Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 10 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 10
“ DA re (Grand Italia) 5 “ “ à à nf À 4) a OP | + Fe he 63% Ee a € f 4 LS Ex gr 1 de ES R 2 ©. sta Pesto © 20 IE DS Fe Penne con pesto e pomodori a BEREIDING Kook 400 g Penne all'Uovo 4 (Grand'ltalia) in 7 min. ‘al dente’. À A Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster 4 el pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord. Halveer 300 g cherrytomaten. Le Schep de 185 g Pesto alla Genovese 5 (Grand'Italic), 1 el extra vierge olijfolie en fomaten door de pasta. Strooi de pijnboompitten, geraspte = Parmezaanse kaas en 1 handje 2 basilicum, gescheurd erover. bran ali aio Vanavond —— —. Penne Oo al Uovo pasta pesto? Ontdek de heerlijke smaak van Grand'lfalia Pesto alla Genovese, gemaakt met verse olle | naak basilicum. Pesto is ideaal om eindeloos mee > fe variëren. Zo zet je eenvoudig een lekkere Pesto ERLERNEN) alla Genov pasta pesto op tafel. bean 4 4 Grand’ltalia. Word ook een pasta maestro. 5 10-LEEN-01-20-ADV Grand Italia.indd 10 27-02-20 10:38
Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 10