een regenachtige middag!
#
sept/okt 2020 7
06-LEEN-03-20-Recepten Moise.W.indd 7
03-08-20 10:43