Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



DA

re

(Grand Italia)

5





à

à

nf

À

4)

a

OP

|

+

Fe

he

63%

Ee

a



f

4

LS

Ex

gr

1

de

ES

R

2

©.

sta Pesto © 20 IE

DS

Fe

Penne con pesto e pomodori

a

BEREIDING

Kook 400 g Penne all'Uovo

4

(Grand'ltalia) in 7 min. ‘al dente’.

À

A

Verhit een koekenpan zonder boter

of olie en rooster 4 el pijnboompitten

lichtbruin. Doe ze op een bord.

Halveer 300 g cherrytomaten.

Le

Schep de 185 g Pesto alla Genovese

5

(Grand'Italic), 1 el extra vierge olijfolie

en fomaten door de pasta.

Strooi de pijnboompitten, geraspte

=

Parmezaanse kaas en 1 handje

2

basilicum, gescheurd erover.

bran

ali

aio

Vanavond

—— —.

Penne

Oo

al Uovo

pasta pesto?

Ontdek de heerlijke smaak van Grand'lfalia

Pesto alla Genovese, gemaakt met verse

olle

|

naak

basilicum. Pesto is ideaal om eindeloos mee

>

fe variëren. Zo zet je eenvoudig een lekkere

Pesto

ERLERNEN)

alla Genov

pasta pesto op tafel.

bean

4

4

Grand’ltalia. Word ook een pasta maestro.

5

10-LEEN-01-20-ADV Grand Italia.indd 10

27-02-20 10:38