Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.



Hoogvliet Folder 03.09.2020

Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 03.09.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 31

Zo zit dat Rode Zegel Koggelandse is een beschermd streekproduct En en herkenbaar aan het Rode Zegel, waarop A de kaasdragers van Het Waagplein Alkmaar 7 afgebeeld zijn. Daarom heeft de kaas van ak de Europese Unie een Beschermde 1% Niet alleen is de bereiding Oorsprongsbenaming gekregen. volgens authentiek recept, Het garandeert en beschermt fi ook de rijping vindt nog op het unieke karakter van de oorspronkelijke manier dit streekproduct. Het Dee si S q plaats. In regionale pakhuizen, grootste compliment 5 és ® met alle tijd en rust om dat een streekproduct | op smaak te komen. Pas kan krijgen! wanneer de kazen door de kaasmeesters als vitmuntend t4 8 REN zijn bestempeld, mogen ze het pakhuis verlaten. — NY _ Seri Eej Volle smaak and Het geheim van de voll smaak van Koggelandse ligt Traditie in de uitgestrekte polders In Noord-Holland wordt sinds van Noord-Holland. De de zestiende eeuw kaas van de hoogste kwaliteit gemaakt oude, nog iets zilte grond is bu sinds jaar en dag een rijke = De lokale kaasmakers geven voedingsbodem voor mal: hun kennis, trots en passie van en vers gras. generatie op generatie door. l Koggelandse Zoals de kaas liefkozend genoemd De koeien staan wordt, is er van jong tot oud in plakken of aan een stuk. In blokjes. met op springen Zwartbonte Holstein brandnetel en komij! koeien genieten dag in dag uit van het heerlijke gras. Als dank geven ze 9 een smaakvol cadeau | terug: heerlijke weidemelk, {À die van nature romiger is. Ce De ideale basis voor een > smeuïge kaas. En f Ie \ Smaakt naar meer Koggelandse wordt niet op leeftijd, maar op Hollandse kaasfondue @1teentje knoflook (gehalveerd) 9 400 milliliter smaak gerijpt. Hoe smaakt dat in praktijk? droge witte wijn © 800 gram belegen Koggelandse KS ® Jonge - pure, romige kaassmaak met een kaas © 1 eetlepel maizena © 2 eetlepels kirsch © brood klein zoetje ® Jong belegen - vol en romig Wrijf de fonduepan in met het gehalveerde teentje © Belegen - lekker gerijpte, zoetige knoflook, snijd het stokbrood en zet dit vast met kaassmaak het fonduerechaud op tafel. Verwarm de witte wijn ® Extra belegen - vol en intens in een pan tegen de kook aan. Voeg al roerend ® Oude - stevig en vol, kleine beetje bij beetje de geraspte kaas toe. Meng de rijpingskristallen zorgen voor maizena met de kirsch en schenk dit bij de kaas. een extra smaakbeleving ® nn Roer goed door en giet de fondue als deze goed ® Overjarige kaas - robuust gebonden is in de voorverwarmde fonduepan. en vol, kleine rijpings- N © kristallen zorgen voor (A) een extra smaakbeleving. N & Tip Ook lekker met 1 theelepel mosterd of met een beetje gemalen peper, nootmuskaat, 2e 3 paprikapoeder of cayennepeper. 2 > 30-LEEN-03-20-Zo zit dat koggelandse kaas.W.indd 31 03-08-20 11:11 |

Hoogvliet - Folder van 03.09.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 31