Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“
DA
re
(Grand Italia)
5
“
“
à
à
nf
À
4)
a
OP
|
+
Fe
he
63%
Ee
a
€
f
4
LS
Ex
gr
1
de
ES
R
2
©.
sta Pesto © 20 IE
DS
Fe
Penne con pesto e pomodori
a
BEREIDING
Kook 400 g Penne all'Uovo
4
(Grand'ltalia) in 7 min. ‘al dente’.
À
A
Verhit een koekenpan zonder boter
of olie en rooster 4 el pijnboompitten
lichtbruin. Doe ze op een bord.
Halveer 300 g cherrytomaten.
Le
Schep de 185 g Pesto alla Genovese
5
(Grand'Italic), 1 el extra vierge olijfolie
en fomaten door de pasta.
Strooi de pijnboompitten, geraspte
=
Parmezaanse kaas en 1 handje
2
basilicum, gescheurd erover.
bran
ali
aio
Vanavond
—— —.
Penne
Oo
al Uovo
pasta pesto?
Ontdek de heerlijke smaak van Grand'lfalia
Pesto alla Genovese, gemaakt met verse
olle
|
naak
basilicum. Pesto is ideaal om eindeloos mee
>
fe variëren. Zo zet je eenvoudig een lekkere
Pesto
ERLERNEN)
alla Genov
pasta pesto op tafel.
bean
4
4
Grand’ltalia. Word ook een pasta maestro.
5
10-LEEN-01-20-ADV Grand Italia.indd 10
27-02-20 10:38