Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

®

e\NDS 1923

Blue Band

en ———

JA

Bindt perfect, dikt snel in

2

es

Ab

é

en schift niet

x‘

Ca

A

B

|

>

gn

ii

A

Eu

3

ee

{\

2

2

hel

> es

er

ke

en

$

N

#

kk

La

6

NR is

V2}

Se



3

A

#

ER

N

Ee

NS

m

LE

D

x

+:

ed

Bu“

æ \

«sx,

N

à

À

fes

= 4

TR

D 2

Pal

e

=

*

N

4

43

%

5

.

OOK DEZE

Le

A LAN

u

#$

4

1

VARIA

G HOUDBARE

NT & LACTOSEVRIJ

De.

(h

xt

SDS 1925

eten? Probeer eens deze romige

Blue

esto ook een

van jouw favoris

Is pasta p'

kant geb:

akken kip. Wie hou:

dt hier nou niet van?

versie met krol

SINDS 1923

©

Band

ed.

ten

Ber:

i

Ingr

kipfilet in stukken van 2 bij 2 cm.

Blue

te gebruiken als.

2 kipfilets

Snijd de

met zout, peper

4 el pesto

Breng de kip op smaak

kook de pasta volgens de

kookroom,

|

3 el Blue Band kookroom

Zet een pan water op en

Band

|

bereidingswijze op de vel

pakking.

Snipper het witje en

snij de knofl

ook fijn.

A fen knoflook

tomaatjes in tweeën.

te gebruiken als

Ve

B

cherrytomaatjes

Snijd ook de cherry’

le in een pan en bak de blokjes

zout / peper

Giet een scheutje dl

‚). Voeg vervolgens de ui,

kookroom

10 gr verse basilicum

kip gaar (circa 4-5 minute:

150 gr pasta

cherrytomaatjes, paprika, ©

jourgette, champignons en

15% lactosevrij

400 gr champignons

knoflook toe.

Vet

je de pesto en Blue Band

2 paprika

Na circa 2 minuten voeg}

et geheel eventjes indikken.

1 courgette

kookroom toe en laat je he

NE: |

À 3%

100 gr geraspte kaas

he

(©) kooktijd 40 min

melken

PEU

Seoul

Kijk voor meer heerlijke recepten op www.blueband.nl

34-LEEN-03-20-ADV BLUE BAND.indd 34

03-08-20 11:12